Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#809547 Κι εγώ σταματάω να βλέπω.

Δεν είναι μόνο η ανάγκη για μιουτ (οδηγό σωστά ούτε με φλοπάτη κέντα χρώμα, σκληρή γόμα του Εκλέρ φάτσα φόρα -> δεμασδείχνουν το πλάνο, εσωτερική μάχη ΑΤ με Χάας ΗΜΑΡΤΟΝΓΤΚΜ).

Είναι και η επιστροφή από διαφημίcειc στο 41/50, για καινούριες διαφημίcειc στο 44/50.

Είναι και ότι ο 3ακις ξεκινάει 15ος και στα μισά είναι 2ος. Δε νομίζω ότι σώζεται η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#809789 Εγώ πάντως έδωσα 50 ευρώ σκάρτα και βρήκα την υγειά μου!!Ούτε 2,2 ευρώ το ματσάκι.....ο Πουρουπουρνάρας δεν παλεύεται......
υγ.άσε που μιά στο τόσο βάζεις on board camera και ξεφεύγεις.....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#809793 Πραγματικά ρε παιδιά. Ή torrent ή F1.com είναι η λύση, τσάμπα παιδεύεστε. Τα 50€ κανείς δεν θέλει να τα δώσει, αλλά η εναλλακτική είναι χάλια πλέον.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#809808 Είδα στο feed μου διαφήμιση για το αντίστοιχο MotoGP και αλληθώρησα. Ευχαριστούμε Λίμπερτι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Corto Maltese έγραψε:Είδα στο feed μου διαφήμιση για το αντίστοιχο MotoGP και αλληθώρησα. Ευχαριστούμε Λίμπερτι

Είναι ασύλληπτα ακριβό, απορώ ειλικρινά πόσοι το έχουν.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#811042 Μας ακούσανε λέει εκεί στον αντ1 και αφήνουν να βλέπουμε αγώνα στο ⅓ της οθόνης, όσο παίζει μπάλα στο υπόλοιπο.
Σκέψου τι κράξιμο φάγανε...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
edmond έγραψε:Μας ακούσανε λέει εκεί στον αντ1 και αφήνουν να βλέπουμε αγώνα στο ⅓ της οθόνης, όσο παίζει μπάλα στο υπόλοιπο.
Σκέψου τι κράξιμο φάγανε...
...ναι και ακούμε "σπάλα μοσχαρίσια 8,99€ το κιλό" βλέποντας τον Albon να σβουριζει....

.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#811057 Δεν έχουν σχολιάσει το στιγμιότυπο που στην πίσω ευθεία για ένα δεύτερο το μονοθέσιο του Σάινθ έβγαλε σύννεφο καπνού.

Δεν έχουν σχολιάσει ότι ο Χάμιλτον, μόλις έφαγε προσπέρασμα από το Μαξ, έχασε άμεσα 2" και από τον Αλόνσο, σα να ρέταρε κάτι στο μονοθέσιο ή να έκανε κάποιο λάθος.

Σχολιάζει ο Σεϊτάν ότι τις χρονιές που η Φερράρι είναι πιο πίσω 2021 και 2023, ο Σάινθ έχει το πάνω χέρι από το Λεκλέρκ.
Θυμίζω, 2021, σε χρονιά που η Φερράρι έπαιρνε βαθμούς με το σταγονόμετρο, σε δύο αγώνες που μπορούσε να πάρει πολλούς βαθμούς Μονακό και Ουγγαρία, ο Λεκλέρκ δεν πήρε βαθμό χωρίς να φταίει... Ο Σάινθ μάζεψε φουλ.
Το 2023 ο Λεκλέρκ ήταν αιώνες μπροστά στο Μπαχρέιν μέχρι να εγκαταλείψει. Ήταν τόσο μύστες που κατάφεραν αυτή η πρώτη εγκατάλειψη να του κοστίσει 10 θέσεις ποινή στη Τζέντα.
Σήμερα εγκαταλείπει σε σύγκρουση στην 3η στροφή.
Συμπέρασμα μετά από 3 μη κανονικούς αγώνες, ο Σάινθ έχει το πάνω χέρι γιατί διαχειρίζεται καλύτερα καταστάσεις...
Τι να πω...

Δεν αποκλείω βέβαια, τόσο ματαιωμένος που ήταν από πέρυσι ο Λεκλέρκ και με τόσο χάλια ξεκίνημα φέτος, να ρετάρει συναισθηματικά από 'δω και πέρα και όντως να πέσει η απόδοση του. Με τόσες συσσωρευμένες απογοητεύσεις και τον πιο σοφτ χαρακτήρα του, είναι μια πιθανότητα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#811058 Βασικά δεν σχολίασε -του ξέφυγε φαντάζομαι- ότι μετά το χαλίκι του άλμπον βγήκε κόκκινη σημαία. Το κατάλαβε, λολ, όταν έμπαιναν τα αμάξια στα πιτ. Από την πολλή πάρλα, με οίστρο βέβαια :lol: ξεχνάει να προσγειωθεί.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#811059 Και θα ήθελα να δω την πατέντα με το παράλληλο παράθυρο, να εφαρμόζεται σε αγώνες με πιο...νορμάλ ωράρια για εμάς (Ευρωπη πχ) και όχι στην αντιεμπορική όσο να ναι αυτή την πρωϊνιάτικη.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
edmond έγραψε:Και θα ήθελα να δω την πατέντα με το παράλληλο παράθυρο, να εφαρμόζεται σε αγώνες με πιο...νορμάλ ωράρια για εμάς (Ευρωπη πχ) και όχι στην αντιεμπορική όσο να ναι αυτή την πρωϊνιάτικη.

Θα ειναι τοσο μικρο το παραθυρο,που θα πηγαινεις μισο μετρο απο την TV για να δεις αγωνα. :lol: :lol: