Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:Καλα τι ειχαμε διαβάσει εδω μέσα για τον ΟΑΣΘ απ το αδέκαστο παρεάκι της Θεσσαλονικης :s_smile

O ΟΑΣΘ, όπως έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα ήταν ένα παράσιτο για την πόλη (και τώρα είναι ένα κουτσουρεμένο πράγμα). Ξεκίνησε από τον πατέρα Παππά μία διαδικασία "κάθαρσης", που βγήκαν κάποια διαμαντάκια, αλλά κάποια στιγμή άλλαξε η διοίκηση μετά από τις εκλογές και έκτοτε αγνοώ τι έχει γίνει... Έχω κάποιες βάσιμες υποψίες ότι η άγνοιά μου δεν είναι τυχαία... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#806225 Πέθανε ο Γιώργος Ρωμαίος
https://www.news247.gr/politiki/pethane ... 52469.html
Ποιος ήταν ο Γιώργος Ρωμαίος
Ο Γιώργος Ρωμαίος γεννήθηκε στους Πάγους της Κέρκυρας στις 14 Απριλίου του 1934. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην τότε Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ, σήμερα Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Αποφοιτώντας ακολούθησε επαγγελματικά τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα "Το Βήμα", στην οποία και ανέλαβε, διαδοχικά, συντάκτης Βουλής, πολιτικός συντάκτης, διευθυντής σύνταξης και τελικά διευθυντής, μέχρι το 1981.

Ο Γιώργος Ρωμαίος έγινε διάσημος με την υπόθεση δολοφονίας του . Λαμπράκη όταν τότε ως απεσταλμένος δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων» στη Θεσσαλονίκη έκανε πολύ σημαντικές έρευνες που βοήθησαν στο ξεσκέπασμα του παρακράτους και του Γιοσμά που δρούσε στη συμπρωτεύουσα.

Επί δικτατορίας των συνταγματαρχών, το 1971, συνελήφθη και φυλακίστηκε για επτά μήνες (ένα μήνα στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και έξι μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού) για τη συμμετοχή του στο ΠΑΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Κατά την περίοδο 1976 – 1978 υπήρξε αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Περασμένα μεγαλεία (της δημοσιογραφίας) διηγώντας τα να κλαις. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807049 Παρε δω Megaλεια.

Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By postruck
#807053 Σήμερα το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο,τον Πορτοσάλτε και τον Χιώτη....πλυντήριο κανονικό για τον πρωθυπουργό και για τον υπουργό,που" θα έχει λαμπρό μέλλον στο κόμμα"!!!
Τα σέβη μου σε αυτόν που έφτιαξε το βίντεο του luben :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#807333 ατυχια ρε γμτ..
https://twitter.com/Marka2free/status/1 ... 9733452800
Άβαταρ μέλους
By Chris
REALZEUS έγραψε:Άνετα θάβω έναν Πορτοσάλτε για να γίνει καλύτερο το δίκτυο.

Εγω πληρωνω για το wc που θα χτισουμε μετα απο πανω
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#807353 «Δηλώνω αυτό τον Χιώτη που βγήκε στον ΣΚΑΙ πριν βρουν τα παιδιά και είπε αυτά θα τον ξυλοφορτώσω μέχρι λιποθυμίας» έγραψε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος, με την ανάρτηση να αναπαράγεται από αρκετούς λογαριασμούς.
https://www.reader.gr/ellada/510321_apo ... ioti-mehri
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
Ότι θα τα ακούγαμε αυτά από τον Λιάγκα....
μπράβο του.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#807707 Δεν μου βγάζει κάτι το λινκ, δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι...
μεγάλη μεταστροφή πάντως σε σχέση με τον Λιάγκα που πριν κανένα δυο χρόνια πήρε στο "ψιλό" περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας εντός της βιβλιοθήκης της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.