Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#811670 Αν πήγαινε αέρα θα ξεριζωνε τον τροχό. Πήγαινε με όσα απαιτούνταν για να λειτουργήσει ο τροχός ως ράμπα.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
dekouk έγραψε:.....

Για να γυρίσει ανάποδα - πέρα από το γεγονός ότι είναι επικίνδυνο το μη ίσιωμα- σημαίνει και ότι ο οδηγός έτρεχε σε κατοικημένη περιοχή.

Εχω δει 2 τροχαια απο υπερβολικη ταχυτητα ξημερωματα κατω απο γεφυρα,μπηκαν ''με οσα" και στο ''βγες'' το αμξι τους απογειωθηκε, στο ενα Fiat εκανε πτηση και καρφωθηκε ψηλα απεναντι σε βιτρινα καταστηματος με τον οδηγο να τραυματιζεται (αλλα κατα τα αλλα ''εφταιγε η αναρτηση που δεν το κρατησε") και στο αλλο Honda χτυπησε στο κρασπεδο και τουμπαρισε, ο ιδιοκτητης βγηκε (φοραγε ζωνη) και καθως το κοιταγε πως ειχε γινει ρημαδιο μας ειπε ''οχι ρε γ@μωτο και το αμαξι δεν ειναι δικο μου αλλα ενος φιλου μου".
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#812493 Aσύλληπτο τροχαίο στον Άλιμο: Οδηγός μηχανής ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί!

Εικόνα

Εικόνα
https://www.notia.gr/2023/04/a%cf%83%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%80%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b7/
Άβαταρ μέλους
By Serf
#812717 https://www.newsit.gr/ellada/alimos-neo ... s/3750124/

Δεν φαίνεται να πηγαίνει τόσο γρήγορα η μηχανή. Όσο για τον οδηγό του smart, βγήκε γιούργια κι έκλεισε τη μια λωρίδα περιμένοντας να κόψει κάθετα και τη δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#812721 Προσωπική εκτίμηση από το βίντεο είναι ότι μία 80αρα την είχε εύκολα. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο κομμάτι δρόμου, αλλά πριν το κόψουν το βίντεο, έχει φόρα. Και θέλει και μία ορμή για να τουμπάρεις ένα αμάξι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#812723 Ήταν πολύ κοντά , μηδενικά περιθώρια αντίδρασης η μηχανή. Μάλλον ακόμη μια περίπτωση με κρύψιμο θέας από Α-pillar.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#812733 Περίεργο να μην έκοψε η μηχανή όταν είδε το αυτοκίνητο που ακριβώς πιο πριν έκοψε την διασταύρωση. Η εμπειρία λέει πως όταν βλέπεις κάποιον να βγαίνει σε κεντρικό από διασταύρωση, αρκετά συχνά πετάγονται και άλλοι από πίσω, ώστε να προλάβουν να περάσουν ή να στρίψουν στον κεντρικό. Πλέον πάντα κόβω σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#812739 Συμφωνώ με axel12p.

Κι εγώ νομίζω πως μια 80άρα την έχει στο νερό.
Επίσης, πιστεύω πως ο οδηγός του smart είδε τον οδηγό της μηχανής αλλά δεν μπόρεσε να εκτιμήσει σωστά την ταχύτατά του και έκρινε πως προλάβαινε να διασχίσει (δεν αποκλείω να μιλούσε και στο τηλέφωνο).
Άβαταρ μέλους
By edmond
axel12p έγραψε:Περίεργο να μην έκοψε η μηχανή όταν είδε το αυτοκίνητο που ακριβώς πιο πριν έκοψε την διασταύρωση. Η εμπειρία λέει πως όταν βλέπεις κάποιον να βγαίνει σε κεντρικό από διασταύρωση, αρκετά συχνά πετάγονται και άλλοι από πίσω, ώστε να προλάβουν να περάσουν ή να στρίψουν στον κεντρικό. Πλέον πάντα κόβω σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

+1

Scotch έγραψε:Συμφωνώ με axel12p.

Επίσης, πιστεύω πως ο οδηγός του smart είδε τον οδηγό της μηχανής αλλά δεν μπόρεσε να εκτιμήσει σωστά την ταχύτατά του και έκρινε πως προλάβαινε να διασχίσει (δεν αποκλείω να μιλούσε και στο τηλέφωνο).

+1

Γενικά όλα πήγαν στραβά.
Με πιο στραβό την ταχύτητα της μηχανής και έπειτα την ολιγωρία του σμαρτ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#812759 Το σημείο ενδείκνυται για άνοιγμα οπότε η μηχανή ενδέχεται να πήγαινε πάνω από το όριο.

Στο smart ήταν ηλικιωμένος οδηγός όπως έχουν γράψει άρα μεγάλη πιθανότητα μειωμένης αντίληψης. Ίσως υπήρχε και αντηλιά, τι ώρα έγινε;

Συναντήθηκαν 2 λάθη κι έγινε το δυστύχημα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#812782 Το σκέφτηκα και εγώ αυτό για την αντηλιά. Κλασσικό λόγος να μην δεις κάτι στον δρόμο.
Όσο για την ταχύτητα, δεν ξέρω κατά πόσο έτρεχε. Τώρα πήγαινε με τέτοια ταχύτητα που πετάχτηκε και μπήκε μέσα στο Smart. Ίσως αν είχε μεγαλύτερη ταχύτητα το σώμα του να περνούσε πάνω από το αμάξι και να μην ήταν θανατηφόρος ο τραυματισμός του.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#812790 το σημείο φαίνεται να είναι αυτό που λένε "καρμανιόλα"...

Σε τετοια σημεία λίγη ταχύτητα και λίγη απροσεξία αρκούν...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
edmond έγραψε:
axel12p έγραψε:Περίεργο να μην έκοψε η μηχανή όταν είδε το αυτοκίνητο που ακριβώς πιο πριν έκοψε την διασταύρωση. Η εμπειρία λέει πως όταν βλέπεις κάποιον να βγαίνει σε κεντρικό από διασταύρωση, αρκετά συχνά πετάγονται και άλλοι από πίσω, ώστε να προλάβουν να περάσουν ή να στρίψουν στον κεντρικό. Πλέον πάντα κόβω σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

+1

Scotch έγραψε:Συμφωνώ με axel12p.

+1

Γενικά όλα πήγαν στραβά.
Με πιο στραβό την ταχύτητα της μηχανής και έπειτα την ολιγωρία του σμαρτ.

Πιο στραβό είναι η ταχύτητα από τον άλλον που βγήκε έτσι στο δρόμο? :hmmm: