- 01 Μαρ 2023, 02:40
Dimitris_P έγραψε:Έχεις κάτι να σε κρατάει εδώ;
Αυτό είναι σχετικό.
Υπάρχουν γυναίκα, σκυλιά, γατιά, λοιπή οικογένεια, φίλοι.
Πάντα θα υπάρχει κάτι. Απλά το λαμβάνεις υπόψιν στην απόφαση.
KiloMeater έγραψε:Με δεδομένο ότι όλα είναι πληρωμένα από ότι διαβάζω και σου μένουν τα 1500 δεν το βρίσκω κακή πρόταση
Εξαρτάται βέβαια και τι άλλες προτάσεις έχεις , σε τι φάση είσαι στην καριέρα σου τι ψάχνεις κτλ
Ένα άτομο μόνο του πάντως μια χαρά θα περάσεις , δε θα έχεις πρόβλημα.
Η άλλη κύρια πρόταση που δεν βρίσκεται εύκολα συνήθως είναι Ελλάδα στα ΕΛΠΕ, στο τεχνικό τμήμα, όπου σύμφωνα με αξιόπιστη θα έλεγα πηγή που έχω είμαι μέσα σε αυτούς που θα πάρουν και απλά περιμένω.
Υπάρχουν και κάποια άλλα όμως ας τα αφήσουμε προς το παρόν εκτός.
Η φάση της καριέρας είναι λίγο περίεργη αλλά πιο περίεργη είναι η κατάσταση με τους εργοδότες τουλάχιστον στον τομέα μου και για τις θέσεις που ψάχνω.
dimik έγραψε:Με σπίτι/αυτοκίνητο+καύσιμα/τηλέφωνα και εισητήρια πληρωμένα πληρωμένα τα 1500 είναι ουσιαστικά τα διπλά++. καθόλου άσχημα και η εμπειρία επίσης είναι κάτι που είναι καλό.
Κάπως έτσι τα υπολόγισα και εγώ.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ακόμα μετράει διαφορετικά η εμπειρία στο εξωτερικό σε ένα βιογραφικό για Ελλάδα.
Anonymous Founder έγραψε:Το σπίτι πρέπει να είναι προκαθορισμένο. Όχι το φθηνότερο στο AirBnB για παράδειγμα.
Τα 500€ για φαγητό, φτάνουν στην Γερμανία; Γιατί στην Ελλάδα και είναι σχετικά οριακά, εκτός αν ψωνίζεις στα Lidl και μαγειρεύεις πάντα μέσα.
Αν η προσφορά ήταν Ελλάδα, θα το θεωρούσα μια χαρά πρόταση, αλλά για Γερμανία, νομίζω είναι πολύ λίγα τα χρήματα και θα κακοπεράσεις.
Ξαναλέω, τα παραπάνω αλλάζουν, αν στην παροχή είναι και αμάξι, και καύσιμα άρα το μεγαλύτερο μέρος από τα 1500€ θα σου μένει. Και πάλι, δεν θα πετούσα την σκούφια μου πάντως.
Αυτό με το σπίτι είναι καλή παρατήρηση και είναι κάτι που θα πρέπει να το ρωτήσω. Αν και οι απαιτήσεις μου είναι λογικές στον τομέα.
Από λίγο που είδα σε κάτι σελίδες πάντως δεν τα βλέπω λίγα τα 500€. Σίγουρα εδώ Ελλάδα δεν τα πλησιάζω καν. Εννοείται πως μαγειρεύω πάντα.
Αμάξι και καύσιμα είναι και αυτά πληρωμένα αλλιώς δεν θα είχε νόημα να το σκεφτώ καν. Για την ακρίβεια μου ανέφεραν πως είναι και SUV το αμάξι.

markvag έγραψε:Προσωπικά δεν τα βλέπω και τόσο καλά τα λεφτά, για να αλλάξεις χώρα...
Ιδίως για Γερμανία δεν θεωρώ πως είναι και ιδιαίτερα καλά τα λεφτά... Και, όπως είπε και ο HiFi, τα 500 το μήνα για φαγητό στη Γερμανία είναι πολύ οριακά... Επίσης, θα δώσουν πχ αμάξι και καύσιμα, μετά όμως υπάρχει περίπτωση να σου σκάσει καμιά εφορία για αυτές τις παροχές;
Σπίτι και αμάξι θα έδιναν σε οποιονδήποτε ήθελαν να έχει αυτή τη θέση και θεωρώ πως ένας ντόπιος θα ζητούσε πολύ περισσότερα από 1500 καθαρά...
Δεν ξέρω πως πάνε αυτές οι παροχές στη Γερμανία από άποψη εφορίας αλλά αυτό θα το ρωτήσω.
Σίγουρα ένας ντόπιος θα ζητήσει παραπάνω αλλά για αυτό και στέλνουν κόσμο από εδώ. Το θέμα στην περίπτωση αυτή είναι να κερδίσουμε κάτι και οι 2. Αυτοί κάτι λιγότερο από εκεί και εγώ κάτι παραπάνω από εδώ.
Πάντως δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο στις τιμές της Γερμανίας για να μην φτάνουν τα 500€ εκτός αν οι σελίδες που είδα είναι με παλιές τιμές. Μιλάμε πάντα για ένα άτομο.
Νίκος Παππάς έγραψε:Τα 500 μαλλον δεν ειναι για να τρως εξω, δεν φτανουν. Αλλα σαν κουπονια για αγορες απο ΣΜ, φτανουν και περισσευουν. Τυποποιημενα τροφιμα ειναι φθηνοτερα απο εδω, τα καθαριστικα τσαμπα ( σε σχεση με εδω παντα) , φρουτα και λαχανικα κοστιζουν παραπανω
Κάπως έτσι τα είδα και εγώ. Σπάνια δεν θα μαγειρέψω.
bill33 έγραψε:Πότε φεύγεις;
Έχουν ένα γκρουπ που αναχωρεί τέλος Μαρτίου από ότι μου είπαν.
BARHonda έγραψε:Πήγαινε δοκίμασέ το για να σχηματίσεις άποψη. Τα λεφτά δεν είναι καθόλου άσχημα. Εύκολα θα βάζεις ένα χιλιάρικο το μήνα άκρη. 500€ για τρόφιμα για ένα άτομο είναι υπεραρκετά εκτός και εάν:
1. Είσαι μπόντιμπίλντερ και θες 6-7 γεύματα την ημέρα
2. Θα παραγγέλνεις κάθε μέρα
Βολεύομαι και με 2-3 είναι η αλήθεια ενώ ήδη μαγειρεύω εδώ. Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξει αυτό αν πάω αλλού.
"Do another take and get it right, 127 times"