Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
REALZEUS έγραψε:Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα Κυρ μου μαζί τους, αυτό είναι... Λέει ο Κάιζερ να πάμε σε πόλεμο, άρα πάμε.

Έχω την εντύπωση ότι ο Κάιζερ ήταν κατά του πολέμου.
Τον πόλεμο του τον επέβαλλαν οι στρατηγοί του.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#81309 http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oi ... 23963.html

Παίδες τι λένε αυτοί. :hmmm: Πιο ΔΝΤ και γιατί επεμβαίνει. Αυτοί στην τρόικα την οποία διώξαμε δεν είναι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By manosky
dimviii έγραψε:
dimviii έγραψε:
Red Garland έγραψε:Από τον Peter Spiegel (Financial Times) τo 6-σέλιδο κείμενο που έστειλε ο Βαρουφ στον Ντάισελμπλουμ

Κώδικας: Επιλογή όλωνhttp://clamo.ftdata.co.uk/files/2015-02/24/GREEK%20GVT%20REFORM%20AGENDA.pdf

δεν βλεπω νουμερα :(

Εγκρίθηκε από το Eurogroup το e-mail Βαρουφάκη

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=679844

ειναι δυνατον χωρις νουμερα? :(

[img]http://www.phorum.gr/download/file.php?id=23668&mode=view[img]

#paneaproetoimastoi
#thamaskanounrezili
#melatopapari
#germanotsoliadakia

Δεν κατάλαβες αγαπητέ, τα νούμερα θα έρθουν αργότερα.
Τώρα είμαστε ακόμα στη φάση που ο πελάτης τους λέει ότι θέλει μία από κοντοσούβλι, δυο κοτόπουλα, πέντε γιογουρτλού και δέκα μπύρες γιαιτί πεινάει η παρέα του.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#81312 Μια δουλεια εβαλα τον ΙΚΕ να κανει και τα κανε siesmic.
Μιλαμε φορο κεφαλαιου. Αθροιζεται ο,τι εχεις σε μετοχες, options, λεφτα στην τραπεζα, στο στρωμα και οταν ξεπερασεις ενα οριο μπαινει φορος. Το πως υπολογιζεται ακροβως εξαρταται απο αρκετους παραγοντες.

Για ο,τι δεν καταλαβαινετε ρωτηστε εμενα απ ευθειας :p
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
IKE έγραψε:Άρα δεν είναι πρόβλημα η Ελλάδα?

#deep

Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το ζήτημα είναι πως πρόβλημα έχουν και οι υπόλοιποι. Αν άλλαζε η πολιτική ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, θα βελτιωνόταν το πράγμα και για την Ελλάδα.
Σε αποπληθωρισμό, αν ζητάς κι άλλα μέτρα λιτότητας, μεγεθύνεις το πρόβλημα, δεν το λύνεις επ' ουδενί.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#81315 Κι αν δεν σου δίνει κανείς χρήματα;
Πώς καταργείς τη λιτότητα;

A...ναι...μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο... :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 24 Φεβ 2015, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
Anonymous Founder έγραψε:Σε αποπληθωρισμό, αν ζητάς κι άλλα μέτρα λιτότητας, μεγεθύνεις το πρόβλημα, δεν το λύνεις επ' ουδενί.

Πχ όχι σύνταξη στα 45-----> λιτότητα 666
Άβαταρ μέλους
By spiros
j.marr έγραψε:http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/enstaseis-dnt-gia-th-lista-einai-periektikh-alla-oxi-safhs.3323963.html

Παίδες τι λένε αυτοί. :hmmm: Πιο ΔΝΤ και γιατί επεμβαίνει. Αυτοί στην τρόικα την οποία διώξαμε δεν είναι. :hmmm:

μη φωναζεις και σε ακουσει κανας Γλεζος :lol:

μια χαρα ειναι το νεο Μνημ... εεε Προγραμμα. :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Panosss έγραψε:Κι αν δεν σου δίνει κανείς χρήματα;
Πώς καταργείς τη λιτότητα;

A...ναι...μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο... :shifty:

Νομίζεις έχω όρεξη ν' απολογηθώ για τις @@ριες του ΣΥΡΙΖΑ; Με ένα νόμο κι ένα άρθρο, σημαίνει πως πας σε δραχμή και αυτό η πλειοψηφία δεν το θέλει, τι να κάνουμε;
Επιπλέον, εγώ μίλησα για την Ευρώπη γενικά, οπότε αν θέλεις να στείλεις την μπάλα στην εξέδρα, στείλε την. Δεν απαντάς επί της ουσίας όμως: η Ευρώπη έχει αποπληθωρισμό, όχι μόνον η Ελλάδα. Πρέπει λοιπόν να δοθεί λύση ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

IKE έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Σε αποπληθωρισμό, αν ζητάς κι άλλα μέτρα λιτότητας, μεγεθύνεις το πρόβλημα, δεν το λύνεις επ' ουδενί.

Πχ όχι σύνταξη στα 45-----> λιτότητα 666

Ναι, όλοι όσοι θίγονται από την κρίση, είναι τέτοιοι συνταξιούχοι...

