Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#812626 Σε πάρκινγκ κλειστό στο Παγκράτι πήραν τα καλώδια!!! Οποτε15 μέρες για να έρθουν τα νέα!!! 70000 αμάξι.. Σφακιανάκης...

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kubiak έγραψε:Η μόνη χώρα που θα αργήσει η ηλεκτροκινηση...

Ετσι ειναι οταν νομιζεις οτι ξαφνικα θα γινεις Ολλανδια.

Ακομα δεν πληθυναν τα ηλεκτρικα και αρχισαν κλοπες, καπου εδω μεσα διαβασα για κλοπη μεσω του CAN bus, στην Αμερικη βεβαια αλλα αυτα δεν αργουν να ερθουν κι απο εδω.

Ουσιαστικα βγαινουν απο την εξισωση οι πιλοτες, μενουν τα κλειστα γκαραζ, τουλαχιστον για τωρα
Αργοτερα μπορει να αλλαξουν τα υλικα και να παψουν να ειναι στοχοι.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#812633 To ρεπορτάζ είναι για Αγγλία, όταν ξεκινησουμε εδω θα δουν τα γατάκια οι Εγγλέζοι τι εστί "οπαδός της Ρόμα".

Στη γειτονια μου στη Θεσσαλονικη (Ανω πόλη, Συκιές),σε ενα στενο 50μ που ειναι το πατρικο μου, εχει δυο επαναφοτιζόμενα, τα οποία φορτίζουν στο δρόμο.
Το καλώδιο φαινεται καλο και χοντρό, μου τρέχουν τα σάλια για το 50άρικο :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#812710 Αν έρθει Ελλάδα και υπάρχει και η επιδότηση του κράτους, θα είναι μια αρκετά καλή επιλογή πιστεύω.

Η BYD φέρνει στην Ευρώπη το πιο φθηνό ηλεκτρικό της. Το BYD Dolphin θα ξεκινά από τα €30.000 και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 45 kWh και 60 kWh.
https://www.drive.gr/news/kosmos/i-byd-fernei-stin-eyropi-pio-fthino-ilektriko-tis?fbclid=IwAR0UAtYmXXjxBj64L4WGxKQ14NGuuXvnxovaoPGkHUGiFTshygmey5xjqfQ
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Ο Elon Musk μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη με το Δ.Σ. της εταιρείας του, ξεκαθάρισε προς όλους τη νέα στρατηγική της Tesla για το επόμενο διάστημα. Η αμερικανική φίρμα θα προχωρήσει και σε νέες μειώσεις τιμών στα μοντέλα της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κινέζικο ανταγωνισμό και κυρίως για να μπορέσει να κοντράρει την BYD, η οποία κυριαρχεί στην κινέζικη αγορά, την μεγαλύτερη του κόσμου.

https://www.drive.gr/news/kosmos/h-tesla-thelei-perissoteres-poliseis-me-mikrotero-kerdos-gia-na-htypisei-tin-byd

Στο 3:30 έχει μερικά από τα αυτοκίνητα της BYD στο φετινό Shanghai Auto Show. Το μικρό το αγόραζα εχθές! :thumbsup:
Αλλά και το sedan μου φαίνεται πιο όμορφο από ID.7 και Ioniq 6, ενώ και το μικρό SUV που δείχνει στο τέλος φαίνεται αρκετά όμορφο εμφανισιακά.

Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#813838 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είτε BYD, είτε Tesla, MG, etc εγώ σκέφτομαι να πάρω δάνειο στην Γερμανία και να παραγγείλω ηλεκτρικό στην Ελλάδα με την επιδότηση που δίνει η Ελλάδα να κερδίσω 8000€.
Το σκέφτηκα καλά πάντως. Αν με σταματήσει αστυνομία στην Γερμανία και μου πουν χάνουμε φόρους από που και ως που θα τους πω; Τέλη δεν έχει μέχρι το 2030

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#814772 Giving the MG4 a workout this week, overnight to Paris and back the next day.

Εικόνα

Εικόνα

Όπα, λάθος.

Εικόνα

Αυτό. Περίπου €30Κ με τη μικρή μπαταρία (51kWh). Δεν είναι κακό. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Κανα αξιοθεατο ειδε ή μονο φορτιστες?

Σταματησε στην Ρουεν :lol:

Το αμαξι τι λεει κατα τας δοκιμας; Κινεζια με ονομα βαρυ βρετανικο αλλα αξιζει ;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815054 Εικόνα

Saab-engineers developed secret EV with 1000 km range
In just 10 months, Saab engineers at Nevs secretly developed one of the world’s most advanced electric cars in Trollhättan. With unique electric motors on each wheel Nevs Emily GT has super-handling and a 1000 km range. The only problem is that Nevs is put on hold.
– The car is so stylish, good and modern that it deserves to be built, says Nevs CEO Nina Selander to Carup.

https://carup.se/saab-engineers-develop ... -km-range/
Άβαταρ μέλους
By Serf
fortizopantou.gov.gr: Προκήρυξη της Δράσης «Φορτίζω Παντού» • Στόχος τα 8.000 σημεία φόρτισης

[...]
Σύμφωνα με την προκήρυξη, αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή οικονομικών κινήτρων για την προμήθεια και εγκατάσταση δημοσίως προσβάσιμων σταθμών φόρτισης Η/Ο, που τροφοδοτούνται από ηλεκτρική ενέργεια παραγόμενη από Α.Π.Ε., σε βασικές αστικές και περιαστικές τοποθεσίες και σημεία ενδιαφέροντος (όπως αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, λιμένες και χώρους στάθμευσης), με σκοπό την ανάπτυξη της σχετικής αγοράς.
[...]