Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By 224v
#807691 θα βρεθώ Λονδίνο μετά από 50 χρόνια που είχαμε πάει εκδρομή με το ΕΜΠ!!! θέλω να δω τα μουσεία, και να επισκεφθώ αξιοθέατα, θα έχω 10 μέρες. θα περπατάω άνετα όσο χρειάζεται. Θα ζω στο noting hill περίπου. δεν θέλω να πληρώνω τζάμπα λεφτά σε τηλέφωνα και εισιτήρια. δώστε καμία συμβουλή!!!

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
224v έγραψε:θα βρεθώ Λονδίνο μετά από 50 χρόνια που είχαμε πάει εκδρομή με το ΕΜΠ!!! θέλω να δω τα μουσεία, και να επισκεφθώ αξιοθέατα, θα έχω 10 μέρες. θα περπατάω άνετα όσο χρειάζεται. Θα ζω στο noting hill περίπου. δεν θέλω να πληρώνω τζάμπα λεφτά σε τηλέφωνα και εισιτήρια. δώστε καμία συμβουλή!!!

.

Πότε θα πας Λονδίνο;
Πχ τωρα κοντά περιμένουμε χιόνι ,ήδη κάνει κρυο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#807712 ναι το είδα για τον καιρό μέσα στη βδομάδα.... το κρυο δεν το φοβάμαι! Η βροχη θα με προβληματίζει αφού θα περπατάω!!!!

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#807732 Μόνο ομπρέλα θα χρειαστείς. Τηλέφωνο έχεις το ελληνικό σου και στα μέσα μπορείς να χρησιμοποιείς την χρεωστική κάρτα σου ανέπαφα, εφόσον το υποστηρίζει. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να έχεις μια revolut για να μη σε σκίζουν στην ισοτιμία
Άβαταρ μέλους
By 224v
#807740 ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα κοιτάξω για την ρεβολουτ, εύκολα θα την αγοράσω φαντάζομαι στο διαδίκτυο.

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#807741 Revolut φτιάχνεις απλώς κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σου, κάνοντας εγγραφή και στέλνοντας στοιχεία ταυτοποίησης. Γεμίζεις 8€ αν θυμάμαι καλά για να σου στείλουν την κάρτα.

Επειδή η κάρτα αργεί όμως κι αν χρειάζεσαι να φύγεις νωρίτερα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη virtual card και να την περάσεις στο Google ή Apple pay σου για να τη χρησιμοποιείς μέσω του κινητού σου, εφόσον έχει NFC.
Άβαταρ μέλους
By bill33
224v έγραψε:Αυτό το τελευταίο θα ρωτούσα!!, ευχαριστώ πολύ!!! θα το κάνω σήμερα...με την virtual card.

.

Και διαβατήριο μην ξεχάσεις.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#807778 έβαλα τις πιστωτικές μου στο google pay και την revolut.
οπότε Αγγλία την revolut. αυτήν πως θα την ξεπληρώνω?? θα καταθέτω λίρες??? και από που??? ώστε να είναι λίγες οι χρεώσεις?

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
224v έγραψε:το ειδα με την πρώτη φόρτιση. να τη φορτώνω με ευρώ η με λίρες, τι συμφέρει για τις προμήθειες???

.

Ευρώ θα φορτώσεις και θα τα μετατρέψεις αν θες σε λίρες μεσα στην εφαρμογή της ρεβολουτ.Ο σκοπός είναι να μην πληρώσεις χάλια ισοτιμία στην ελληνική τράπεζα.