Μα έτσι αισθάνεσαι σα φυλακισμένος . μή .
στάσου μύγδαλα. θα φας καλά.
Scotch έγραψε:Πού αξίζει να πάμε στην Πάτρα για φαγητό (Χ 3 ημέρες);Σκαντζόχοιρος φοβερό μαγαζί. Ακριβό μεν αλλά αξίζει κάθε σεντ.
Σαλουμερια στο κέντρο
Bodegas στο κέντρο
Ναυτοικος στο Ρίο
Ιστιοπλοικο όμιλος στην μαρίνα.
Pepper kitchen bar στο κέντρο έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια αλλά δεν έχω πάει.
Ριξε μια μάτια και πες μου.
< >
bibendum έγραψε:Δεν το πλάσαρα για γκουρμέ εγώ όμως
< >
Όχι, δεν αναφέρομαι σε εσένα. Απλά το θυμήθηκα. Εξάλλου και ο Σκωτσέζος δεν έχει μάθει να τρώει σε γκουρμέ. Γαύρους τρώει.
Το παρακάτω το έχω για κάποιο λόγο στα favourites. Αξίζει;
Koukoutsis
https://maps.app.goo.gl/YafJSohXPnNUbc4J9
< >
Αν θες όμως τέτοιου είδους αυτά που σου ειπα μάλλον δεν σου κάνουν.
Μαγειρείο της Τουλας αν θες κάτι πιο απλό, πιρούνι στην 3ων ναυάρχων.
Πάντως σε αυτό που λεει ο busso πράγματι στην πόλη (και όχι μόνο) υπάρχει μια τάση να πλασάρονται όλα σαν γκουρμέ επιλογές ενώ είναι για γέλια το αποτέλεσμα.
Το bodegas ήταν από τα πρώτα που πλασαρίστηκαν έτσι και αρχικά είχε πολύ καλο φαγητό ενώ με τα χρόνια η ποιότητα φθίνει. Ωστόσο είναι αρκετά καλο ακόμα νομιζω από τις δοκιμές που έχω κάνει. Αρκετά καλο γενικα όχι σαν γκουρμε.
Για γαύρο να στην ιχθυόσκαλα καλα είναι.
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Εξάλλου και ο Σκωτσέζος δεν έχει μάθει να τρώει σε γκουρμέ. Γαύρους τρώει.
Δεν είμαστε όλοι του γκουρμέ, να τρώμε λούτσους

< >
bibendum έγραψε:Για μένα όχι. Το κατατασω σε φοιτητικό.Όχι, μια χαρά δείχνουν αυτά που μου πρότεινες. Απλά το είχα στη λίστα μου και ρωτάω μήπως είναι κάποιο καλό που μας διέφυγε.
Πάντως σε αυτό που λεει ο busso πράγματι στην πόλη (και όχι μόνο) υπάρχει μια τάση να πλασάρονται όλα σαν γκουρμέ επιλογές ενώ είναι για γέλια το αποτέλεσμα.
Το bodegas ήταν από τα πρώτα που πλασαρίστηκαν έτσι και αρχικά είχε πολύ καλο φαγητό ενώ με τα χρόνια η ποιότητα φθίνει. Ωστόσο είναι αρκετά καλο ακόμα νομιζω από τις δοκιμές που έχω κάνει. Αρκετά καλο γενικα όχι σαν γκουρμε.
< >
< >
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... reece.html

https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
bibendum έγραψε:Το bodegas ήταν από τα πρώτα που πλασαρίστηκαν έτσι και αρχικά είχε πολύ καλο φαγητό ενώ με τα χρόνια η ποιότητα φθίνει. Ωστόσο είναι αρκετά καλο ακόμα νομιζω από τις δοκιμές που έχω κάνει. Αρκετά καλο γενικα όχι σαν γκουρμε.
Έχουν bodega και στη Πάτρα;

Anonymous Founder έγραψε:Κουκούτσης στο Ρίο. Το πιο τίμιο απ' όλα, χρόνια τώρα. Μαγέρικο βέβαια, χωρίς ίχνος γκουρμεδιάς, αλλά έχει ταϊσει πολύ κόσμο τόσα χρόνια.
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... reece.html
Συστήνω.
bibendum έγραψε:Για μένα όχι. Το κατατασω σε φοιτητικό.
< >
Συμφωνούμε με την προσέγγιση. Πάντως παραμένει και ακριβό.
Επίσης μια γενική παρατήρηση. Θεωρώ πλέον ότι όπως όλα τα πράγματα, έτσι και ο τομέας του φαγητού και ποτού έξω, έχει ξεφύγει πλέον σε τιμές. Λίγα μαγαζιά αξίζουν τον τίτλο VFM. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, αλλά ότι πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι δεν αξίζει να βγεις από το σπίτι για να σε πιάσουν κορόιδο.
Πηγα βόλτα με κάτι φίλους για μπίρες και καταλήξαμε να δώσουμε 100ικο.
Βγαίναμε με οικογένεια στην πλατια για σουβλάκια (καλαμάκια που λετε) και δίναμε κανα 20ικο. Ξαφνικά δίναμε 35αρι
Η έξοδος έχει γίνει πολυτελείας όπως και το delivery. Ψιλό έχουν κοπεί ολα αυτα και έχουν αντικατασταθεί από άλλες βόλτες. Η πιο κλασσικη η βόλτα στο σούπερ μάρκετ χοχοχο