Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
45%
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
1
9%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#809548 Μπουσσε θα στο εξηγήσω σε μια πρόταση.

Η Ταύροι έχουν την άνεση να αφήνουν το δουλικό να κερδίζει με επόμενο τον κύριο οδηγό τους, στον 2ο αγώνα της σαιζόν, δεκαεννια Μάρτη.

Με μουσατο μην ασχολείσαι, είναι ντεφορμε εδω και 42 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#809559 Τι να σχολιασεις για τον αγωνα....

Το τρενακι Sargeant, De Vries, Norris, Piastri στο τελος, με τον 2ο να περαει καταπληκτικα τον 1ο και τον 4ο αφου τον αφησαν απο την ομαδα να περασει τον Norris, περασε τον Sargeant και του εριξε και 1,2 δευτερα, ενω ο Norris βασανιζοταν πισω του για ποσους γυρους.

Εικονες που θα δουμε συχνα στο μελλον
Άβαταρ μέλους
By ripper
#809567 Είχαν διαφορετική γόμα, από ένα σημείο και μετά τα σκληρά δούλευαν πολύ καλύτερα. Δεν είχαν καθόλου φθορά πρακτικά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει φέτος. Τι έγινε;

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι οπαδός fanatic σαν τον g.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#809576 Περιμενετε και θα δειτε,σε 2-3 αγωνες ερχεται το spec b του τοτου με τεραστιες αναβαθμισεις,θα βρει 1 δευτερο για την πλακα του,στην δε φερραρι ο βασσερ θα διωξει οτι θυμιζει μπινοτο,τελειωσατε κυριοι,οι εποχες ματσα τελειωσανε στην Φ1.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#809577 O αγώνας ήταν οι RB vs. the world. Η διαφορά είναι τεράστια μεταξύ τους, δεν είναι καθόλου τυχαίο το 1 sec που έριχναν στο τέλος σε όλους.
Η Aston δείχνει όντως αυτή την στιγμή το 2ο μονοθέσιο, όχι μόνον λόγω Alonso, αλλά και λόγω Stroll. Η Ferrari, δείχνει πίσω της σίγουρα, μάλλον χειρότερη και από την Mercedes και την σώζει (όταν τον αφήνουν) μόνον ο Leclerc.
Στα υπόλοιπα, Piastri υπόσχεται πολλά, Sargeant καλύτερος από ό,τι αναμενόταν, καλές και οι Haas, σαφώς αναβαθμισμένες οι Alpine, αν και περιμέναμε περισσότερα νομίζω.
Στα υπόλοιπα, αναμένεται πολύ πληκτική χρονιά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mousatos έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει φέτος. Τι έγινε;

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι οπαδός fanatic σαν τον g.

Έτυχε και είχα υποχρεώσεις. Εξάλλου δεν μου αρέσει καθόλου που πήγε στον Αντ1 η φάση και άλλη μια συνδρομή, δεν προτίθεμαι να πληρώσω.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#809610 Βλεποντας live τον αγωνα μου ειχε μεινει μια αισθηση οτι μπορουσαν να κρατησουν λιγο ακομα εξω τον Leclerc κι ας ειχε κοκκινα.

Ειδα σημερα ξανα και τους χρονους του Μονεγασκου και ηταν εξαιρετικοι. Σε ολο το πρωτο στιντ ηταν το τριτο ταχυτερο μονοθεσιο, πισω απο Perez και Alonso. Μονιμως πιο γρηγορος του Σαινθ. Μαλιστα και στο τελος του στιντ, με φθαρμενη κοκκινη ηταν πιο γρηγορος απο Sainz με φρεσκια ασπρη, βεβαια μονο στον ενα γυρο που εμεινε εξω.

Θα μπορουσαν να το ρισκαρουν και θα τους καθοταν και το SC. Αλλα πού τετοια τυχη, ειδικα για τον Σαρλ. Μετα παντως με ιδια γομα δε φανηκε να πιεζει πολυ τον Σαινθ. Ισως βεβαια ηξερε οτι δεν ειχε νοημα, ή (αν καταλαβα καλα κι απο ενα ρειντιο) περιμενε τιμ ορντερ.

Τραγικο επισης το οτι ο μηχανικος του αργησε να τον ενημερωσει για το pit stop του Hamilton υπο SC. Εβλεπα το sky και καταλαβαν κι αυτοι οτι μπορουσε ο Λεκλερ να επιταχυνει αναμεσα στις γραμμες του SC και μαλλον να προλαβει την εξοδο του Χαμιλτον.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
ripper έγραψε:Είχαν διαφορετική γόμα, από ένα σημείο και μετά τα σκληρά δούλευαν πολύ καλύτερα. Δεν είχαν καθόλου φθορά πρακτικά.

H διαφορετική γόμα ήταν ο λόγος που ο Νόρις βρέθηκε μπροστά του και όχι πίσω του. Ήττα κατά κράτος στον δεύτερο μόλις αγώνα. Κακό για τον Λάντο.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#809667 Προφανώς, αλλά και οι δύο έμειναν πίσω από τον 1ο γύρο με αναγκαστικά pit stop.
Γενικά είναι πολύ καλή η εικόνα του Piastri, αλλά στην τραγωδία των δύο πρώτων αγώνων δεν μπορείς να βγάλεις και κανένα συμπέρασμα. Θα φανεί στην συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#809738 Εγώ πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η λογική των strategists της Φερράρι και φέτος. Ξεκινάει ο Λεκλέρ με κόκκινα. Για ποιο λόγο; Για να κάνει μερικά προσπεράσματα στην αρχή και μετά να πάει στα άσπρα. ΟΚ. Τον βλέπεις ότι γράφει καλούς χρόνους ακόμα και όταν ο τημ μέητ βγάζει τα κίτρινα και τον βάζεις στα καπάκια, δηλαδή δεν του δίνεις ούτε το undercut των κόκκινων ούτε τη δυνατότητα να πάει με κίτρινα στο τέλος από τη στιγμή που όλοι λέγανε πως τα άσπρα ήταν μέτρια στην καλύτερη. Και το κυριότερο: Όλοι μα ΟΛΟΙ οι οδηγοί με κίτρινα έχασαν θέση στο τέλος. Όλοι; Όχι. Υπήρχε ένα αστέρι με άσπρα που δεν πλησιάσε τον μπροστινό του. Ε ρε τί ζουμε.