sparticle έγραψε:
Δεν ξέρω για τους τύπους της Cosmote, αλλά ο Ηλίας Παπαϊωάννου και ο Άγγελος Σταθακόπουλος (αν δεν κάνω λάθος με τα ονόματα) που πλαισίωναν τον Κορόβηλα στις τελευταίες σεζόν, ήταν πάρα πολύ καλοί. Και ο Κορόβηλας δηλαδή, ήταν ειλικρινής και συμπαθής. Πολύ μου άρεσε και ο Λαζάκις επίσης.
. Νταξ, απαράιτητες φυσικά οι διαφημίσεις, δεν λέει κανείς το αντίθετο, η διάρκεια όμως που κόβεται η μετάδοση θεωρώ πως είναι παραπάνω από το λογικό και πως θα συζητηθεί.BARHonda έγραψε:Τα MotoGP είναι 100+ για να καταλάβετε που και πάλι, για εκείνους που πραγματικά γουστάρουν, θα τα δώσουν (η εναλλακτική κάποτε ήταν να ακούς Διατσίδη. Εμετός)
( όσον αφορά αυτά που δεν βλέπουμε ).Bayern7 έγραψε:...ο Τάκης ήταν ενθουσιασμένος και ήθελε να τα κάνει όλα αυτός, σα να πηγαίνεις πρώτη μέρα στη δουλειά και να θες να δείξεις ότι είσαι πρόθυμος να κάνεις τα πάντα, να βοηθήσεις παντού. Θα χαλαρώσει με τον καιρό.
ArrowsFA1 έγραψε:υπάρχει τρόπος να δούμε F1 από livestream του ANT1 χωρίς να πληρώσουμε ΑΝΤ1+;
ή άλλο streamάκι;
εντιτ: βασικά τώρα διαβάζω τα προηγούμενα post....δεν υπάρχει καν στην ελεύθερη TV ο αγώνας φέτος;
(δεν έχω TV, ντεν ξέρω)
Νίκο αφού δεν έχουμε team radio όλα τα υπόλοιπα π[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]