mousatos έγραψε:Σε μας άνοιξε ο στρατός το πρατήριο για όλους και γίνεται ένας ψιλοχαμούλης. Εξάλλου καλύτερα να μπαίνει το χρήμα στα ταμεία του στρατού παρά στα ΣΜ της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.
τι τιμες παιζουν σε αυτα τα σμ?
-20% σε είδη πρώτης ανάγκης όπως λάδια , χαρτικά , γαλακτοκομικά , ρύζια , όσπρια. Σε κρασία ίδια τιμή ή και πιο πάνω από Σκλαβενίτη.
-10% έως -25% σε απορρυπαντικά-σαμπουάν .
bill33 έγραψε:Αν σε μισούσα λιγότερο θα σου πρότεινα dow, το μπλε όμως.
Τιντουτο ωρε Μπιλ?
George_Prix έγραψε:Είναι για αρχόντους αυτό.bill33 έγραψε:Αν σε μισούσα λιγότερο θα σου πρότεινα dow, το μπλε όμως.
Τιντουτο ωρε Μπιλ?
Πολυστερίνη σε φύλλα για μόνωση . Ίδια εμφάνιση με ρυζογκοφρετες .
bill33 έγραψε:George_Prix έγραψε:Είναι για αρχόντους αυτό.bill33 έγραψε:Αν σε μισούσα λιγότερο θα σου πρότεινα dow, το μπλε όμως.
Τιντουτο ωρε Μπιλ?
Πολυστερίνη σε φύλλα για μόνωση . Ίδια εμφάνιση με ρυζογκοφρετες .
Να φανταστεις οτι πριν ρωτησω γκουγκλαρισα "dow blue" να δω τι μπορει εννοεις και οταν ειδα τις φωτο σκεφτηκα "μπα κατι αλλο θα εννοει"
bill33 έγραψε:George_Prix έγραψε:Είναι για αρχόντους αυτό.bill33 έγραψε:Αν σε μισούσα λιγότερο θα σου πρότεινα dow, το μπλε όμως.
Τιντουτο ωρε Μπιλ?
Πολυστερίνη σε φύλλα για μόνωση . Ίδια εμφάνιση με ρυζογκοφρετες .
Καλά και οι ριζογκοφρέτες, ουσιαστικά φελιζόλ είναι που μπορείς να το φας χωρίς να πεθάνεις... Δεν θα έλεγα ότι τρώγεται αυτό το πράγμα... Η θεωρία μου είναι πως τις χρησιμοποιούσαν στην Ασία για μόνωση των σπιτιών, μέχρι που κάποιος ανακάλυψε ότι μπορείς να τις φας και το είπε σε κάποια χιπστερομάνα που ήθελε να χάσει κιλά...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

.
mousatos έγραψε:Σε μας άνοιξε ο στρατός το πρατήριο για όλους και γίνεται ένας ψιλοχαμούλης. Εξάλλου καλύτερα να μπαίνει το χρήμα στα ταμεία του στρατού παρά στα ΣΜ της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.
Τα ΣΠ αξίζουν μόνον σε κάτι προσφορές παπουτσιών, γυαλιών ηλίου κλπ. Κατά τα άλλα ίδιες τιμές έχουν.
Τώρα που γράψανε για τις ρυζογκοφρέτες κλπ αηδίες, θυμήθηκα σε μια άσκηση με Αμερικανούς, όπου αυτοί άνοιξαν τα προβλεπέ MRE τους και εμείς είχαμε σπιτικό σαντουιτσάκι με χωριάτικο ψωμί, γκούντα, ζαμπονάκι κλπ. Τους έτρεχαν τα σάλια. Πήγα σε έναν Lieutenant, με τον οποίον είχαμε κοινή Δκση του μεικτού ΟΥΜΑ, και του έδωσα το sandwich μου. Έκανε σαν να μην είχε ξαναφάει σπιτικό σάντουιτς ο Jeffrey...
diplomat έγραψε:Και γιατί θέλεις 15γρ πρωτεΐνης σαν σνακ ανάγκης; Κάτι σε υδατάνθρακες, κανένα τζελάκι ή φρουιζελέ δεν θα ήταν πιο κατάλληλο; Η πρωτεΐνη θα σε "χορτάσει" καλύτερα, σαν αναπλήρωση γεύματος αλλά δεν θα σου δώσει αυτό που ζητάς και άμεσα όταν σε πιάνει η λιγούρα.Anonymous Founder έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχεις emergency snack, εκτός αν κάνεις ορειβασία. Στην πόλη, όταν πεινάσεις, σταματάς σε ένα φούρνο, ένα καφέ και παίρνεις κάτι φρέσκο και απείρως καλύτερο.
Αφενός γιατί βαριέμαι να σταματάω στα προαναφερθέντα μαγαζιά, αφετέρου γιατί 15g πρωτεινούλα χωρίς 15kg λίπια δύσκολο να βρεθεί on the fly, εκτός κι αν τσιμπήσεις καμιά μπαρίτσα σε τριπλάσια τιμή.
Walter® Δυναμόκλειδο με καρυδάκια
Ρύθμιση ροπής στρέψης: 80 – 210 Nm
Απο Τρίτη,δεν αρχίζει απο αρκετά χαμηλά αλλά και πάλι χρήσιμο θεωρώ ότι είναι.
sknipper έγραψε:Και γιατί θέλεις 15γρ πρωτεΐνης σαν σνακ ανάγκης; Κάτι σε υδατάνθρακες, κανένα τζελάκι ή φρουιζελέ δεν θα ήταν πιο κατάλληλο; Η πρωτεΐνη θα σε "χορτάσει" καλύτερα, σαν αναπλήρωση γεύματος αλλά δεν θα σου δώσει αυτό που ζητάς και άμεσα όταν σε πιάνει η λιγούρα.
Δεν είναι κακή ιδέα αυτή. Δεν το είχα σκεφτεί.
Σε κάθε περίπτωση τα συγκεκριμένα σνακ, τουλάχιστον εντός του τουτουνίου, διανύουν το τελευταίο σκέλος της σεζόν τους, καθώς από Απρίλη και μετά δεν αφήνω τίποτε φαγώσιμο μέσα, για ευνόητους λόγοι.
Καλύτερα να φας ένα φρούτο όταν φτάσεις στον προορισμό σου, ή μια μπανάνα ή ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα άψητα, καρύδια)
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Καλύτερα να φας ένα φρούτο όταν φτάσεις στον προορισμό σου, ή μια μπανάνα ή ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα άψητα, καρύδια)
Δημητρη για εμας τους χοντρους παλαιας κοπης, τιθεται θεμα επιβιωσης. Αν σου ερθει η λιγουρα, εκεινη την ωρα αισθανεσαι οτι σβηνεις. Μεχρι να φτασεις στο σπιτι θα ειναι πλεον αργα
