'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'
Όσο για το wrc καθεαυτό, έχω σταματήσει να παρακολουθώ εδώ και χρόνια, από τότε που άρχισε τα συνεχόμενα ο Λεμπ, δεν μπορώ τα μονοπώλια (ίδιο πρόβλημα και στην φ1 με Σούμι).
Μα αυτη ειναι η στιγμη που ο Οστμπεργκ τραυματιζει αυτον τον φωτογραφο που ειναι ακριβως μπροστα του (νομιζω Χρηστος το μικρο του) Κλενια......Ακροπολις 2012......
Απ'ο,τι ακούς,μη πιστεύεις τίποτε κι απ'ο,τι βλέπεις,τα μισά.
- 23 Φεβ 2015, 01:40#80697
χρηστος μπαντουνας λεγεται ο <κυριος> και ειναι επικινδυνος για τον εαυτο του, αλλα και για τον αγωνα μας, με την ελλειψη μυαλου που τον χαρακτηριζει.ειναι ο τυπος< κανω τραγικες επιλογες και κινησεις και μου φταινε οι αλλοι> κλασσικη περιπτωση ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.κανονικα οι οργανωτες θα επρεπε να εχουν καταθεσει ασφαλιστικα μετρα εναντιον του να μην ξαναπλησιασει σε ραλι ακροπολις.
- 25 Φεβ 2015, 00:18#81446
πολυ ωραια αυτη με το φιεστα και τα χορτα πιασμενα στο προφυλακτηρα.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'
- 25 Φεβ 2015, 01:25#81466
Αν και αρχικα θεωρουσα το λιβερι του αυτοκινητου ακυρο,αχρωμο,αοσμο τελικα δειχνει απιστευτα ωραια στις φωτο σε φυσικο περιβαλλον.απλα σε στημενες φωτο σε κλειστο περιβαλλον δεν μου αρεσε.