KiloMeater έγραψε:δοκίμασα το tracking του μινι3Πάρα πολύ καλο ...εγώ τα τρακιγκ δεν τα επιστευομαι ....μια φορά έβαλα το ερ2ς να με ακολουθήσει στο ποδήλατο και πέρασε ξυστά από τα καλώδια της ΔΕΗ ...μιας και καλώδια και κλαδιά δεν τα βλέπουν
< >
KiloMeater έγραψε:δοκίμασα το tracking του μινι3Πάρα πολύ καλο ...εγώ τα τρακιγκ δεν τα επιστευομαι ....μια φορά έβαλα το ερ2ς να με ακολουθήσει στο ποδήλατο και πέρασε ξυστά από τα καλώδια της ΔΕΗ ...μιας και καλώδια και κλαδιά δεν τα βλέπουν

dji_fly_20230305_110700_471_1678008751778_photo_optimized~2 by Alex, on Flickr
dji_fly_20230305_112518_486_1678008676960_photo_optimized~2 by Alex, on Flickr
dji_fly_20230305_111252_478_1678008741905_photo_optimized~2 by Alex, on Flickr
bujinkan έγραψε:Αναμένω κριτική
https://youtu.be/DKM7vmvhKmU
sknipper έγραψε:Εικόνα απίστευτη, χρώματα, ποιότητα λήψης, τεχνικό μέρος πάρα πολύ καλό.Θενκς ....όντως με το τελικό αποτέλεσμα ούτε εγώ ειμαι ευχαριστημένος . Τώρα στο θέμα μουσική υπάρχουν limitations λόγο δικαιωμάτων ..Αναγκαστικα χρησιμοποιώ κάποιο από τα διαθέσιμα κομμάτια του προγράμματος που χρησιμοποιώ . Οπωσδήποτε θέλω αρκετή ακόμα δουλειά και στο filming αλλά και στο editing
Τέρμα τα καλά, δεν τίθεται αμφιβολία επ'αυτών, προσπαθούμε όμως για το τέλειο οπότε εντελώς καλόπιστα ξεκινάω.
Εκεί που θεωρώ ότι υστερεί είναι στο καλλιτεχνικό ή/και στο editing. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν ένιωσα να υπάρχει εστία-στόχος-σκοπός-focus. Είναι παρουσίαση των δυνατοτήτων του drone (ποιότητα εικόνας, ανάλυση, χρωματα, σταθεροποίηση) ή θέλει να προωθήσει κάτι; Πχ σαν μέρος τουριστικού οδηγού για την ομορφιά του μέρους και τις δυνατότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης κλπ; Δεν το ένιωσα αυτό.
Η πόλη δε λέει τίποτα για να την βλέπω αργά αργά από ψηλά, εκτός αν είσαι μεσίτης και θέλεις να πουλήσεις κάποιο συγκεκριμένο σπίτι και δείχνεις την περιοχή. Πιο γρήγορη κίνηση και λιγότερη ώρα στα σπίτια. Μια εκκλησία που είναι ένα μεγάλο και ψηλό κτίριο χάνεται αν το δείχνεις αργά και από ψηλά, πρέπει να κατέβεις χαμηλά να φανεί η μεγαλοσύνη της. Γενικά θα ήθελα κίνηση και η κάμερα να γυρίζει ταυτόχρονα, να αλλάζει το πλάνο, να μη βαριέμαι και να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Και όταν δείχνει για κάμποσα δευτερόλεπτα το ποτάμι να κυλάει θα ήθελα να ακούω το κελάρυσμα πιο δυνατά από τη μουσική. Για την επιλογή της μουσικής δεν έχω άποψη ιδιαίτερα αφού δεν ξέρω και πού θέλει να το πάει ο καλλιτέχνης.
Θα πρότεινα πιο κοντινά πλάνα στους σκιέρ ή να πλησιάζει από μακριά και να ακολουθεί για λίγο κάποιον. Γενικά επειδή πετάει δεν είναι απαραίτητο να πετάει ψηλά, μπορεί να πετάει και χαμηλά και νομίζω μια τέτοια οπτική γωνία θα το έκανε πιο σπέσιαλ.
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]