Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#812310 Το θέμα δεν είναι ότι απασχολεί εμάς την πλέμπα, κάποιοι στα υψηλά κλιμάκια του πενταγώνου της Αμερικής και του αντίστοιχου της Κίνας εκφράζουν εντονότερες ανησυχίες.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 11 Απρ 2023, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#812311 Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβα
Γιατί πάει πιο εύκολα η μπάλα στην εξέδρα..
Τι διάολο όλοι μετοχές έχετε και χάνετε λεφτά σε κάθε κακή είδηση;

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:
BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβα

Τι να σου πω, μήπως επειδή κάποιοι υπερτονίζετε τις κακές ειδήσεις; Λέω εγώ τώρα... :lol:

Είτε με κακές, είτε όχι, αυτή την στιγμή η εταιρεία πάει τρένο βέβαια, οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει και τίποτε. Άντε να πληρώσουν κάνα πρόστιμο, και μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Τι να σου πω, μήπως επειδή κάποιοι υπερτονίζετε τις κακές ειδήσεις; Λέω εγώ τώρα... :lol:

Είτε με κακές, είτε όχι, αυτή την στιγμή η εταιρεία πάει τρένο βέβαια, οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει και τίποτε. Άντε να πληρώσουν κάνα πρόστιμο, και μέχρι εκεί.

Επρεπε να μου κοψει, εμεις φταιμε οχι τα διατρητα πρωτοκολλα της Τεσλα

Να σ' πω, και για τα αντιστοιχα του Ζουκεμπεργκ παλι εμεις φταιμε; Η εκει δεν αγαπαμε οποτε ριχτου του κερατα; :lol:

Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της. Ευτυχως επειδη δεν παιζει να αποκτησω ποτε ενα, στα @@ μου τελικα. Δεν θα ειναι η φατσα μου εκει, ουτε οι συνομιλιες, τσακωμοι, κλπ δικων μου ανθρωπων.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της.

Τι σκοπεύετε να κάνετε μέσα στο αμάξι βρε Νίκο και σε απασχολεί τόσο; :lol: Και ποιος ενδιαφέρεται τι κάνετε ή τι κάνουμε εμείς; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Επρεπε να μου κοψει, εμεις φταιμε οχι τα διατρητα πρωτοκολλα της Τεσλα

Να σ' πω, και για τα αντιστοιχα του Ζουκεμπεργκ παλι εμεις φταιμε; Η εκει δεν αγαπαμε οποτε ριχτου του κερατα; :lol:

Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της. Ευτυχως επειδη δεν παιζει να αποκτησω ποτε ενα, στα @@ μου τελικα. Δεν θα ειναι η φατσα μου εκει, ουτε οι συνομιλιες, τσακωμοι, κλπ δικων μου ανθρωπων.

Μπα, έχουν κάμερες και έξω από αυτά, οπότε πρόσεξε όταν περνάς δίπλα σε Tesla! :lol:
Συμφωνούμε πάντως πως δύσκολα θα βρεθούμε τόσο εσύ όσο κι εγώ κάτοχοι ενός Tesla. Άρα, φάτε μάτια ψάρια...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της.

Τι σκοπεύετε να κάνετε μέσα στο αμάξι βρε Νίκο και σε απασχολεί τόσο; :lol: Και ποιος ενδιαφέρεται τι κάνετε ή τι κάνουμε εμείς; :lol:

Ιδιωτικοτητα λεγετε Σπυρο μου και μεχρι τωρα το αυτοκινητο σου ηταν σαν το σπιτι σου με τραβηγμενες τις κουρτινες.

Πλεον οχι, ειναι προσβασιμο σε οποιον δουλευει στην Τεσλα. ( πριν πει κανεις οτι το ιδιο μπορει να συμβει στο σπιτι μου, θα πω οτι πρωτα πρεπει να με χακαρει, κοινως να γινω στοχος )

Εμενα δεν με αφορα και το γιατι το εξηγησα πιο πανω, εσενα που σε αφορα, δεν σε νοιαζει. Μια χαρα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Μπα, έχουν κάμερες και έξω από αυτά, οπότε πρόσεξε όταν περνάς δίπλα σε Tesla! :lol:

Πέστο ψέματα :lol:

Γιατί στα γράφω θα μου πεις.

Γιατί δεν σου αρέσει να είσαι το προϊόν. :shifty:

Ο Σκοτς από την άλλη.... ψοφαει. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#812338 Κινέζοι τώρα, τι να πουν, εδώ πέφτει ξύλωμα στις Hikvision από παντού:
https://www.iccl.ie/news/iccl-calls-for ... ireachtas/
https://www.theguardian.com/australia-n ... -buildings
Τους φταίει η Tesla μετά...
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Και είμαι σίγουρος πως η επιτροπή GDPR στην ΕΕ κάτι θα έχει να πει επί αυτού... :lol:

Και δεν έχει να κάνει με το αν το αμάξι είναι καλό ή κακό, αλλά με το τι πρωτόκολλα (δεν) έχει η εταιρεία...

Α, προχθές πέτυχα ένα Τούρκικο Model X Dual Motor στο πάρκινγκ της εταιρείας (κάποιος πελάτης). Ωραίο, μουράτο, κτλ, αλλά τα μισά πάνελ ήταν στραβά... :lol: :lol: Η πίσω πόρτα, το πορτ μπαγκάζ, η αεροτομή, κτλ... Ούτε σε μεταχειρισμένο Dacia 10ετίας τέτοιο χάλι... Όχι σε καινούριο αμάξι των 100Κ ευρώ... :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#812351 @ Νίκος Παππάς: Εγώ και στο σπίτι ακολουθώ το βρετανικό πρότυπο, με τις ανοιχτές κουρτίνες, οπότε δεν με απασχολεί να με βλέπει και κάποιος όταν οδηγώ. :lol: Δεν έχομεν κάτι να κρύψωμεν εξάλλου :innocent: