kubiak έγραψε:Θα μπορούν όμως να αναβοσβήνουν φωτα/φλας σε πολύ περισσότερες μελωδίες από κάλαντα όοοοοοολης της Ελλάδας...
viewtopic.php?p=798560#p798560
Και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δε μου φάνηκε αστείο. Α ναι, είχα γελάσει (not) την προηγούμενη φορά

Και μετά κάποιοι λένε για τσουρέκια
Serf έγραψε:Το X Plaid έχει ψυχώμενα καθίσματα... δεν έχω άποψη, όμως, σε ποια μοντέλα και εκδόσεις διατίθεται η λειτουργία. Λογικά σε 3/Y δε διατίθεται.
Ενδιαφέρον. Μπορεί στο μέλλον να το δούμε και στα μικρότερα τότε, για να τραβήξουν περισσότερους αγοραστές.
Άσχετο, κοιτούσα μια μέρα ένα X και αναρωτιόμουν, ποιος σκέφτηκε αυτό το άνοιγμα στις πίσω πόρτες. Δεν υπάρχει πιο χαζό πράγμα για τις πίσω πόρτες ενός SUV/πολυμορφικού. Προσπαθώ να καταλάβω, γιατί να μην τις κάνουν συρόμενες. Θα ήταν πολύ πιο πρακτικές, δεν θα χαλούσαν και όλοι θα ήταν χαρούμενοι!
Για ζεστη απο το καθισμα δεν παραπονεθηκε, ειπε ομως οτι γινεται φουρνος το αμαξι ακομα και αν μεινει 20 λεπτα στον ηλιο ( γι' αυτο ομως φταιει η οροφη )Οπως ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλο το 3 και βρισκει ευκολα σε ραμπες αλλα και λακουβες ( επισης δεν το εχω δει πουθενα! )
Fiat Panda 7,6l/100km
Scotch έγραψε:Ο ev loader είναι κάτοχος και γι αυτό γνωρίζει περισσότερα από τον δοκιμαστή των λίγων ωρών/ημερών.
Εμενα μου πηρε περιπου 10 λεπτα ενα μεσημερι του Απριλη περσι για να καταλαβω οτι επρεπε να βαλω μεμβρανες στο Φιατ και δεν ηταν καν καλοκαιρι και καποιος που ειναι η δουλεια του να κρινει αυτοκινητα, αν το δοκιμασε απο ανοιξη εως φθινοπωρο για καποιες ωρες/ μερες, δεν καταλαβε τιποτα; Για κατι που απεχει μερικα εκατοστα απο το κεφαλι;
Μαλλον μονο δελτια τυπου αντιγραφουν και οταν δοκιμαζουν γραφουν οσα δεν θα στεναχωρησουν τον πελατη.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Οσες ξενες δοκιμες εχω δει για τα 3/Υ, ολες αναφερουν οτι η πανοραμικη γυαλινη οροφη φερνει ζεστη. Στην Ελλαδα μονο μια το ανεφερε , του ev loader. O οποιος δεν ειναι δημοσιογραφος.Για ζεστη απο το καθισμα δεν παραπονεθηκε, ειπε ομως οτι γινεται φουρνος το αμαξι ακομα και αν μεινει 20 λεπτα στον ηλιο ( γι' αυτο ομως φταιει η οροφη )
Οπως ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλο το 3 και βρισκει ευκολα σε ραμπες αλλα και λακουβες ( επισης δεν το εχω δει πουθενα! )
Για το ότι το αμάξι γίνεται φούρνος είναι δύο οι συνδυαστικές λύσεις:
- https://shop.tesla.com/product/model-3- ... -sunshades
- Η απομακρυσμένη ενεργοποίηση του κλιματισμού λίγο πριν μπούμε
Κι εγώ πάντως την πρώτη φορά που πήρα για td το tesla, ημέρα με καύσωνα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν παίρνει σκιάδιο η οροφή. Κάποιοι δεν έχουν βάλει σκιάδιο και δεν τους ενοχλεί
Μαζευει, διπλωνει οταν δεν το θες;
Ή απλα χωραει στον χωρο αποσκευων ως ειναι;
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Ωραιο το σκιαδιο serf!
Μαζευει, διπλωνει οταν δεν το θες;
Ή απλα χωραει στον χωρο αποσκευων ως ειναι;
In theory νομίζω ότι διπλώνει. Στην πράξη δεν τα έχουμε αφαιρέσει!
Anonymous Founder έγραψε:Μεμβράνη εσωτερικά δεν μπαίνει;
Σχετικά με τις μεβράνες υπάρχει ένα μεγάλο debate για την οροφή... υπάρχει μία φήμη ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα, κάποιοι τοποθετητές μεμβρανών δεν τοποθετούν, άλλοι τοποθετούν. Εμείς έχουμε βάλει μεμβράνες στα τέσσερα παράθυρα των επιβατών. Στα δύο τμήματα της οροφής δεν τοποθετήσαμε γιατί η σύζυγος ούτε να ακούσει ότι μπορεί να βραχεί έστω και λίγο η ταπετσαρία από το υγρό που χρησιμοποιείται για να κολλήσουν οι μεμβράνες.