Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By Thazio II
#812685 Αν είναι αυτό που φαίνεται τοτε η τραγική ειρωνεία είναι απλά ασύλληπτη...
Θυμίζω το θανατηφόρο ατύχημα του συνοδηγού του Gareth Roberts το '12 στο targa florio...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#812686 Πάγωσα, τι είναι αυτό ρε;

Πόσο κρίμα, πόσο άδικο;

Ίσως πέρασε κορμός από ξύλινο φράχτη μέσα από το παρμπρίζ.
Αν ισχύει, αδιανόητο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:

αυτο διαβαζω και εγω...

rip.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:

αυτο διαβαζω και εγω...

rip.

απο το πλαινο παραθυρο περασε τελικα το ξυλο του φραχτη,συμφωνα με την ανακοινωση της Χιουνται σημερα.

και εδω τελειωμενο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#820721 Δεν είναι WRC αλλά WorldRX, αλλά αφορά τον Loeb και την νέα του προσπάθεια:
https://www.drive.gr/news/kosmos/sta-hr ... a-evo-e-rx
Εικόνα
Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Sebastien Loeb, επιστρέφει στους αγώνες RallyCross πίσω από τα πηδάλια μιας ηλεκτρικής Lancia Delta (Evo-e). Κι αν αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό, αυτό που μάθαμε σήμερα, είναι ότι ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, θα οδηγήσει το ηλεκτρικό κτήνος της Special One Racing Team, βαμμένο στα χρώματα της Martini!

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#820731 Νομίζω ότι όποιου δεν του σηκώθηκε με αυτό το αμάξι, αυτό το livery και αυτόν τον οδηγό, μπορεί ήσυχα να μας απαλλάξει από την παρουσία του δεν ξέρω ποια εικόνα θα έβρισκε πιο καβλωτική σε motorsport σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#820736 Για μένα, το Golden Era των ράλι δεν ήταν το Group B, γιατί δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Το Group A που τότε συμμετείχαν όλοι, ήταν η πραγματική γιορτή του αθλήματος. Είχες μέσα Lancia, Toyota, Nissan, Subaru, Mitsubishi, Ford, Mazda παλιότερα, ακόμη και Suzuki για λίγο.
Και το πιο σημαντικό, τα πολλές χιλιάδες πολιτικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για να μπορέσουν να πάρουν homologation για τους αγώνες.

Εννοείται, Lancia, Martini, Loeb μαζί, είναι από μόνο του λόγος για γιορτή.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#820785 Μα κι αυτή Gr.A ήταν σαν Delta. Στο gr.B ξεκίνησε σαν 037 πισωκίνητη και κατέληξε S4.
Στο μάτι είναι χάρμα οφθαλμών, αλλά το ηλεκτρικό με χαλάει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#820792 Μα δεν είπα πως δεν ήταν Gr.A η Delta. H 037 ήταν βασισμένη στην Monte Carlo. Η S4, πουθενά, αν και προσπαθούσε να μοιάσει στην Delta.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε: ακόμη και Suzuki για λίγο.
.

αυτη ηταν το 2007 επι wrc.