Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#805138 Τόσο ξύσιμο ........αυτές δεν είναι γάτες.
Δημόσιοι υπάλληλοι επι Πασόκ είναι .
Άβαταρ μέλους
By 224v
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:Εσεις που εχετε εμπειρια απο γατες,με το ξυσιμο των νυχιων εκτος απο τα κλασσικα ονυχοδρομεια κλπ εχετε βρει ακρη?Δεν ξυνουν νυχια σε επιπλα?
αυτος ξυνει νυχια και στο ονυχοδρομειο,αλλα και σε ριχταρια,καναπεδες.

Βρε δεν τους γλυτωνεις τους καναπεδες και τα ριχταρια ακομα και 10 ονυχοδρομεια να φτιαξεις (μονος σου φυσικα ). Εγω με τα παιδια την καμαρωνουμε και γελαμε με τη γυναικα μου που ακομα τη μαλωνει καθε φορα που γρατζουναει και κανει ζημιες στον καναπε
ξύνει μόνο αυτή την παλιά πολυθρόνα!!!, απέναντι της ύπαρχει μια ακριβώς όμοια και δεν την ακουμπάει ποτέ!!!, ούτε άλλο σημείο του σπιτιού ξύνει!!! άβυσσος η ψυχή τουΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Προφανώς... Όρμα..

.

@@ μαντολες θελει. Αν απλωσω χερι μου το σπρωχνει με χερια/ποδια :s_sad

Κι υστερα λενε, πως φταιει ο βιαστης ρε πστ μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Προφανώς... Όρμα..

.

@@ μαντολες θελει. Αν απλωσω χερι μου το σπρωχνει με χερια/ποδια :s_sad

Κι υστερα λενε, πως φταιει ο βιαστης ρε πστ μου
Κι εμένα το κάνει κάποιες φορές, είναι μέσα στο παιχνίδι.
Γι'αυτό δεν γρατσουναει κι αν δαγκώσει το κάνει σιγά.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#805357 ω ρε ξαπλες!!
Του Νικου περιεργο τριχωμα εχει,λες και εχεις κολλησει πατς απο αλλη γατα. :lol:
Δεν το εχω ξαναδει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#805590 Γάτα που κόβει βόλτες στην γειτονιά.Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει αλλά είναι περιποιημένη και φιλικηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#805593 Το αποκλειω να ειναι αδεσποτο αυτο το κουκλι. Αν μπορεις πηγαινε να το σκαναρουνε για κανενα τσιπακι. Αν ειναι πραγματι αδεσποτη, ειπα ηδη τη γνωμη μου για το μελλον της :s_smile
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Το αποκλειω να ειναι αδεσποτο αυτο το κουκλι. Αν μπορεις πηγαινε να το σκαναρουνε για κανενα τσιπακι. Αν ειναι πραγματι αδεσποτη, ειπα ηδη τη γνωμη μου για το μελλον της :s_smile

Δεν είναι αδέσποτη.Απλά την αφήνουν ελευθερη να τριγυρνάει στους κήπους.Εχει λουρακι με airtag και καψουλα με στοιχεία ιδιοκτήτη .Καμιά φορά πάει στην λιμνούλα που είναι στην μπροστά πλευρά του σπιτιού και κοζάρει τα χρυσόψαρα.