< >
< >
Zorz έγραψε:Ταιριάζει και στο "Επιλογές ζωής, εργασία", αλλά έχει προκύψει μια θέση όπου ζητάνε γνώση Power BI, DAX και SQL. Το πρώτο δεν μου φαίνεται να έχει δύσκολη καμπύλη εκμάθησης, αλλά για τα άλλα 2 -και ειδικά τη SQL- δεν έχω επαφή. Πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθεί κάποιος up to speed, και πόσες χριστοπαναγίες/ώρα να υπολογίσω;SQL?
Zorz έγραψε:Ταιριάζει και στο "Επιλογές ζωής, εργασία", αλλά έχει προκύψει μια θέση όπου ζητάνε γνώση Power BI, DAX και SQL. Το πρώτο δεν μου φαίνεται να έχει δύσκολη καμπύλη εκμάθησης, αλλά για τα άλλα 2 -και ειδικά τη SQL- δεν έχω επαφή. Πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθεί κάποιος up to speed, και πόσες χριστοπαναγίες/ώρα να υπολογίσω;

Red Garland έγραψε:Καθαρά περί SQL, αν η θέση αφορά μόνο το να κάνεις ερωτήματα στη βάση(που μάλλον αυτό είναι), όπως λέει ο Μιγιάκοβος το συντακτικό είναι από τα πιο εύκολα και βατά που υπάρχουν. (Υπάρχουν διάφορα flavors ανάλογα τη βάση, αλλά ο κορμός είναι ο ίδιος).
Συν ότι θέλει φαντασία που λέει και ο dimik, που την έχεις. Δεν είναι κάτι που θα σε δυσκολέψει αν βάλεις τον απαραίτητο χρόνο.

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]