Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Chris έγραψε:Βιζιτου ηταν, αλλα η σχεση με τον ΝΠ ηταν οντως το airbnb απο οπου ετρεχε τη μπιζνα της. Ή μηπως του ειχε παραγγειλει κορνιζες??

Μην ξεχνάμε πως ο ΝΠ έχει καταδικαστεί αμετάκλητα με 13-0 ένοχο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος (λογικά κάτι έπαιξε με τις κορνίζες). Όλα στο φως.

ΜΙλαω τωρα με τους δικηγορους μου Κωνσταντινο Πεντε και Αροουζ Εφαλφαενα να προβουν στις δεουσες νομικες ενεργειες. :s_devil

Αυτη η λασπη δεν θα μεινει αναπαντητη :iconcool: :iconcool:

Να ανακαλεσετε! Παραυτα! :protest:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Νίκος Παππάς έγραψε:

ΜΙλαω τωρα με τους δικηγορους μου Κωνσταντινο Πεντε

Τι κάνει αυτή η ψυχή; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#812445 Ναι απορώ τι σκέφτονται εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ...Έψαξαν πολύ δηλαδή για να βρουν πιο άχρηστο ?Τόσα αξιόλογα στελέχη έχουν.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#812471 Τα οποία στελέχη δε θέλουν τη ρετσινιά της αποτυχίας. Διότι αν είχαν σοβαρές ελπίδες να βγούν , σιγά μη έδιναν τη σκυτάλη στον Παππά.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#812485 To μειονέκτημά του είναι ότι δε βγήκε από το σωστό μουνί και τα σωστά αρχίδια;
Άβαταρ μέλους
By pro
#812489 Μια χαρά ειναι ο Παππάς. Πετυχημένος στη δουλειά του είναι, λόγο έχει, στροφαρει, χιούμορ έχει, κοινωνικά ευαίσθητος είναι, έβγαλε και καμιά 5 6 εκατομμύρια με τον ιδρώτα του, έκανε και 2 3 κηδείες στους γαβρους. Κέρδισε και τον Γιάννη 21 0. Ο Μπακ τι έχει κάνει δλδ και τον βγάλατε δήμαρχο;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#812499 @ kostis

Νίκος Παππάς, υποψήφιος δήμαρχος Αθηνιολων:

Εικόνα

:inlove: :metalo:

Νίκος Παππάς, υποψήφιος Λαλιώτης της νέας χιλιετίας:

Εικόνα

Νίκος Παππάς, Καλαματιωτης υποστηρικτής των δικύκλων, πρώην μοντ πετρολχεντζ, 8 μυωπία, 77 υπερμετρωπία:

Εικόνα

Στα διαχωρίζω γιατί νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί ( όσον αφορά τον πρώτο με τον δεύτερο, τον τρίτο με την κολώνα).
Άβαταρ μέλους
By edmond
#812500 Μάντεψε και ποιός από τους 3 έχει το γατί του για φωτό προφίλ στο viber και θα καταλάβεις :shifty: :shifty: :iconcool: :iconcool: