Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
36%
1
7%
2
14%
0
N/A
1
7%
1
7%
0
N/A
0
N/A
1
7%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
7%
2
14%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#806991 Ε, δεν θέλει να δημιουργηθούν εντυπώσεις αν τυχόν πάει καλά ο Drugovich. Σου λέει καλύτερα να οδηγήσω με ένα χέρι, παρά να πάθω κανά τέτοιο χουνέρι! :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Ε, δεν θέλει να δημιουργηθούν εντυπώσεις αν τυχόν πάει καλά ο Drugovich. Σου λέει καλύτερα να οδηγήσω με ένα χέρι, παρά να πάθω κανά τέτοιο χουνέρι! :lol:

Να σου πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα τοσο πονηρα, αλλα πραγματι εχει λογικη αυτο που ειπες :lol:

Μολις διαβασα ομως οτι ο τραυματισμος ειναι σπασιμο στον καρπο και σοκαριστηκα. Ετσι οπως λεγανε οτι "σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμος" νομιζα οτι μιλαμε για κανενα ψιλοχτυπημα. Ας ελπισουμε να μην την πατησει σαν τον Μαρκεζ απο τη βιασυνη του να επιστρεψει...

Stroll: Aston Martin turned up F1 simulator to test broken wrist

https://www.motorsport.com/f1/news/stro ... /10438462/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807138 Sainz: F1 title hopes not over if Ferrari starts 2023 badly

Εγω τις αποδόσεις σας τις είχα στειλει πάντως. :whistlink:

Τωρα , στο 1,087 :svivhaha: τί να ποντάρετε. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807221 Μουσατε δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναγράψει, αλλά σε θεωρώ εκμαγείο για κατασκευή δημόσιου υπαλλήλου.
Αν κάτσεις ήσυχος θα σου πω μετά από ποιόν αγώνα θα δεί πεντάδα η Μερκ.

Μην είσαι ντιπ κιριζι, σας έχω αφήσει ποτέ φτωχούς μαζί με τον Μπάγερ;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#807223 :lol: :inlove:

Θα σου πω εγώ με την εμπειρία μου και το μάτι μου από τα 29 λεπτά παρακολούθησης που έκανα στα 2α ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής.
5η θέση χαλαρά ο Χαμ στο Μπαχρέϊν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#807249 Αν υπάρχει μια αμυδρή ελπίδα για να μην τραγουδήσει η Χοντρή από τ' Αη Γιωργη φέτος λέγεται Φερνατο Αλόνσο.

Όχι για κούπα, σοβαροί να είμαστε. :roll: Και έναν μπάρμπα που τρέχει με W S A D να βάλεις εκεί μέσα,θα γράψει 10 νίκες. :superman:

( Ο άλλος θα σπασει τα ρεκόρ φέτος. Έναν αγώνα θα χάσει , λόγω παρουσίας στο δικαστήριο ανηλίκων. )

Για ποπκρον. :eat:

Μέτρα μουσατε.

- Ναντο front row. :metalo:
- Driver status σε Στρολιακό. :s_shout

- Team radio σε νίκη Ναντο.

- Team radio σε νίκη Λανς. :s_sarcastic

-Team radio σε νικη Μαξ μετά από " παίζετε" στο VAR.

- Παπιες, Χήνες, Μπλαρια και Ουρακοτάγκοι ως πανηγυρισμοί.

- Τρενάκι Ναντο πίσω από Λεκλερ.

- Τρενάκι Λεκλερ πίσω από Ναντο.

- Τρενάκι Μαξ - Ναντο - Λούη.

- Λαστ butt not ληστ, τα ποτάμια χυμών και τσουνάμι Μινερβας που θα καταπλήξουν τα πλήθη. :s_gamer

Μπάγερ ξέρω.

Που βρίσκω το κουράγιο να ξετσιμπλιαζω κοτζαμ μαντραχαλους.

Χάνονται αυτά Παγερ;; Παρακαλα να έχουν πιάσει τόπο τα ρούβλια του Λορενς, θα μιλήσουν οι μουγγοι φέτος. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε:Μην είσαι ντιπ κιριζι..

Όπα! Δικός μας είσαι κι εσύ; :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#807255 Οι ειδικοι λενε πανω-κατω τα ιδια που λεγανε μετα το πρωτο τεστ την προηγουμενη εβδομαδα.

Σχετικα ανετα μπροστα η Ρεντ Μπουλ και πισω σφαγη αναμεσα σε Φερραρι-Μερσεντες-Αστον με μικρο προβαδισμα των Ιταλων. Αν πεσουν μεσα στις προβλεψεις τους, θα δουμε τις μικροτερες διαφορες εβερ αναμεσα σε ολες τις ομαδες, εξαιρουμενης της καραφλης ομαδας που ειναι σε δικια της κλαση :shifty:

DATA POINTS: What we learned from Friday practice in Bahrain

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... vXV8q.html
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#807263 https://twitter.com/tonisokolov1011/sta ... MY1arnPkpQ

Την Κυριακή θα δούμε ποιος έπαιζε με τα καύσιμα και ποιος όχι

Αλλά και τον Αλόνσο να βγάλεις από την εικόνα, μιλάμε για 1δ το γύρο σε Ferrari/Mercedes με βάση την εικόνα του FP2
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Μπάγερ ξέρω.

Που βρίσκω το κουράγιο να ξετσιμπλιαζω κοτζαμ μαντραχαλους.

Χάνονται αυτά Παγερ;; Παρακαλα να έχουν πιάσει τόπο τα ρούβλια του Λορενς, θα μιλήσουν οι μουγγοι φέτος. :iconcool:

g μου όπως έγραφε και ο Απόστολος Παύλος στην επιστολή του προς τον Τίτο "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ".
Εμείς έχουμε φτάσει στις 1000 νουθεσίες. :lipsealed:
ΠΟΣΟ ΠΧΙΑ; :lipsealed: