Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#807281 δοκίμασα το tracking του μινι3

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:δοκίμασα το tracking του μινι3

Πάρα πολύ καλο ...εγώ τα τρακιγκ δεν τα επιστευομαι ....μια φορά έβαλα το ερ2ς να με ακολουθήσει στο ποδήλατο και πέρασε ξυστά από τα καλώδια της ΔΕΗ ...μιας και καλώδια και κλαδιά δεν τα βλέπουν

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
KiloMeater έγραψε:δοκίμασα το tracking του μινι3

Καταπληκτικές λήψεις !

Πολύ ωραιο το tracking !
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#807304 Πολύ ωραία η λήψη, αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο ότι το πετάς κοντά σε δέντρα; :hmmm:
Επίσης, κάτι που βρήκα περιοριστικό στο Mini 2 και πιθανότατα ισχύει και το Mini 3, είναι ότι στο Normal η μέγιστη ταχύτητα του είναι στα 36Kmh. Οπότε είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτοκίνητο. Το Air 2S για παράδειγμα, νομίζω πως πιάνει σχεδόν 60Kmh στο Normal.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#807309 ενα ρίσκο είναι , αλλα εκει ήταν απλοσιά και τελος πάντως αν δε το δοκίμαζα εκεί, που;

βεβαια παραλίγο να γίνει η στραβή, ήμουν τυχερός...
Νόμιζα οτι το είχα πάνω απο το ύψος των πλαινών δέντρων .
Στην αρχή το είχα στο Normal και βλέποντας το βίντεο κάποια στιγμή ενω ακολουθεί απο πίσω φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειδε κλαδία και εκανε δεξία .. οκ το έσωσε αυτό γιατι θα χτύπαγε
δεν το κατάλαβα παρά μόνο εκ των υστέρων
Επειδή έμενε λίγο πίσω το έβαλα στο sport, το οποιο απενεργοποιεί τους αισθητήρες, συνεχίζοντας να πιστέυω οτι ημουνα πανω απο τα δέντρα καποια στιγμή το περασα απο δεξιά στα αριστερά για parallel.... ε ενταξει πρέπει να πέρασε 10-20 εκατοστά στο πλαί απο ενα κλαδί .. το είδα στο βίντεο ... :(
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#807319 Μα και εγώ τα δέντρα είδα για αυτό ρώτησα. Και από γνωρίζω αισθητήρες έχει μόνο μπροστά και κάτω, όχι στο πλάι (όχι ότι θα έπιανε το κλαδί).
Κανέναν δρόμο χωρίς φυτεμένα δέντρα αριστερά - δεξιά δεν έχει; Αλλιώς αναγκαστικά το ανεβάζεις πιο ψηλά, αν και σε μια στιγμή πέρασες και καλώδια :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bujinkan έγραψε:Αναμένω κριτική

https://youtu.be/DKM7vmvhKmU

Ωραία τα πλάνα από το μνημείο, το τρένα, τα νυχτερινά και στο τέλος με το χιόνι και την πίστα. Η πόλη των Καλαβρύτων, δυστυχώς και από ψηλά, δεν λέει τίποτε κατά την γνώμη μου. Σαφής η πρόοδος όμως του... οπερατέρ και μοντέρ!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#808527 Εικόνα απίστευτη, χρώματα, ποιότητα λήψης, τεχνικό μέρος πάρα πολύ καλό.
Τέρμα τα καλά, δεν τίθεται αμφιβολία επ'αυτών, προσπαθούμε όμως για το τέλειο οπότε εντελώς καλόπιστα ξεκινάω.
Εκεί που θεωρώ ότι υστερεί είναι στο καλλιτεχνικό ή/και στο editing. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν ένιωσα να υπάρχει εστία-στόχος-σκοπός-focus. Είναι παρουσίαση των δυνατοτήτων του drone (ποιότητα εικόνας, ανάλυση, χρωματα, σταθεροποίηση) ή θέλει να προωθήσει κάτι; Πχ σαν μέρος τουριστικού οδηγού για την ομορφιά του μέρους και τις δυνατότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης κλπ; Δεν το ένιωσα αυτό.
Η πόλη δε λέει τίποτα για να την βλέπω αργά αργά από ψηλά, εκτός αν είσαι μεσίτης και θέλεις να πουλήσεις κάποιο συγκεκριμένο σπίτι και δείχνεις την περιοχή. Πιο γρήγορη κίνηση και λιγότερη ώρα στα σπίτια. Μια εκκλησία που είναι ένα μεγάλο και ψηλό κτίριο χάνεται αν το δείχνεις αργά και από ψηλά, πρέπει να κατέβεις χαμηλά να φανεί η μεγαλοσύνη της. Γενικά θα ήθελα κίνηση και η κάμερα να γυρίζει ταυτόχρονα, να αλλάζει το πλάνο, να μη βαριέμαι και να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Και όταν δείχνει για κάμποσα δευτερόλεπτα το ποτάμι να κυλάει θα ήθελα να ακούω το κελάρυσμα πιο δυνατά από τη μουσική. Για την επιλογή της μουσικής δεν έχω άποψη ιδιαίτερα αφού δεν ξέρω και πού θέλει να το πάει ο καλλιτέχνης.
Θα πρότεινα πιο κοντινά πλάνα στους σκιέρ ή να πλησιάζει από μακριά και να ακολουθεί για λίγο κάποιον. Γενικά επειδή πετάει δεν είναι απαραίτητο να πετάει ψηλά, μπορεί να πετάει και χαμηλά και νομίζω μια τέτοια οπτική γωνία θα το έκανε πιο σπέσιαλ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
axel12p έγραψε:ΕικόναwDJI_0559 by Alex, on Flickr

Εγω παλι ηθελα να δωσω τα ευσημα εδω και το ξεχασα. Απιστευτη φωτο. Ενας σοκρατερν με φτερα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:Εικόνα απίστευτη, χρώματα, ποιότητα λήψης, τεχνικό μέρος πάρα πολύ καλό.
Τέρμα τα καλά, δεν τίθεται αμφιβολία επ'αυτών, προσπαθούμε όμως για το τέλειο οπότε εντελώς καλόπιστα ξεκινάω.
Εκεί που θεωρώ ότι υστερεί είναι στο καλλιτεχνικό ή/και στο editing. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν ένιωσα να υπάρχει εστία-στόχος-σκοπός-focus. Είναι παρουσίαση των δυνατοτήτων του drone (ποιότητα εικόνας, ανάλυση, χρωματα, σταθεροποίηση) ή θέλει να προωθήσει κάτι; Πχ σαν μέρος τουριστικού οδηγού για την ομορφιά του μέρους και τις δυνατότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης κλπ; Δεν το ένιωσα αυτό.
Η πόλη δε λέει τίποτα για να την βλέπω αργά αργά από ψηλά, εκτός αν είσαι μεσίτης και θέλεις να πουλήσεις κάποιο συγκεκριμένο σπίτι και δείχνεις την περιοχή. Πιο γρήγορη κίνηση και λιγότερη ώρα στα σπίτια. Μια εκκλησία που είναι ένα μεγάλο και ψηλό κτίριο χάνεται αν το δείχνεις αργά και από ψηλά, πρέπει να κατέβεις χαμηλά να φανεί η μεγαλοσύνη της. Γενικά θα ήθελα κίνηση και η κάμερα να γυρίζει ταυτόχρονα, να αλλάζει το πλάνο, να μη βαριέμαι και να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Και όταν δείχνει για κάμποσα δευτερόλεπτα το ποτάμι να κυλάει θα ήθελα να ακούω το κελάρυσμα πιο δυνατά από τη μουσική. Για την επιλογή της μουσικής δεν έχω άποψη ιδιαίτερα αφού δεν ξέρω και πού θέλει να το πάει ο καλλιτέχνης.
Θα πρότεινα πιο κοντινά πλάνα στους σκιέρ ή να πλησιάζει από μακριά και να ακολουθεί για λίγο κάποιον. Γενικά επειδή πετάει δεν είναι απαραίτητο να πετάει ψηλά, μπορεί να πετάει και χαμηλά και νομίζω μια τέτοια οπτική γωνία θα το έκανε πιο σπέσιαλ.
Θενκς ....όντως με το τελικό αποτέλεσμα ούτε εγώ ειμαι ευχαριστημένος . Τώρα στο θέμα μουσική υπάρχουν limitations λόγο δικαιωμάτων ..Αναγκαστικα χρησιμοποιώ κάποιο από τα διαθέσιμα κομμάτια του προγράμματος που χρησιμοποιώ . Οπωσδήποτε θέλω αρκετή ακόμα δουλειά και στο filming αλλά και στο editing

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#808542 Αναρωτιέμαι αν η όλη χρήση είναι ημιεπαγγελματική αν είναι δυνατόν ο χειρισμός να γίνεται από 2 άτομα, ένας να πιλοτάρει το drone αποφεύγοντας εμπόδια και κάνοντας τα περάσματα με ασφάλεια και ο άλλος να είναι καμεραμάν, να χειρίζεται την κάμερα και το ζούμ.