Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#811502 Μιας και τα μελη του φορουμ εχουν γερασει πια , πραγμα που φαινεται και απο την συμμετοχη , τις παλαιολιθικές αποψεις και την γεροντικη επιμονη σαυτες . Εμμονές σε θεωριες του προπερασμενου αιωνα και στις ενδυματολογικες επιλογες της νιοτης τους . Φαντασου να μπει ενας πιτσιρικας δω μεσα θα μυρισει μποχα επαρχιακου καφενειου και θα ακουσει γιατι το κομμα το δικο μας ειναι καλυτερο απ το αλλο , σαν να τον εβγαλε η χρονομηχανη στο παρελθον , θα την κοπανησει τρεχοντας .
Γι αυτα και γι αυτα λοιπον καλοι μου συμφορουμιτες γεροντακια , εκτος της ηλικιας ασε που μπορει να φυγεις και απροειδοποίητα θα ηθελα να σας ρωτησω
Εχετε σκεφτει την κηδεια σας;
ΑΝ ναι εχετε αφησει οδηγιες γυρω απ αυτην ;
Τι κηδεια θα προτιμουσατε
α) Θρησκευτικη και θαψιμο
β) Θρησκευτικη και καυση
γ) Πολιτικη και θαψιμο
δ)Πολιτικη και καυση
Αν διαλεξετε καυση τι να γινουν οι σταχτες σας
αα) βαζο στο σπιτι
αβ) στη θαλασσα
αγ) στο βουνο
αδ) στον υπονομο

Στα παραπανω
1) Με κοσμο , τους καθοδηγητες σας να βγαζουν λογους στεφανια και μουσικες παρατες
2) Την στενη οικογενεια σας μονο χωρις ταλαιπωρια και εξοδα στους φιλους και λοιπους συγγενεις και τους παραγοντες του
κομματος .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#811507 Όπως είχε πει και ο παππούς μου, "ας με αφήκουν κ' άθαυτο". Παντελώς αδιάφορο, εγώ έχω πει μια καύση και τέλος, ούτε πολιτικές ούτε θρησκευτικές κηδείες, όσο για την στάχτη, άχρηστο πράγμα θα είναι, ας την πετάξουν όπου να 'ναι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#811508 Οτσο μα την Παναγία είσαι ισάξια διάνοια με μένα.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

(Το μόνο που ξέρω για τη δικιά μου κηδεία είναι ότι θα παίζει traveling wilburys, end of the line).
Άβαταρ μέλους
By fokion
#811510 FWIW

β -

αε ( απο αεροπλανο :) )

2 ( χωρις παραγοντες κανενος κομματος )
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#811513 Θρησκευτική (από φίλο ιερέα, αλλιώς πολιτική) και θάψιμο σε αρκαδικό χώμα.

Τον ηλικιακό προσδιορισμό τον θεωρώ άτοπο, σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#811517 Θάψιμο και μαυσωλείο από παν..

Ανοιχτή πρόσκληση και τραπέζι συνοδεία τσίπουρου, μεζεκλικια με παστουρμαδες, παστά κλπ και για κυρίως αρνί στην σούβλα

Μία φορά πεθαίνουμε ας το διασκεδάσουν
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#811519 Μικρή σημασία έχει. Το βασικό είναι να έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σου και να έχεις ενημερώσει τους κληρονόμους σου για τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις σου (τους).
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Μιας και τα μελη του φορουμ εχουν γερασει πια , πραγμα που φαινεται και απο την συμμετοχη , τις παλαιολιθικές αποψεις και την γεροντικη επιμονη σαυτες . Εμμονές σε θεωριες του προπερασμενου αιωνα και στις ενδυματολογικες επιλογες της νιοτης τους . Φαντασου να μπει ενας πιτσιρικας δω μεσα θα μυρισει μποχα επαρχιακου καφενειου και θα ακουσει γιατι το κομμα το δικο μας ειναι καλυτερο απ το αλλο , σαν να τον εβγαλε η χρονομηχανη στο παρελθον , θα την κοπανησει τρεχοντας .
Γι αυτα και γι αυτα λοιπον καλοι μου συμφορουμιτες γεροντακια , εκτος της ηλικιας ασε που μπορει να φυγεις και απροειδοποίητα θα ηθελα να σας ρωτησω
Εχετε σκεφτει την κηδεια σας;
ΑΝ ναι εχετε αφησει οδηγιες γυρω απ αυτην ;
Τι κηδεια θα προτιμουσατε
α) Θρησκευτικη και θαψιμο
β) Θρησκευτικη και καυση
γ) Πολιτικη και θαψιμο
δ)Πολιτικη και καυση
Αν διαλεξετε καυση τι να γινουν οι σταχτες σας
αα) βαζο στο σπιτι
αβ) στη θαλασσα
αγ) στο βουνο
αδ) στον υπονομο

Στα παραπανω
1) Με κοσμο , τους καθοδηγητες σας να βγαζουν λογους στεφανια και μουσικες παρατες
2) Την στενη οικογενεια σας μονο χωρις ταλαιπωρια και εξοδα στους φιλους και λοιπους συγγενεις και τους παραγοντες του
κομματος .

Να είσαι σίγουρος ότι στην δικιά μου θα σε καλέσω.Μην σου πω ότι θα πατήσεις και το κουμπί για την ανάφλεξη.

Σε αυτά που γράφεις πάντως δεν με νοιάζει τίποτα,μονο τι θα απογίνει αυτή που με ενδιαφέρει.Εκείνη θέλω να έχω τακτοποιήσει.Και ας κάνει ότι θέλει μετά.
Άβαταρ μέλους
By otso
#811561 για μενα δεν εγραψα
καψιμο , μονο ο γιος για να παρει την σταχτη , πεταμα στην θαλασσα στο αγαπημενο μου μερος αρκει να μην φυσαει αντιθετα ο ανεμος , και να πει τις τελευταιες μου καταρες που ελπιζω να πιασουν για καποια προσωπα .
Α και κατι αλλο
για τους ξενιτεμενους
στην πατριδα η στην χωρα που τιναξαν τα πεταλα
αν στην πατριδα
με εταιρεια μεταφορων
η με αεροπλανο ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#811567 Προσωπικά στα @@ μου ότι κι αν γίνει, δεν θα με αφορά. Ας κανονίσουν οι ζωντανοί.

Για λόγους, κόσμο κτλ, μόνο αν βγάλει λόγο ο otso, αλλά το θέμα είναι να τον ακούσω κι εγώ. :protest:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#811568 Για την προσέλευση δεν έγραψα. ΙΜΗΟ έχει να κάνει με την ηλικία που θα τα τινάξω. Σε περίπτωση που γίνει πρώιμα, λογικά θα παιχτεί αρκετός κόζμος και ίσως υπάρξουν και κάποια εξτραδάκια (στεφάνια, λόγοι κτλ). Σε περίπτωση που γίνει στην ώρα του, πιθανότατα σε στενό οικογενειακό κύκλο όσων συγγενώνε θα έχουν τη δυνατότητα και διάθεση να παρευρεθούν.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#811658 Ναι είμαι Χριστιανός αλλά δεν με ενδιαφέρει να ευλογηθεί το κουφάρι μου και το πανάκριβο σε κόστος φτηνό σε αξία φέρετρο ούτε να βγάλει την παραμικρή δεκάρα ο κάθε τραγόπαπας. Και γενικά θα ήθελα να ελαχιστοποιήσω τη σπατάλη της όλης εκμετάλλευσης της υπόθεσης.
Αν μπορούσα να διαλέξω, βαρύδι και φούντο στο Αιγαίο από ιστιοπλοϊκό, να ταΐσω τα ψάρια (δεν είναι ότι αγαπάω τα ψάρια αλλά λατρεύω τη θάλασσα και δε θέλω να ταΐσω τα σκουλήκια, δεν θέλω να ταΐσω τα σκουλήκια).
Δυστυχώς αυτό ίσως να μην γίνεται από νομικής πλευράς (φαίνεται ότι δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τη σωρό) οπότε πρέπει να βρούμε άλλο κόλπο.
Θεωρώ μεγάλο κρίμα το κάψιμο (επιπλέον κατανάλωση ενέργειας και χάσιμο της θρεπτικής αξίας του σώματος, παίρνεις από το σύστημα χωρίς να δίνεις) αλλά σαφώς και βολεύει πρακτικά και μάλλον και οικονομικά οπότε δεν το καταδικάζω.
Ειδικά με εμένα ως ξενιτεμένο, έχοντας ακούσει κάτι νούμερα για το κόστος μεταφοράς σωρού μάλλον με βλέπω για κάψιμο και τις στάχτες στο Αιγαίο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#811740 Ειμαι αθρησκος οποτε θα γουσταρα καψιμο και τις σταχτες μου στην κορυφη της στυγας εννοειται χειμωνα με το χκκ εν λειτουργια !!
Λαππας διαβαζει ε? αν γινει κατι σε καθιστω υπευθυνο :metalo: