Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
Νίκος Παππάς έγραψε:Σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, κανείς;
Τί έχεις κάνει ρε e-g8777?

.

Στα Ιωάννινα είναι ήδη αποφασισμένο ότι θα τοποθετηθούν.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#812012 Και ποιες λειτουργούν όταν το αμάξι είναι παρκαρισμένο? Έχω διαβάσει για ένα sentry mode, τις ενεργοποιεί όλες?
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#812015 Καταγράφει και τους περαστικούς έτσι…

Το έχω ξαναγράψει για το Tesla στο πάρκινγκ της δουλειάς που παρκάρει δίπλα μου και όταν πάω προς το αυτοκίνητο μου ανοίγει η οθόνη μέσα και γράφει recording διότι με θεωρεί απειλή. Είχα αναρωτηθεί και τότε ποσό νόμιμο είναι αυτό.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#812018 Ειναι καθόλα νομιμο- εφοσον το καταγραφικο υλικο χρησιμοποιειται αποκλειστικα για λογους αυτοικανοποιησης των Τεslutιστι με τους αρσενικους περαστικους.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#812021 E τι να κανομε τωρα με τον Πιπεντουμ;

Η ενδεδειγμενη απάντηση ηταν αυτή αλλα ειναι α-η-δγια-στι-κα φτωχος. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bibendum έγραψε:Καταγράφει και τους περαστικούς έτσι…

Πρέπει να πλησιάσουν πολύ (σχεδόν να ακουμπήσουν) για να τους καταγράψει.
Ως προς τη νομιμότητα, φαντάζομαι εξίσου νόμιμες ή παράνομες με όλες τις dashcams.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Ως προς τη νομιμότητα, φαντάζομαι εξίσου νόμιμες ή παράνομες με όλες τις dashcams.

< >

Χωρίς να είμαι ειδικός, βλέπω αρκετά θέματα GDPR...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#812149 Δεν βλέπω κανένα θέμα, αν το υλικό καταγραφής σβήνεται και δεν χρησιμοποιείται από τρίτους. Επιπλέον, ο κάτοχος του οχήματος είναι πάντοτε ο τελικός υπεύθυνος, δηλαδή αυτός πρέπει να φροντίζει να σβήνει τις καταγραφές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#812172 Αν μένει με τον κάτοχο, ΟΚ, εδώ όμως φαίνεται πως το υλικό αυτό πάει στην εταιρεία, και μάλιστα σε εταιρεία εκτός Ευρωπαϊκού εδάφους... Η οποία φαίνεται ότι δεν κάνει και πολύ σωστή διαχείριση της υλικού αυτού...

Μου μυρίζει πρόστιμο η ιστορία... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Δεν βλέπω κανένα θέμα, αν το υλικό καταγραφής σβήνεται και δεν χρησιμοποιείται από τρίτους. Επιπλέον, ο κάτοχος του οχήματος είναι πάντοτε ο τελικός υπεύθυνος, δηλαδή αυτός πρέπει να φροντίζει να σβήνει τις καταγραφές.

δλδ στους κατοχους τεσλα δεν περιλαμβανονται κλεφτες,εκβιαστες,παιδεραστες κλπ?
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#812303 Kαλά κάνουν τα tesla και καταγράφουν τα πάντα γύρω τους .
Περιμένω με αγαλλίαση την ώρα που θα γίνουν νόμιμα αποδεικτικά στοιχεία τα βίντεο απο τις dashcam ώστε κάποιοι που κάνουν οτι θέλουν στον δρόμο , προκαλούν ατύχημα ή δυστύχημα :( και μετα την κοπανάνε ή αν δεν προλάβουν πάνε να βγάλουν τρελούς όλους τους άλλους να μαζευτούν ... στα κελιά των φυλακών!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#812305 Πες τα βρε MONMAN. Μας απασχολεί μη μας πάρει μάτι καμία κάμερα με την γκόμενα, αλλά αν συμβεί κάτι σοβαρό τρέχουμε να βρούμε μήπως καμιά "παράνομη" κάμερα, από αυτές που κυνηγάμε να κατεβάσουμε, έχει καταγράψει την αλήθεια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#812309 Από την στιγμή που ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει το κινητό του, να τραβήξει βίντεο και να το ανεβάσει οπουδήποτε, νομίζω πως το θέμα υπεραναλύεται. Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες, αλλά νομίζω υπάρχει μια υπερβολή.
ΥΓ: Έχω βάλει κι εγώ dashcam στο κινητό, γιατί στην γειτονιά υπάρχει μια παλαβή που θεωρεί πως κάποιες θέσεις στο δρόμο είναι δικές της και είχε γρατζουνίσει την πόρτα του οδηγού στην BMW. :lipsealed:
Προφανώς αν την πιάσω, δεν θα την πάω στο δικαστήριο, αλλά θα το πληρώσει καινούριο το βάψιμο, όχι όπως την προηγούμενη φορά που το πλήρωσα από την τσέπη μου. :s_yes