Asimov έγραψε:Όσο απομακρυνόμαστε εννοείς
Red Garland έγραψε:Νέα ανακάλυψη Μαρκο,
ο άξονας των χ ξεκινάει από το πιο πρόσφατο έτος και πάει στο πιο παλιό.
Ούτε που το πρόσεξα...
Πρέπει να προσέχουμε και τα βασικά με τα ΑΡΔάκια που έχουμε μπλέξει στη γ@μω-χώρα μου μέσα...

Αυτό ακριβώς είμαστε, με ολίγη από μπανανία.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Anonymous Founder έγραψε:Δεν είναι καθόλου αστείο. Γιατί πάρα πολύς κόσμος το καταπίνει αμάσητο.Παλιά τους τέχνη κόσκινο...
Η αθλιότητα είναι ανίκητη αγαπητέ HF, ή, προσωπικά έχω πάψει να ελπίζω σε κάτι καλύτερο...
Αντίθετα, αναμένω ένα διαρκή ξεπεσμό...
.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Είναι εξάλλου και όλες οι δημοσκοπήσεις ακριβέστατες...Δεν τις προσέχω γιατί ξέρω ότι μαιμουδιαζουν τα πάντα...αλλά αφού σας παραξένεψε που έβαλαν ανάποδα τον αξωνα των Χ!!! δεν κατάλαβα το κέρδος αφού τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια δύο χρόνια τώρα...![]()
Τα είδαμε και τα χαΐρια του οταν κυβέρνησε.
.
224v έγραψε:markvag έγραψε:Είναι εξάλλου και όλες οι δημοσκοπήσεις ακριβέστατες...Δεν τις προσέχω γιατί ξέρω ότι μαιμουδιαζουν τα πάντα...αλλά αφού σας παραξένεψε που έβαλαν ανάποδα τον αξωνα των Χ!!! δεν κατάλαβα το κέρδος αφού τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια δύο χρόνια τώρα...![]()
.
Δε γράφουμε τέτοια εδώ
Τώρα θα έρθουν οι Ερυθραίες Ταξιαρχίες να σε τα πουν ένα χεράκι
Προσέχουμε τέτοια λάθη όπως , καλή ώρα ->

https://www.iefimerida.gr/politiki/dimo ... e-nd-edres
Ειδικά αυτό
224v έγραψε:markvag έγραψε:Είναι εξάλλου και όλες οι δημοσκοπήσεις ακριβέστατες...Δεν τις προσέχω γιατί ξέρω ότι μαιμουδιαζουν τα πάντα...αλλά αφού σας παραξένεψε που έβαλαν ανάποδα τον αξωνα των Χ!!! δεν κατάλαβα το κέρδος αφού τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια δύο χρόνια τώρα...![]()
.
Σοβαρά; Σχεδόν ίδια τα νούμερα; Δηλαδή δεν φαίνεται σα να πήγε από το 42,9% στο 50,9%;;;
Serf έγραψε:
Σοβαρά; Σχεδόν ίδια τα νούμερα; Δηλαδή δεν φαίνεται σα να πήγε από το 42,9% στο 50,9%;;;![]()
Εδώ δεν ενοχλεί η καταφανής προσπάθεια εξαπάτησης του κοινού με τον άξονα ανάποδα...
Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

.
Serf έγραψε:Δηλαδή τα νούμερα του τσιπρα δεν τα σχολιάζετε!!! Αντικειμενικά όλα!224v έγραψε:markvag έγραψε:Είναι εξάλλου και όλες οι δημοσκοπήσεις ακριβέστατες...Δεν τις προσέχω γιατί ξέρω ότι μαιμουδιαζουν τα πάντα...αλλά αφού σας παραξένεψε που έβαλαν ανάποδα τον αξωνα των Χ!!! δεν κατάλαβα το κέρδος αφού τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια δύο χρόνια τώρα...![]()
.
Σοβαρά; Σχεδόν ίδια τα νούμερα; Δηλαδή δεν φαίνεται σα να πήγε από το 42,9% στο 50,9%;;;![]()
Δεν με ενδιαφέρει η πορεία της ΝΔ ή φθορά είναι λογική. Εσάς προφανώς σας ενδιαφέρει... λογικό και αυτό..
.
Πολυτεχνίτης άνθρωπος, καταλαβαίνεις ότι αλλαγή 8% στο 50% ισούται με 16% προσαρμογή, ενώ αλλαγή 1% στο 25% ισούται με προσαρμογή 4%...