Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#810990 Σήμερα πήγαμε μια πεζοπορία κάπου 5χλμ σε ένα κοντινό λόφο καμιά 50αρια άτομα που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο και οι τοπικοί σύλλογοι. Και μου άρεσε που είχαμε και 6-7 σκυλιά, μέχρι και 2 μικρά poodle :)
Τα μεγάλα τα είχαμε λυμένα και περπατούσαν ελεύθερα κοντά στα αφεντικά τους όπως και η δικιά μας. Πολύ ωραία βόλτα και εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#810993 Νομίζω ότι έβαλα μεγάλο μπελά στο κεφάλι μου. Ο γάτος έφερε νύφη και νομίζω την γκάστρωσε κιόλας... :help:

Εικόνα

ΥΓ: Όλη μέρα να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις, πάλι σου φέρνουν σκουπίδια στην βεράντα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#812656 αγορασα κλειστη τουαλετα για τον γατο απο Σκλαβενιτη στη Δημοκρατιας στα 13 ευρω.Made in Italy κιολας.
Πιστευω να μπει μεσα ο βρωμιαρης και να μην την πηρα τζαμπα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:αγορασα κλειστη τουαλετα για τον γατο απο Σκλαβενιτη στη Δημοκρατιας στα 13 ευρω.Made in Italy κιολας.
Πιστευω να μπει μεσα ο βρωμιαρης και να μην την πηρα τζαμπα.

Επειδη η δυναμη της συνηθειας ειναι ισχυρη, θα εξαφανισεις την παλια, θα βαλεις την νεα στην θεση της, αμμο και θα προσθεσεις λιγη αμμο απο την παλια (εχει την μυρωδια του ). Θα παει σαν να την ειχες παντα :s_wink
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#812687 αυτο καναμε Νικο,την παλια αμμο μεσα στη καινουρια,και εξαφανισμα τη παλια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#813333 πηραμε χθες δυο κτηνιατρους τηλεφωνο σχετικα με την στειρωση του γατου.
Και οι δυο μας ειπαν οτι ειναι νωρις ακομα,σε κανα μηνα να ξανατηλεφωνησουμε.
θα το καταλαβετε μας ειπαν οταν θα αρχισει να ψεκαζει.
Δεν τον ειχαμε ζυγισει απο τοτε που τον ειχαμε παει στο δημοσιο κτηνιατρειο.Τοτε ηταν 1 κιλο γυρω στο τελος Ιανουαριου και 2,5-3 μηνων οπως μας ειχαν πει.
Τον ζυγισαμε χθες,και ηταν 3,1 κιλα :s_omg
τωρα πρεπει να ειναι γυρω σους 5,5-6 μηνων
Σχετικα με το κοστος μας ειπε ο ενας 50 ευρω και η αλλη 60 ευρω.
Ακριβα δεν ειναι? γυρω στα 30 ειχα ακουσει απο συζητησεις για τα αρσενικα. :hmmm:
ο γατουλης ειναι μια χαρα παντως,παιζει ασταματητα,τραβαει σε καθημερινη βαση κατι υστεριες και τρεχει σαν παλαβος πανω απο καναπεδες τραπεζια καρεκλες,τραβαει και κατι στουκες ξεγυρισμενες σε καθημερινη βαση. :lol:
Εν τω μεταξυ εχει γινει μεγαλος ζητουλας στο φαγητο.
Οποτε τρωμε ερχετε και νιαουριζει,ολο και κατι του δινουμε,ε και εχει μαθει και ζηταει συνεχεια.
Του δινουμε λιγο ετσι για τη μυρωδια.
Το λουρακι το εβγαλε 3-4 φορες,τωρα ενω ξυνεται καπου καπου ακομα,εχει πανω απο εβδομαδα που δεν το εχει βγαλει.Απλα το εχει ξεφτισει απο το ξυσε ξυσε.
Το πρωι ειναι η μονη περιπτωση που ερχετε και καθεται πανω μου και τον χαιδευω.
Ολες τις επομενες ωρες με γραφει στα καλαμπαλικια του. :x
Στο φαγητο οταν τρωμε ερχετε και τριβεται,θα με αφησει να τον χαιδεψω,αλλα για αγκαλια ουτε λογος.
Οταν καθεται αραχτος και παω να τον χαιδεψω,αρχιζει και με δαγκωνει,αλλα νυχια δεν βγαζει.
Αμα επιμεινω ομως να του χαιδεψω την κοιλιτσα βγαζει νυχια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By rafi
#813336 Είναι μικρός ακόμα γι'αυτό δεν κάθεται για χάδια. Περίμενε να πάει 1μισι 2 και όταν βαριέται όλο γύρω σας θα τριγυρίζει και θα ζηταει χάδια.
Επίσης βελτιώνεται και στον τρόπο που ζητιανευει το φαγητό, όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο τζέντλεμαν θα γίνεται, θα είναι εκει και θα το ζητιανευει με το ακαταμάχητο βλέμμα του.
Για στείρωση σε αρσενικό δεν έχω ιδέα.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#813339 Απο οσο ξερω μετα τους 8 μηνες γινεται η στειρωση. Συνηθως στον χρονο αλλα επειδη οταν ερθει οιστρος ειτε θα την κανουν ειτε θα εχεις τα ιδια καθε 10-15 μερες τα στειρωνουν νωριτερα.

Εμενα πλεον δακγωνει αρκετα, αν και μολις της βαλω φωνη σταματαει και το γλυφει να περασει :lol: :lol:

Εκει που εχω αποτυχει εντελως ειναι το γιλεκο. Μολις της το φορεσω πεφτει στο πλαι λες και ειναι παραλυτη :lol: :lol: , κανει προσπαθειες ξαπλωμενη να το βγαλει :lol: :lol: και με δαγκωνει οταν της το βγαζω.

Πολυ παιχνιδι αν και πλεον κανει παρκουρ, κυνηγαει το μπαλακι που της πεταω και περναει πανω απο καναπεδες, καρεκλες, κλπ
Σιφουνας λεμε

Συνεχιζει να σκαρφαλωνει στα καγκελα και ζητησα προσφορα απο σιδερα να βγαλουμε τις πλαστικες προεκτασεις της Protex και να προσθεσουμε 15 εκατοστα στο υπαρχον. Ετσι θα κοβει βολτες στην κουπαστη των 7 εκατοστων με ανεση.
Τωρα καθε φορα που ανεβαινει την κατεβαζω γιατι το καγκελο ειναι στρογγυλο 2 εκατοστα, δεν ισσοροπει η ερμη εκει
Άβαταρ μέλους
By NickTG
dimviii έγραψε:Σχετικα με το κοστος μας ειπε ο ενας 50 ευρω και η αλλη 60 ευρω.
Ακριβα δεν ειναι? γυρω στα 30 ειχα ακουσει απο συζητησεις για τα αρσενικα. :hmmm:

20 με 30 είναι τιμές για αδέσποτα.
Γενικά καλή είναι η τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Συνεχιζει να σκαρφαλωνει στα καγκελα και ζητησα προσφορα απο σιδερα να βγαλουμε τις πλαστικες προεκτασεις της Protex και να προσθεσουμε 15 εκατοστα στο υπαρχον. Ετσι θα κοβει βολτες στην κουπαστη των 7 εκατοστων με ανεση.
Τωρα καθε φορα που ανεβαινει την κατεβαζω γιατι το καγκελο ειναι στρογγυλο 2 εκατοστα, δεν ισσοροπει η ερμη εκει

Πολύ ακριβά θα σου κοστίσει στο τέλος το γατί νομίζω! :lol: