Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#811509 Έχω ζυγαριά μάρκας Renpho με bluetooth που επικοινωνεί με το τηλέφωνό μου. Η εφαρμογή της μπορεί να επικοινωνεί με κάποιες εφαρμογές για να τις ενημερώνει για το βάρος. Δυστυχώς όμως όχι με αυτές που θέλω. Μέσω μίας ή 2 άλλων εφαρμογών το βάρος καταλήγει στο Garmin Connect (για να μου βγάζει σωστό VO2max) αλλά με τίποτα δεν μπορούσα να το κάνω να πάει στο strava.
Ε, βρέθηκε η λύση μέσω εφαρμογής IFTTT (If This Then That) με ρουτίνες που κάνουν άπειρες δουλίτσες. Μια διαθέσιμη (γιατί μπορείς να φτιάξεις και δικές σου) μεταφέρει το βάρος από Fitbit (που είναι μια από τις ενδιάμεσες μεταξύ ζυγαριάς και Garmin Connect) σε strava. Έτσι θα είναι πάντα ενημερωμένο το strava και θα βγάζει τα σωστά W/Kg.
Ξέρω δεν είναι σοβαρό το πρόβλημά μου αλλά οι μικρές χαρές είναι που κάνουν τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#811571 Ήρθε η άνοιξη και ξεκίνησα κάθε μέρα βολτουλες .... Ετοιμάζομαι για λάστιχα μιας το πίσω ιδιαίτερα έχει χάσει πάνω από το 70% από τα τακούνια του . Έχω 1800 χλμ στο οδόμετρο . Μιας και τα μαμά λάστιχα ήταν σκληροπυρηνικά enduraδικα αυτή τη φορά θα πάω σε πιο ήπια. Μαμά φόραγε MAXXIS dhr πίσω και assegai μπροστά
Λέω να βάλω Schwalbe nobby nic που είναι πιο ήπια και κάνουν για λίγο απολα .
Φυσικά καινούργια υγρά tubeless γαρ από την ημέρα που το αγόρασα ....σιγά μην κάτσω να κουβαλάω σαμπρέλες και τρονπες στο βουνό
Περιμένω πότε θα κατέβω Αθήνα να τα βάλω και να γίνει και ένας έλεγχος γενικός στα περιφερειακά όπως επίσης να μπει στο διαγνωστικό μπας και υπάρχει και κανα update για τον κινητήρα

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bujinkan έγραψε:Φυσικά καινούργια υγρά tubeless γαρ από την ημέρα που το αγόρασα ....σιγά μην κάτσω να κουβαλάω σαμπρέλες και τρονπες στο βουνό

Καλές βόλτες. Τι εννοείς εδώ; Πολύ ζηλεύω ένα τέτοιο ποδηλατάκι! :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:
bujinkan έγραψε:Φυσικά καινούργια υγρά tubeless γαρ από την ημέρα που το αγόρασα ....σιγά μην κάτσω να κουβαλάω σαμπρέλες και τρονπες στο βουνό

Καλές βόλτες. Τι εννοείς εδώ; Πολύ ζηλεύω ένα τέτοιο ποδηλατάκι! :s_inlove
Τι εννοείς τι εννοώ ? Το έχω κάνει tubeless ...δεν έχει σαμπρέλες ....δεν σκάει δεν χαλάει

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Τα καινούρια υγρά που κολλάνε με το tubeless;
Δεν θέλει υγρά όταν θα βάλω καινούργια λάστιχα ?

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Υγρά στα φρένα; Πρόσεξε, μιλάς με άσχετο! :lol:
Βαζεις υγρά μέσα στα λάστιχα και μετά τα φουσκώνεις

https://www.sportokay.com/gr_en/schwalb ... 9OEALw_wcB

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#811580 @bujinkan ποιο ποδήλατο έχεις;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bujinkan έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Υγρά στα φρένα; Πρόσεξε, μιλάς με άσχετο! :lol:
Βαζεις υγρά μέσα στα λάστιχα και μετά τα φουσκώνεις

https://www.sportokay.com/gr_en/schwalb ... 9OEALw_wcB

Έλα ρε συ! Πόση άγνοια είχα; Κι αυτό αν έχεις κλατάρισμα, κρατάει το λάστιχο και συνεχίζεις; Τέλειο!
Άβαταρ μέλους
By Chris
bujinkan έγραψε:

< >

Το ρωτας?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:
bujinkan έγραψε:

< >

Το ρωτας?
Όχι δεν το ρωτάω

< >