Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Scotch έγραψε:
kubiak έγραψε:Θα μπορούν όμως να αναβοσβήνουν φωτα/φλας σε πολύ περισσότερες μελωδίες από κάλαντα όοοοοοολης της Ελλάδας...

viewtopic.php?p=798560#p798560
Και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δε μου φάνηκε αστείο. Α ναι, είχα γελάσει (not) την προηγούμενη φορά :s_sarcastic
Και μετά κάποιοι λένε για τσουρέκια :shifty:
Σωστά...
Έχουν αλλάξει κάμποσα βέβαια από εκείνο το μήνυμα (προς το καλύτερο imho)...

(δεν ήταν αστείο όμως, απλά, ήταν κάτι που οποία εταιρεία και να έκανε θα το σχολίαζα, αρνητικά)...

Εκτός από τη φιατ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808743 Αμερικανιές, που λέμε. Τα παιδάκια μας πάντως το διασκεδάζουν με κάτι τέτοια, οπότε τους δίνει κάποια αξία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808744 H ταπετσαρία δεν είναι δερματίνη; Τι θα πάθει ακόμη κι αν βραχεί;
Αν κάποιοι δεν τοποθετούν, μπορεί να υπάρχει θέμα όντως, αλλά προσωπικα το βρίσκω ασήμαντο το ρίσκο. Επίσης, μια άλλη εναλλακτική είναι να μπει εξωτερικά, όπως μπαίνει σε παράθυρα κτηρίων. Αυτό το έχει εξετάσει κανένας;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808745 Οι ταπετσαρίες στις πόρτες είναι αλκαντάρα (ή τύπου).

Αυτοί που δεν τοποθετούν δεν σκέφτονται μη λερώσουν. Λένε ότι μπορεί να προκύψει θέμα στην οροφή (ράγισμα, κλπ).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#808746 Οταν μπηκε η μεμβρανη στο παρμπριζ του Φιατ, τρεξανε καμποσα νερα στο ταμπλο τα οποια τα μαζεψε αυτος που εκανε την δουλεια, ειχε βαλει κι ενα μακρυ πανι στην βαση του ταμπλο.

Αλλα αυτες οι επιφανειες πανω πρεπει να ψεκαστουν αναποδα και θα γινει το εσωτερικο κ#λ#ς! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808747 Στο smart είχαν καταφέρει τα γατόνια και είχαν κάψει τον εγκέφαλο, κατά την τοποθέτησης της μπροστινής μεμβράνης, από τα νερά που έτρεχαν από το εσωτερικό του παρμπρίζ....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808749 Εγώ μόνο όταν φοράω polarized γυαλιά ηλίου βλέπω ορισμένες φορές αλλοίωση σε κάποια χρώματα.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Νίκος Παππάς έγραψε:Οπως ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλο το 3 και βρισκει ευκολα σε ραμπες αλλα και λακουβες ( επισης δεν το εχω δει πουθενα! )

Tο οποίο τελικά είναι πιο ψηλό από 3/C-Class/Giulia, αρα οχι κατι τραγικο για χαμηλο αυτοκινητο. Εκτος αν η συγκριση ειναι με κανένα Yaris που είναι οσο ψηλό είναι το Υ (και καλα κανει για διαφορους λογους)...

Εγώ καλοκαίρι που είχα οδηγήσει το 3, το οποίο παρέλαβα με προετοιμασία καμπίνας και ήταν παρκαρισμένο στη σκιά, ίδρωσε η πλάτη/κωλος ( :oops: ) μου με το κλίμα αρχικά στους 22 και μετά στους 20... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808754 Εγώ πάντως με το κάθισμα και το υλικό του δεν έχω θέμα. Αν δεν γράφατε όλα αυτά για τη δερματίνη, χαμπάρι δεν θα είχα πάρει. Ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν ιδρώνω εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Scotch έγραψε:Αμερικανιές, που λέμε. Τα παιδάκια μας πάντως το διασκεδάζουν με κάτι τέτοια, οπότε τους δίνει κάποια αξία.
Αμερικανιές είναι και κάτι SRT Hellcat κλπ :twisted:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Zeus έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Οπως ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλο το 3 και βρισκει ευκολα σε ραμπες αλλα και λακουβες ( επισης δεν το εχω δει πουθενα! )

Tο οποίο τελικά είναι πιο ψηλό από 3/C-Class/Giulia, αρα οχι κατι τραγικο για χαμηλο αυτοκινητο. Εκτος αν η συγκριση ειναι με κανένα Yaris που είναι οσο ψηλό είναι το Υ (και καλα κανει για διαφορους λογους)...

Ο EV Loader που το ειπε ειναι κατοχος και ειπε χαρακτηριστικα "οτι θελει προσοχη σε ραμπες γιατι βρισκει ευκολα κατω, οπως και σε λακουβες, σαμαρακια θελει προσοχη. Αν υπηρχε το Υ οταν πηραμε το 3 θα το προτιμουσαμε γι' αυτο και μονο".

Εγω δεν το εχω οδηγησει...ακομα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Εγω δεν το εχω οδηγησει...ακομα...

Ποιο θα οδηγήσεις; 3 ή Υ;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Εγω δεν το εχω οδηγησει...ακομα...

Ποιο θα οδηγήσεις; 3 ή Υ;

Μαλλον το 3. Αν και δεν θα αγορασω κανενα απο τα 2 :lol: :lol:

Απλα θελω να δω πως ειναι