Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Anonymous Founder έγραψε:Με γεια! Σπάνιο σχετικά μοντέλο το συγκεκριμένο στην Ελλάδα, είναι αγορασμένο εδώ ή εισαγωγή από έξω; Το μοτέρ είναι FIAT;

Το είχε αγοράσει μεταχειρισμένο απο Ιταλία .
Οπελ είναι το μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#806059 Πολύ καλή επιλογή με αυτό τον κινητήρα και αμάξωμα που τα κάνει όλα και συμφέρει :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:Με γεια! Σπάνιο σχετικά μοντέλο το συγκεκριμένο στην Ελλάδα, είναι αγορασμένο εδώ ή εισαγωγή από έξω; Το μοτέρ είναι FIAT;

Ναι ok δεν το λες και γιάρις ξέρωγω και σίγουρα το 5θ τσούλησε αρκετά καλά, ωστόσο βρήκε το κοινό του στην ημεδαπή, με πολλά τμχ να πήγαν σε εταιρίες(πωλητές κλπ). Επίσης κάμποσα ήρθαν με τα 136 άλογα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#806098 :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#806221 Καλοτάξιδο στον Bill και στον drifter? :thumbsup:
Άλλαξες το αμάξι θρύλος των φόρουμ? :hmmm:

Βαράτε ελεύθερα... :tomato:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#806224 Σοβαρά; Δικό σου;
Μετά από το type r?

Καλορίζικο, καλοταξιδο... Πώς σου φαίνεται;

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#806226 Με γεια σε όλους λοιπόν! Ρε παιδιά, μαζί με την φωτό, πείτε και δυο λόγια για το αμάξι, έκδοση, κινητήρας, μετάδοση, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806227 Καλοτάξιδο MIXOStsi!

Αναμένουμε εντυπώσεις, με έμφαση στους χώρους. Ταξιδεύουν άνετα 3 ενήλικες και 2 παιδιά με 5 αποσκευές διαστάσεων χειραποσκευής; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#806228 Περιμένοντας τα χιόνια (που δεν ήρθαν)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#806229 Το ταπεR ακόμα υπάρχει :metalo:
Δε ξέρω για πόσο... :(

Ευχαριστώ άπαντες!

Το αμάξι θα είναι για τη δουλειά πιο πολύ αλλά θα το βολταρω κι εγώ με σε κάθε ευκαιρία.

Έχεις δίκιο HF οπότε, Suzuki Vitara GL+ AllGrip Mild Hybrid MY2023.
Δεν τον έχουν πολλοί σε εκτίμηση σαν μοντέλο. Κι εγώ έχω mixed feelings Με κάποια σημεία να μου ξενίζουν στο εσωτερικό. Αλλά μια 500χλμ σε αυτοκονητοδρομο και μερικά σε ήπιο χωματόδρομο μου άφησαν καλες εντυπώσεις στη ποιότητα κύλισης.

Τώρα Scotch αν αφαιρέσεις απ την εξίσωση σου 1 άτομο και μια αποσκευή θα έλεγα άνετα. Με τα δεδομένα που θέτεις δε θα το έλεγα τόσο απλόχερα το άνετα. :hmmm: