Θα έλεγα μακάρι οι εκατέρωθεν τοποθετήσεις των media να έφταναν μέχρι του σημείου του news247.
Dodger έγραψε:Η Στ0ίχημαν πχ, του Δημήτρη Mαρή, η μαμά εταιρεία είναι στη Μάλτα. Και μιλάμε για άτομο που έχει τον όμιλο Media24 (εσπρέσσο, news237, sport24, κτλ κτλ), επί ΣΥΡΙΖΑ όλοι έλεγαν ότι είναι κολληταρι του Τσίπρα, ενώ τώρα με ΝΔ, τον έχω δει με τα μάτια μου, με υπουργό της κυβέρνησης.
Η Στοίχημαν έχει αγοραστεί από τον ΟΠΑΠ πάντως.
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... -ke-kipro/
Same_old_story έγραψε:Δεν μου αρέσει που οι στοιχηματικές εταιρείες, που κάνουν τόση πολλή διαφήμιση, σε όλα τα μέσα, βγάζουν τώρα σποτάκια του στυλ: "Παίξε υπεύθυνα" κλπ.
Τόσες περιουσίες έχουν χαθεί στο τζόγο και τώρα τους έπιασε, και καλά, ο πόνος μην τυχόν και ξοδευτούν περισσότερο οι (αφελείς) παίκτες
Αυτό το παίξε υπεύθυνα, κίνδυνος απώλειας περιουσίας, κτλ, είναι υποχρεωτικό να μπαίνει δια νόμου...
Αν με ρωτάτε θα απαγόρευα τα "τυχερά" παιχνίδια, στοιχήματα, κτλ, αλλά απλά θα πάει υπογείως...
GTS έγραψε:bibendum έγραψε:Από την άλλη γυρίζουν πίσω παλι σε μισθούς και λοιπά.
Προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσες εταιρείες δραστηριοποιούνται, πόσες εταιρείες βγάζουν λεφτά δεξιά και αριστερά και ποσό κόσμος δουλεύει στο industry αυτό.
Από πολύ νωρις είχα την αίσθηση ότι είναι μια μόδα, μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει γρήγορα αλλά συνεχώς διογκώνεται.
< >
Νομιζω οτι απλα ειναι μεταφορα χρηματων απο φτωχους και αφελεις στους πλουσιους. Πολλες εταιρειες ειναι στην Μαλτα.
Καλά νομίζεις. Ο τζόγος και το "τυχερό" αφορά τα κορόιδα που "παίζουν". Το παιχνίδι κάθε άλλο από τυχερό είναι, καθώς είναι φτιαγμένο για να χάνει ο παίκτης. Αλλιώς θα είχαν κλείσει όλα τα καζίνο, στοιχηματζίδικα, κτλ...
Προφανώς και μιλάμε για μεταφορά πλούτου...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Δεν ξέρω εάν έκανε σωστά, η στοιχηματίκη μπορεί και να κλείσει, η τράπεζα όχι τόσο εύκολα, αλλά και τα λεφτά όχι ευκαταφρονητα.
.
224v έγραψε:η στοιχηματίκη μπορεί και να κλείσει, η τράπεζα όχι τόσο εύκολα, αλλά και τα λεφτά όχι ευκαταφρονητα.
.
Η τράπεζα δεν θα κλείσει αλλά θα διώξει τους μισούς υπαλλήλους.
(Τους έχουν διώξει ήδη δλδ)
.
224v έγραψε:Μα αφού τα κάνουμε όλα σχεδόν εμείς?? Με το web.
.
Τότε γιατί πληρώνουμε προμήθειες, συνδρομές και κόστη διατήρησης λογαριασμού;
saxon_747 έγραψε:224v έγραψε:Μα αφού τα κάνουμε όλα σχεδόν εμείς?? Με το web.
.
Τότε γιατί πληρώνουμε προμήθειες, συνδρομές και κόστη διατήρησης λογαριασμού;
Γιατι ειναι κλεφτομαγαζα οπως τα ελεγε ο πατερας μου.
Σε ποια αλλη χωρα χρεωνεται το ebanking; Η εκδοση καρτας επειδη εληξε ;
Σε λιγο θα μας χρεωνουν και τις αναληψεις απο ΑΤΜ
Fiat Panda 7,6l/100km
.

< >
224v έγραψε:Γιατί όπως γράψατε είναι απατεώνες, δουλεύουν με αέρα κοπανιστο και ζητάνε πληρωμές με ζεστό χρήμα. Σπρώχνουν τους πελάτες σε δανεισμό που δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να ανταποκριθουν. Δείτε τους όρους για δάνειο πρώτης κατοικίας που βγάλανε τώρα για νέους έως 39 ετών!! Και πέστε μου εάν ένας τέτοιος νέος μπορεί να καλύπτει τις προϋποθέσεις και μετά να το ξοφλήσει κανονικά.
Οι όροι μπήκαν από την κυβέρνηση όχι τις τράπεζες και η ιδέα είναι προφανώς να πάρουν δάνειο ελάχιστοι, ή να βάλουν (πολλά) μαύρα. Win-win και στις δύο περιπτώσεις, αφού το βασικό είναι απλώς να γίνει ντόρος κι μην πάρει σπίτι κανείς.
Αν τους ενδιέφερε κάτι τέτοιο, το πρώτο που θα κάνανε είναι να σταματήσουν την Golden Visa για παράδειγμα.
Προφανώς και δεν τους νοιάζει.
:
Με την Golden Visa εχει ερθει και αρκετα αξιολογος κοσμος στην Αθηνα οποτε εμπλουτιζεται η κοινωνια μας.