Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#807458 Ρε τον ΗiFi τον βλεπω να ψηφιζει πειρατες , τωρα στα γερονταματα εγινε αναρχικος και τα χωνει σ ολους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#807460 στο open τωρα δειχνει την αστυνομια να διαλυει την ειρηνικη συγκεντρωση για τα Τεμπη.
Σκουπιδια γτχσ
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:Ρε τον ΗiFi τον βλεπω να ψηφιζει πειρατες , τωρα στα γερονταματα εγινε αναρχικος και τα χωνει σ ολους.

Οχι σε ολους.

Χ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ
Ρ

Εικόνα

Σχαθκαμε ππαλι πρωι -πρωι γτχσας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
dimviii έγραψε:στο Σκαι τωρα η Σια με ενα αλλο τριμπουρδελο δημοσιογραφο συζητανε το τι πρεπει να πει η κυβερνηση για να μην εχει πολιτικο κοστος.
Και λεει ο τριμπουρδελος....''η κυβερνηση πρεπει να προσπαθησει να συγκριθει με την προηγουμενη κυβερνηση,και να πει οτι εμεις δεν κρυψαμε νεκρους'' κλπ

δεν εχουν κανενα ενδοιασμο να τα συζητανε λαιβ.

Αυτα που λετε τριμπουρδελοι μου.

https://twitter.com/koinian/status/1631156699141750784

Και η απαντηση του Γλετσου στο σιχαμα το Χιωτη:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Είναι δύο διαφορετικά account. To ένα είναι troll.

Δεν καταλαβα... Το ειπε ή δεν το ειπε ο Γλετσος?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#807468 Το ξυλοφόρτωμα το είπε. Το άλλο είναι το τρολ.
Μπες λίγο στον λογαριασμό του Χιώτη να δεις τι λέει και πες μου αν δεν του χρειάζεται ένα χέρι ξύλο του συγκεκριμένου μπας και νιώσει λίγο...

@otso,
Έχω ψηφίσει 2 φορές ήδη Πειρατές.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#807469 Α καταλαβα! Ποιο λογαριασμο να μπω ρε φιλε... Το εβλεπα λαιβ αυτο το αισχος στο βοθροστουντιο και μου ειχαν γυρισει τα ματια αναποδα με αυτα που ελεγε. Την ιδια σκεψη με το Γλετσο ειχα κανει, οποτε δε χρειαζεται να ανεβασω πιεση παλι διαβαζοντας το λογαριασμο του :s_mad
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#807478 Τραγωδία στα Τέμπη: Οι συμβάσεις-φαντάσματα και ο πόλεμος των εργολάβων
Πάρτι δισεκατομμυρίων στις ράγες αλλά τα συστήματα ασφαλείας... έχαναν το τρένο.

https://www.datajournalists.co.uk/2023/ ... ergolavon/
Άβαταρ μέλους
By otso
#807480 Δηλαδη ο μουστακιας Gregory Sdr ειναι ο Anonymous Founder ; Αν ναι να κοιταξω τι ακολουθει να παρω μια ιδεα απο την φιλοσοφια του .
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Anonymous Founder έγραψε:Το ξυλοφόρτωμα το είπε. Το άλλο είναι το τρολ.
Μπες λίγο στον λογαριασμό του Χιώτη να δεις τι λέει και πες μου αν δεν του χρειάζεται ένα χέρι ξύλο του συγκεκριμένου μπας και νιώσει λίγο...
Άνδρες*, βίαιοι και αυτοκτονικοί...

*: Ακόμα και αν το ψήνουν από όλες τις πλευρές το ψάρι... (homophobia alert αλλά δε γμτ)...
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:Δηλαδη ο μουστακιας Gregory Sdr ειναι ο Anonymous Founder ; Αν ναι να κοιταξω τι ακολουθει να παρω μια ιδεα απο την φιλοσοφια του .

Σοβαρεψου.

Είναι δυνατόν τόσο σοβαρό ακαου να ανήκει στον ηταφι;

Προφανώς και ανήκει σε αλλονα.

(Τί ιδέα να πάρεις για την φιλοσοφία του ΗΦ; Στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά ανήκει :metalo: )
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#807570 Σαταναδες. Ειναι πολυ μπροστα τελικα στην εξαπατηση του κοσμου. Ευκολα θυματα οι λατρεις του σανου. Θα το κατεβασουν αμασητο οτι εξισου ευθυνεται και ο Συριζα για το εγκλημα στα Τεμπη, εφοσον και τα δικα του ποσοστα επεσαν εξισου με αυτα της ΝΔ μετα την τραγωδια.

Το Μέγαρο Μαξίμου θα απαντήσει με «δημοσκοπήσεις κατάρρευσης»

https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos ... tarreysis/

Για να δουμε τι θα δουμε προσεχως!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#807571 Τι περιμένεις να δεις από ένα καμμένο χαρτί που κάποτε Τσίριζε; Αν χάσει και τώρα δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
mousatos έγραψε:Τι περιμένεις να δεις από ένα καμμένο χαρτί που κάποτε Τσίριζε; Αν χάσει και τώρα δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.

Βασική αρχή του πέτρα ψαλίδι μολύβι καμένο χαρτί είναι ότι τα ανεπαρκή λαμόγια πάντα θα κερδάνε τα σκέτα ανεπαρκή. Γιατί έτσι του αρέσει του Έλληνα, τι να κάνουμε.