Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#81056 Καλά με τους γαύρους δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη , αφού ο Τάκης ανήκει στο πιό υγιές 10 % των γαύρων :lol:
Οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι :s_crazy

Αλλά παίκτης που προπηλάκισε διαιτητή όπως ο Μανιάτης στην αρχή και δεν πήρε ούτε κάρτα , δεν έχει ξαναγίνει πουθενά σε σοβαρό κράτος . Βέβαια εμείς δεν είμαστε σοβαρό , αλλά τέλος πάντων .

Γιά την 13 και όλα τα καθάρματα λ7 , 21 , 4 , η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τους κλείσουν και να υπάρχουν τιμωρίες .
Αλλά όταν στο μάτς του Καραισκάκη , με το γκόλ του Κατσουράνη και το χτύπημα στον Σισέ , ο γαύρος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και 140000 πρόστιμο , κάθε ποινή στον ΠΑΟ που δεν θα είναι αρκετά μικρότερη από αυτή θα είναι πρόκληση .

Επίσης ο προπονητής και ο πρόεδρος του γαύρου θα πρέπει να τιμωρηθούν , γιατί σε τέτοια μάτς δεν πας να προκαλέσεις τους οπαδούς , γιά να λες μετά στους δικούς σου άρρωστους , έκανα βόλτα μπροστά στην μούρη τους .

Αλλά αυτά υποτίθεται τα καθορίζει η λίγκα , αλλά εδώ γελάμε .

Γιά τον άλλο τον πικραμένο που μιλάει γιά παράγκες , να του θυμίσω ότι εποχή της λεγόμενης παντοδυναμίας του καπετάνιου , πρωταθλήματα έπαιρναν και η ΑΕΚ , ο ΠΑΟΚ , η Λάρισα και δεν συνέβαινε το χάλι των τελευταίων 18 χρόνων που παίρνει μόνο ο γαύρος , η γιά να πάρει ένας άλλος πρέπει να ρίξει άπειρα λεφτά στα 10-15 παραρτήματα του γαύρου .

Το θέμα είναι ότι ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει . Ελπίζω να αποκλειστεί και ο γαύρος , από τους άμπαλους ουκρανούς και έτσι να τελειώσει η απ' ευθείας πρόκριση στους ομίλους του πρωταθλητή και τότε ίσως φτιάξουμε πρωτάθλημα .

Γιά το μάτς , το μόνο που μπορώ να πω , είναι ότι αν ο ΠΑΟ είχε πιό έμπειρους παίκτες που δεν φοβόντουσαν την στραβή , θα το έπαιρναν άνετα το μάτς με διαφορά . Ακόμα το κοράκι κράτησε υπερβολικές καθυστερήσεις και έδινε ψεύτικα φάουλ έξω από την περιοχή γιά να γίνει αυτό που έγινε .

Γιά το ποδόσφαιρο , μόνο ως πλάκα μεταξύ φίλων αξίζει να ασχολείσαι . Και μόνο από την τηλεόραση .
Από του χρόνου βέβαια θα έχουμε την κόντρα λιμανίσιων και εκεί θα έχουμε γέλια και κλάματα .
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#81107 Δε νομίζω, για ματς κυπελλου με το γαυρο πέρσι, που ουτε ντου έγινε ουτε στυλός υπήρχε, ρίχτηκε βέβαια 1Kg γαυρου στο πάγκο, φαγαμε -3 στα πλειοφ δηλαδή σαν να φάγαμε -15 στο πρωτάθλημα, επαναλαμβάνω -15 πόντους παρακαλώ!
Άβαταρ μέλους
By soch
#81138 ΟΚ, σωστός.
Μπορεί να μας θυμίσει κάποιος, πόσους βαθμούς έφαγε ποινή ο γαύρος για τις ομορφιές με τον Σισέ;
Ή για τις άλλες ομορφιές με το αεροβόλο στον Τζόρβα;
Έτσι για να ξέρουμε περί ισονομίας...
Άβαταρ μέλους
By g47
#81223

Κλαψαααα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By soch
#81240
A-Viper7 έγραψε:Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι edit mod άστεγοι... :omg:
Πόσο bus ( :shifty: ) class ( :shifty: )...

Καλύτερα άστεγος παρά πρόβατο.
μπεντάξει;
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#81246 Η προπαγανδα που τοσο στωικα κανει ολα αυτα τα χρονια ο αλαφουζος εβγαλε τα λεφτα της. Οταν ξερεις οτι εισαι χειροτερος του αντιπαλου σου θα προσπαθησεις να τον τροχισεις λιγο για να τον φτασεις. Αυτο το πετυχε ο αλαφουζος κι ο διαιτητης ηταν χεσμενος στο δανεικο κοτετσι του βαο που λεγεται λεωφορος. Ειναι τουλαχιστον γελοιο να βριζεις το μαρινακη και να εξυμνεις τον φτωχο συγγενη αλ αφουζο (ειπαμε ειναι ο πριγκηψ του τσακα) οταν ο προεδρος αυτος την πεμπτη λεει "φοβαμαι την οργη του κοσμου" (αρα δινει το ελευθερο στους κοκακηδες της 13 να τα κανουν ολα λιμπα) και την κυριακη ανακουφισμενος που δουλεψε η προπαγανδα του να λεει οτι αυτα τα πραγματα ειναι απαραδεκτα...χαχαχαχα Εκει φαινεται ποσο προβατα ειναι αυτη η αγελη που λεγονται βαζελοι. Φυσικα οι παικτες του ΟΣΦΠειριαως δε μπορουσαν να παιξουν μπαλα οπως επρεπε που σε συνδυασμο με τη γενικοτερη μετρια εικονα της ομαδας δεν της επετρεψε να ριξει 4 μπαλακια (η ταριφα δλδ τπτ παραπανω) στο ξεψυχισμενο πτωμα του πεθαναικου. Εγινε σαφες οτι τον αγωνα τον εχασε ο οσφπ ,δεν τον κερδισε ο βαο. Ενα αυτογκολ, ενα παρε βαλε απο λαθος κι ενα φαουλακι γκολ ποιημα στο ρελαντι απο το αστερι του γηπεδου που επρεπε να ξεκουραστει. Φυσικα οι διθυραμβοι απο βασιλαραδες και λοιπους απιθανους δημοσιογραφισκους της φαπας θα θρεψει την "υπερηφανεια" του μεσου βαζελου που θα συνεχισει να τρωει το κουτοχορτο περι διαιτησιας. Η οποια (για τους λιγους μυημενους στο τοπι) προφανως και εδωσε παραπανω απο τα σπορια στο γηπεδουχο οταν στη φαση που ο ζεκα βγαζει τη μπαλα ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ αουτ διαμαρτυρεται και βριζει το διαιτητη χωρις να παρει κιτρινη.. (μαζι και ο σιοβας βεβαια που χωθηκε στο καχεκτικο)αχχχαχαχαχαχα και μετα σου λενε για το μανιατη οταν ο πιο καχεκτικος παικτης (???) της ομαδας με τα ροζ ειναι παντα προκλητικοτατος με αυτη την αχωνευτη φατσα και διαμαρτυρεται με το παραμικρο. Εκει λοιπον με δευτερη κιτρινη επαιζε με 10 η ομαδα των ροζ και αντε γεια στο ολο πανηγυρι. Φταιει κι ο μαλακας ο ντουρμαζ βεβαια που δεν τσιμεντωσε το σουτακι μεσα με κενη εστια (δεν υφισταται τερματοφυλακας στιλ αν ειναι δυνατον) να τσιμεντωσει τη σημαια του πειραια κι ο τσορι και να πεσουν οι κερκιδες στο κοτετσι.

Υγ: Για κατι κιτρινες στον μπεργκ που ζηταγε πεναλτυ ενω ειχε κανει XXXXXXXXL τη φανελα του σαντανα,κατι κιτρινες λιγο πριν το τραβηγμα του μανιατη που πηρε βεβαια αυτος (απο το νανο νομιζω..) πηγαν απατες,ο ΟΣΦΠειριαως ομως δεν εχει στο DNA του την κλαψα γιατι ειναι ο καλυτερος και δεν τον νοιαζει τι κανουν οι σιδηροπουλοι. Τοσα χρονια στη μεγαλυτερη βρωμα μποχα και δυσωδια του αθλητισμου με τα non call πρωταθληματα του μπασκετικου πεθαναικου δεν ασχοληθηκε,θα ασχοληθει τωρα?



υγ2: επισης για τα λαγοπροβατα (κοτες) βαζελους που δεν παρακολουθουν και πολυ το αθλημα. Ο προεδρος λεει οτι ο μαρινακης ξεπερασε τα ορια επειδη πηγε στο γηπεδο και μαλιστα καθισε στον παγκο. Ξερετε τι δε σας ειπε? Οτι την προηγουμενη αγωνιστικη με τον ΟΦΗ ο ιδιος εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Φατε το σανο τωρα προβατα.
Τελευταία επεξεργασία από pasxos και 24 Φεβ 2015, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#81249 Φαίνεται ότι μετά τον Bayern, έχουμε και έτερο χιουμορίστα γαύρο :s_rofl

Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, γιατί ο Bayern έχει αποδείξει το χιούμορ του, ενώ ο pasxos είναι ακόμα υπό δοκιμή...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#81264 Αυτός κύριοι είναι ο κλασσικός οπαδός στην Ελλάδα... Ακόμα και τη μέρα που η ομάδα του ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, γράφει για να γράφει αερολογίες και χαζομάρες...

Γενικά ο ποδοσφαιρικός οπαδισμός απευθύνεται σε πρόβατα ότι χρώμα στρινγκάκι και να φοράνε
Άβαταρ μέλους
By soch
#81274 Και να ήταν μόνο μια η μέρα που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ, πάει στο καλό. Ψάχνουμε να βρούμε τη μια μέρα που θα βλέπεται...
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#81276 να σου θυμισω την ατλετικο πριν λιγους μηνες ας πουμε..


ρεντ κατουρα λιγο ρε φιλε.για τον προστατη σου οχι για μενα.