Κανεις δεν μπορεί να ζει για 200 χρόνια
Βλέπουμε Φ1 και νικάει η αεροδυναμική …
Ο Ενζο έχει ξεράσει στην περιοχή Μαρανελλο
pik. έγραψε:Ονομάζεται μηχανοκίνητος αθλητισμός
αντί να πιέζουμε τεχνολογία ,απόδοση , με σκοπό αυτά να περάσουν σε εμας , τι κάνουμε ;

Ο βολφ θα φερει το μεγαλυτερο πακετο αναβαθμισεων αλλαζοντας σχεδιασμο,η Μclaren θα πει οτι φταιει ο Piastri,οπως εφταιγε ο Ricciardo.
Bayern7 έγραψε:Δε στρίβει με τίποτα το ρδέλο ε;
Καλά που δε δώσαμε το 50άρικο για το f1tv.
Τελειώνει η free συνδρομή στον ANT1+ τον Μάιο και από εδώ παν κι άλλοι.
Τους κάναν τα μούτρα κρέας τους απατεώνες με τις ποινές. Είχαν φάει και φασολάδα λογικά....
Ας κάτσουν να το δουν μόνοι τους με τις καρέκλες τώρα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Red Bull has got this championship sewn up, I don't think anyone is going to be fighting with them this year," Russell said after finishing seventh in the Bahrain Grand Prix.
"I expect they should win every single race this season. That is my bet. With the performance they've got I don't see anyone challenging them.
"I cannot say it feels good," Leclerc, who had his Ferrari's energy store in the power unit changed before the race, said.
"Obviously, there was quite a lot of work on that [over the winter] but we need to keep working because obviously first race and first reliability problem were not good.
"I was as confident as I could be, being one second off of the pace, which is not really confident, to be honest.
"Red Bull seems to have found something really big in their race pace.
.
REALZEUS έγραψε:Δεν φταίει η RBR που κερδίζει, όπως δεν έφταιγε πριν η Mercedes. Μαγκιά τους που το καταφέρανε. H Ferrari φταίει, που τελευταίο τίτλο πήρε το 2008!!! Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες των losers...

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]