Να το ξαναπώ: μίλησαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ για την Ευρώπη. Αν πάλι θέλετε ν' αρχίσετε τις Τζημεριές, no prob, αλλά πείτε το ν' απαντάω ανάλογα...
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By j.marr
spiros έγραψε:μια χαρα ειναι το νεο Μνημ... εεε Προγραμμα. :)

Εκθεσούλα ιδεών είναι μέχρι στιγμής. Θα δούμε βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζεις έχω όρεξη ν' απολογηθώ για τις @@ριες του ΣΥΡΙΖΑ; Με ένα νόμο κι ένα άρθρο, σημαίνει πως πας σε δραχμή και αυτό η πλειοψηφία δεν το θέλει, τι να κάνουμε;
Επιπλέον, εγώ μίλησα για την Ευρώπη γενικά, οπότε αν θέλεις να στείλεις την μπάλα στην εξέδρα, στείλε την. Δεν απαντάς επί της ουσίας όμως: η Ευρώπη έχει αποπληθωρισμό, όχι μόνον η Ελλάδα. Πρέπει λοιπόν να δοθεί λύση ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Anonymous Founder έγραψε:

Να το ξαναπώ: μίλησαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ για την Ευρώπη. Αν πάλι θέλετε ν' αρχίσετε τις Τζημεριές, no prob, αλλά πείτε το ν' απαντάω ανάλογα...

Το οτι τα προβλήματα της ελλάδας -που πρέπει να λυθούν αμεσα- είναι διαφορετικά και δεν έχουν και πολύ σχέση με την ευρώπη είναι τζημεριά πχ. ή το παραπάνω post είναι level μπιπ [mod]ινστρούχτορα και βγάλε. :roll:
Άβαταρ μέλους
By spiros
j.marr έγραψε:
spiros έγραψε:μια χαρα ειναι το νεο Μνημ... εεε Προγραμμα. :)

Εκθεσούλα ιδεών είναι μέχρι στιγμής. Θα δούμε βέβαια.

εκθεσουλα ειναι που την γραψαμε μονοι μας. Αυτο ακριβως που θα επρεπε να κανουν τα προηγουμενα μοσχαρια που κυβερνησαν.

πηραμε λοιπον παραταση για να εφαρμοσουμε αυτονοητα πραγματα (οκ, οχι και τοσο αυτονοητα για το Συριζα 1 μηνα πριν, δεν θα καθησουμε αλλωστε τωρα να απολογηθουμε για τις παπαριες που πουλαγε προεκλογικα στο ποπολο ε; :shifty: ).

ολα καλα λοιπον στα χαρτια και στην θεωρια. Αντε με το καλο να δουμε την εφαρμογη τους. :)
Άβαταρ μέλους
By j.marr
spiros έγραψε:εκθεσουλα ειναι που την γραψαμε μονοι μας. Αυτο ακριβως που θα επρεπε να κανουν τα προηγουμενα μοσχαρια που κυβερνησαν.

πηραμε λοιπον παραταση για να εφαρμοσουμε αυτονοητα πραγματα (οκ, οχι και τοσο αυτονοητα για το Συριζα 1 μηνα πριν, δεν θα καθησουμε αλλωστε τωρα να απολογηθουμε για τις παπαριες που πουλαγε προεκλογικα στο ποπολο ε; :shifty: ).

ολα καλα λοιπον στα χαρτια και στην θεωρια. Αντε με το καλο να δουμε την εφαρμογη τους. :)

Θα δείξει. Ευχολόγιο είναι όπως εγραψα και δεν είναι και διαφορετικό απο αυτά που γράφανε τα προηγούμενα μνημόνια. Γενικά έχω την τάση να μην εμπιστεύομαι ψεύτες. Βεβαια αν ρωτήσεις κανέναν ώριμο ψηφοφόρο μπορεί να σου πεί οτι όλοι λένε προεκλογικά ψέματα.

Μεχρι τότες

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
https://www.facebook.com/events/7894178 ... 2&source=1
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
j.marr έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζεις έχω όρεξη ν' απολογηθώ για τις @@ριες του ΣΥΡΙΖΑ; Με ένα νόμο κι ένα άρθρο, σημαίνει πως πας σε δραχμή και αυτό η πλειοψηφία δεν το θέλει, τι να κάνουμε;

Anonymous Founder έγραψε:

Το οτι τα προβλήματα της ελλάδας -που πρέπει να λυθούν αμεσα- είναι διαφορετικά και δεν έχουν και πολύ σχέση με την ευρώπη είναι τζημεριά πχ. ή το παραπάνω post είναι level συρζόβλακα ινστρούχτορα και βγάλε. :roll:

Τώρα να σου κάνω edit εγώ δεν λέει, το καταλαβαίνεις... :lol:
Μίλησα για ΣΥΡΙΖΑ εγώ; Άλλοι το έκαναν. Εγώ μίλησα για ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα, που μιας και ακόμη είμαστε στην Ευρώπη, επηρεάζει και εμάς.
Αν η Ευρώπη έπαιρνε μέτρα κατά του αποπληθωρισμού, ΙΣΩΣ τα πράγματα ΚΑΙ για την Ελλάδα να ήταν καλύτερα. Εγώ ΔΕΝ μίλησα όμως μόνον για την Ελλάδα, μίλησα για την Ευρώπη (το ξαναλέω, μπας και του δώσετε σημασία...).
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By spiros
#81335 απο τη στιγμη που ο Ανταρσυα και λοιποι ψεκασμενο-κομμουνιστες καλουν τον κοσμο σε επανασταση κατα της μνημ... εεε προγραμματικης κυβερνησης, ολα πανε καλα. :iconcool: