Μπορω να ακουσω επιχειρηματα να με πεισετε να το κρατησω;
GTS έγραψε:Σκεφτομαι να καταργησω τελειως το σταθερο/ιντερνετ στο σπιτι και να βασιστω μονο σε καρτοκινητη για ιντερνετ και γενικο σερφαρισμα. Αυτην την στιγμη πληρωνω γυρω στα 20 τον μηνα γιατι εχω ακομα ADSL αλλα με νευριαζει οτι καθε 22 μηνες πρεπει να διαπραγμετευομαι ανανεωση συμβολαιου. Το μειον ειναι θα χασω το νουμερο του τηλεφωνου που το εχω απο το 1991.

babakos έγραψε:Ειναι προσφορά με περιορισμένο χρονικό ορίζοντα (...) μόνο αν μεταφέρεις και το σταθερό στην Cosmote.

cmarin έγραψε:Τι φτηνό ρούτερ να πάρω για να τη βάλω?
.
cmarin έγραψε:Πήρα μια 2η κάρτα με 3€/μήνα για να έχω ίντερνετ στο πατρικό που πάω 3-4 μέρες το μήνα.
Τι φτηνό ρούτερ να πάρω για να τη βάλω?
.
Anonymous Founder έγραψε:Είχα αγοράσει πλέον κάμποσα χρόνια ένα TP link με 25€ αν θυμάμαι, και δεν ήταν και πολύ σόι.https://www.skroutz.gr/s/408540/TP-LINK ... -Fi-4.html
Την δουλειά του την έκανε, αλλά ήταν πολύ basic.
cmarin έγραψε:Πήρα μια 2η κάρτα με 3€/μήνα για να έχω ίντερνετ στο πατρικό που πάω 3-4 μέρες το μήνα.Cosmote?
.
gianik έγραψε:cmarin έγραψε:Πήρα μια 2η κάρτα με 3€/μήνα για να έχω ίντερνετ στο πατρικό που πάω 3-4 μέρες το μήνα.Cosmote?
.
Πήρα εγώ ένα wifi pocket με 50€ (αυτό που πουλάνε στα Cote shops κ στον Γερμανό) κ δουλεύει άψογα...
.
gianik έγραψε:Ναι...Το παίρνεις και στις διακοπές μαζί.....
.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]