Αν πάντως έχει το στήσιμο του ST, θα είναι φανταστικό.
Αν πάντως έχει το στήσιμο του ST, θα είναι φανταστικό.
Anonymous Founder έγραψε:Το έγραψε και ο Dimsabas στο site του, και το παρουσίασε όπως το έλεγε το δελτίο τύπου: σαν... ευκαιρία!
https://www.petrolheads.gr/viewtopic.ph ... 94#p807894
Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται, σε αυτά τα λεφτά πριν 15 χρόνια έπαιρνες Golf GTI DSG ή BMW 120i (xo-xo-xo).![]()

Anonymous Founder έγραψε:OK, συνεννοηθήκαμε λοιπόν. Η Ford γιατί τρίβει τα χέρια της; Πόσα υπολογίζει να πουλήσει σ'αυτή την τιμή;
Μην παρεξηγηθώ, το αμαξάκι είναι ακριβώς ό,τι θα ήθελε κάποιος "ανήσυχος", έχει συμπαθητικότατους χώρους, έχει επιδόσεις, έχει επιτέλους και αυτόματο κιβώτιο (ερωτηματικό η αξιοπιστία του, άραγε ποιος το φτιάχνει για λογαριασμό της Ford;).
Αλλά η τιμή, είναι για πολύ λίγα πορτοφόλια.
Anonymous Founder έγραψε:Εμείς είμαστε από τις φτωχότερες χώρες και είναι λογικό τα πάντα να μας φαίνονται ακριβά. Οι μισθοί καθηλωμένοι, ενώ το κόστος ζωής έχει εκτοξευθεί. Αλλά αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν και τα στελέχη των εισαγωγικών.Αν τους ένοιαζε δεν θα το έφερναν.
Anonymous Founder έγραψε:...έχει επιτέλους και αυτόματο κιβώτιο (ερωτηματικό η αξιοπιστία του, άραγε ποιος το φτιάχνει για λογαριασμό της Ford;).
georgetz έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες , τόσο για τα συνεργεία και τις εμπειρίες σας όσο και για τις πληροφορίες για το χωριό και τις εξω-συνεργειακές δραστηριότητες![]()
Θέλω πλέον να κάνω ένα πλήρη έλεγχο και να δώσω λίγη έμφαση παραπάνω για σινεμπλόκ και σύστημα διεύθυνσης ,
βοήθησαν πολύ οι αλλαγές ελαστικών, αλλαγή top mounts ,check αναρτήσεων στο να εξομαλυνθεί το κοπάνημα μπροστά αλλά κάποια περιστασιακά κράκ στα δεξιά , απο στάση , στο τιμόνι πάλι ακούγονται αν και πολύ πιο λίγο , πιο περιστασιακά.
Έχω καταλάβει λοιπόν οτι θέλω μια δεύτερη γνώμη
) , μου είπε για τζογόμετρο , λεω δεν παίζω στοίχημα, όχι δε κατάλαβες μου λέει , συννενοηθήκαμε τελοσπάντων , έγινε μια παρέμβαση και εκεί.
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]