Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#812533 Πρέπει να κυκλοφορούν μπόλικα από τα τελευταία ακόμη σε χωράφια, κάτι που δεν νομίζω να συμβαίνει για τις πρώτες...
Αν και πιο χαρακτηριστικό ήταν το προηγούμενο μοντέλο στην ελληνική επαρχία του 70' και 80'.
Εικόνα
Εικόνα
Νομίζω κιόλας ήταν πιο πολλά τα Datsun παρά τα Toyota, τουλάχιστον στα μέρη μου. :s_dunno
Αυτό ήταν επίσης και ένα τυπικό οικογενειακό αυτοκίνητο για την ελληνική επαρχία, λεφτά δεν περίσσευαν για κούρσα, ενώ και αυτά ήταν ήδη αρκετά ακριβά, για να τ'αγοράσεις χρειαζόταν αιματηρή οικονομία.
:s_yes

ΥΓ: Προσπαθώ συχνά να εξηγήσω κάτι τέτοια σε όσους (τυχερούς) μεγάλωσαν στην Αθήνα, αλλά με παίρνουν με τις πέτρες. Oh well.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#812542 Ίδιο μοντέλο, ίδιο χρώμα, το είχε ο κομματάρχης του χωριού.
Γενικά ναι, έχω την αίσθηση πως δυτ. Ελλάδα και Πελοπόννησο έπαιξε πολύ ντατσουνιά έναντι της άσπονδης :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#812590 Σαν την ντατσούρνα δεν είχε! :inlove:

Νομίζω η Toyota άρχισε να παίρνει τα πάνω της κάπου από τα μέσα της δεκαετίας του '80 κι έπειτα... Και κυρίως όταν η Nissan έβγαλε εκείνο το Navarra με 136 άλογα (κάπου στο 2000), τα οποία ήταν γρήγορα για αγροτικά της εποχής, αλλά σε αντοχή ήταν πίσω σε σχέση με τα Hilux...

Πλέον και η Toyota δεν είναι αυτό που ήταν σε αντοχή, αλλά είναι ξεκάθαρα μπροστά απ' όλους... Δεν έχει όμως τη δύναμη και τις ανέσεις ενός Navarra, εκτός αν πας για την τέρμα ακριβή έκδοση...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Ίδιο μοντέλο, ίδιο χρώμα, το είχε ο κομματάρχης του χωριού.
Γενικά ναι, έχω την αίσθηση πως δυτ. Ελλάδα και Πελοπόννησο έπαιξε πολύ ντατσουνιά έναντι της άσπονδης :iconcool:

ναι οι ντατσουνες πρεπει να ειχαν σημαντικοτερο μεριδιο,αυτη την αισθηση εχω και εγω.Ισως λογω σοβαροτερης αντιπροσωπευσης.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#812663 γιατι τοσα γελια?
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Εικόνα

Σχωρα με θε μου μεγαλοβδομαδιατικα. :lipsealed:

hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv: hahaiv:

Eίχαμε ένα τέτοιο σε κίτρινο χρώμα αλλά νομίζω ότι έλεγε C20 αντί για vanette.
Με μεσαίο κάθισμα αντί για κονσόλα.Ταχύτητες στο τιμόνι,τα καθίσματα οδηγου και μεσαίο σηκώνονταν για να έχεις πρόσβαση στην μηχανή.Το τούμπαρε μια μέρα η μάνα μου,μια άλλη ένας οδηγός του έκαψε φλάτζα κάπου κοντά στο Κρανίδι.Ηταν αυτό που φόρτωνα το παπάκι κάθε ΣΚ απο Τρίπολη για να βολτάρω στα χωράφια.Αλλά και αυτό που έμαθα να οδηγάω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#812764 οντως πολυ ωραιο χρωμα,και δενει ωραια με το χρυσο ματ στις δαγκανες.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:Πλέον και η Toyota δεν είναι αυτό που ήταν σε αντοχή, αλλά είναι ξεκάθαρα μπροστά απ' όλους...

Χαζομάρες που προωθεί ο Κλάρκσον και οι υπόλοιποι δύο καραγκιόζηδες. Άνετα το αντίστοιχο Mazda ή Isuzu.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:Πλέον και η Toyota δεν είναι αυτό που ήταν σε αντοχή, αλλά είναι ξεκάθαρα μπροστά απ' όλους...

Χαζομάρες που προωθεί ο Κλάρκσον και οι υπόλοιποι δύο καραγκιόζηδες. Άνετα το αντίστοιχο Mazda ή Isuzu.

Δεν είναι χαζομάρες όταν τα βλέπεις μπροστά σου. :lol: :lol: Απλά καμία σύγκριση με τα Navarra...

Σωστό για τα Mazda και Isuzu (και τα Mitsubishi θα έλεγα εγώ), είναι δυνατοί παίχτες σε αντοχή, απλά αυτά έχουν μία δυσκολία στα ανταλλακτικά και γενικά στην υποστήριξη... Και γενικά δεν έχω σοβαρό δείγμα...