Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimsabas έγραψε:Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δύο φιλήσυχα μέλη (Σκοτς και Σερφ), χωρίς να έχουν καμία ιδιαίτερη αγάπη στα ηλεκτρικά, δοκίμασαν με επιφύλαξη και διστακτικά κι έκτοτε έχουν γίνει από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές. Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει.

Φυσικα και μας λεει κατι. Οτι για τις απαιτησεις και τον τροπο χρησης που εχουν οι συγκεκριμενοι χρηστες, τους αρεσαν πολυ τα ηλεκτρικα οχηματα. Απολυτα σεβαστο.

Ομοιως αλλοι χρηστες με πολυ σοβαρα επιχειρηματα, μας εξηγουν γιατι δεν τους κανουν τα ηλεκτρικα.

Δεν προσπαθουμε να βγαλουμε νικητη και δε νομιζω οτι υπαρχει νικητης. Κουβεντουλα κανουμε, για να βρουμε τα υπερ και τα κατα της καθε τεχνολογιας.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Dimsabas έγραψε:Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δύο φιλήσυχα μέλη (Σκοτς και Σερφ), χωρίς να έχουν καμία ιδιαίτερη αγάπη στα ηλεκτρικά, δοκίμασαν με επιφύλαξη και διστακτικά κι έκτοτε έχουν γίνει από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές. Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει.

Πολλες φορες οι ανθρωποι απο εγωισμο υπερασπιζονται τις επιλογές τους με ιδιαίτερο ζήλο. Τίποτα το περίεργο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Το φιλήσυχα τι σχέση έχει;

Τώρα ο ένας πήρε πρώτα το Ι3 μεταχειρισμένο, το είδε, του άρεσε και πήρε το μεγάλο.

Ο άλλος είχε 308 πριν οπότε του φάνηκε η αναβάθμιση..

Άλλοι χρήστες, λίγο πιο μοβοροι είναι η αλήθεια, έχουν αντίστοιχης κατηγορίας αυτοκίνητα και δεν τους αρέσουν.

Υπάρχουν και κάμποσοι άλλοι που δεν τους αφορούν τόσο ακριβά αυτοκίνητα, αλλά έχουν γνώμη. Η οποία λέει ότι δεν δίνεις ένα τσουβαλι λεφτά σήμερα για να ταξιδεύεις με όρους 1970

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
corsair έγραψε:Πολλες φορες οι ανθρωποι απο εγωισμο υπερασπιζονται τις επιλογές τους με ιδιαίτερο ζήλο. Τίποτα το περίεργο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
corsair έγραψε:

Πολλες φορες οι ανθρωποι απο εγωισμο υπερασπιζονται τις επιλογές τους με ιδιαίτερο ζήλο. Τίποτα το περίεργο.

+1
αλφιστι σουμπαρουδακηδες που τους αρεσει η μποξεριλα,vagεληδες κλπ.
Βρε ειναι ρδελα,οχιιιιιι μου αρεσει η μποξεριλα,μπσυχη,τεχνολογια απο το υπερπεραν κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Εμενα παντως μου φαινεται απιθανο να υπαρχουν διαφορες. Πιστευω πως η γραμμη παραγωγης και τα υλικα ειναι εντελως ιδια.

Κι ακομα πιο απιθανο μου φαινεται να ειναι ποιοτικοτερα τα Κινεζικα εναντι των Αμερικανικων, ΑΝ υπαρχει πραγματι διαφορα αναμεσα τους.

να μην σου φαινετα περιεργο,συμβαινει εδω και δεκαετιες σε πολλους κατασκευαστες,με πολλαπλασια πειρα στο να στηνουν εργοστασια/γραμμες συναρμολογησης/ποιοτικους ελεγχους κλπ
Άβαταρ μέλους
By Zeus

Βρισκω το συλλογισμο εντελως λαθος. Το προβλημα δεν ειναι με τα ηλεκτρικα γενικα. Αν εξαιρεσεις την αυτονομια σε ταξιδι με φυσιολογικες ταχυτητες και σε συνεχεια το χρονο φορτισης, εχουν πολλαπλα πλεονεκτηματα. Για την πολη δε, που τα παραπανω δεν εχουν τοση βαρυτητα ειναι μονοδρομος. Και δεν νομιζω πολλοι να το αμφισβητουν.

Το προβλημα ειναι οι επιλογες. Αυτη τη στιγμη ή αγοραζεις ακριβα καποιο μικρο ηλεκτρικο ή πολυ ακριβα καποιο μεγαλο, που ομως σαν ηλεκτρικο ειναι υποδεεστερο της Τεσλα, ή Τεσλα που ειναι μακραν αποδοτικοτερο, με μπονους το δικτυο φορτιστων, αλλα υποδεεστερο σχεδον σε ολους τους αλλους τομεις... Καποιους βεβαια, και δεν αναφερομαι απαραιτητα στους συμφορουμιτες, ουτε που τους ενδιαφερουν ετσι κι αλλιως ολα αυτα!
Άβαταρ μέλους
By g8777

Το εχω παθει και εγω αυτο, με πρεζα .
:inlove:
Αυτο κατι πρεπει να μας λεει. :rtfm:

Ντιμη οριστε, σου κανα το χατηρι και εκανα λογκ ιν , χαλαλι η αιμοπτυση ρε γμν. :roll:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Zeus έγραψε:[
Δηλαδη θεωρεις οτι το XC60 δεν ειναι ιδιας κατηγοριας με το Υ? :hmmm:

Anyways, υπαρχει μεγαλη διαφορα στα τελευταια τεσλα με τα διπλα τζαμια οσον αφορα το επιπεδο θορυβου, αλλα και παλι...

Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό !

Μιας κ ανέφερες τη σύγκριση αυτή , θα μπορούσες να ενημερώσεις αν έχεις εμπειρία κ από τα δυο τις εντυπώσεις σου ;
Ή οποίος έχει ;
Από το Volvo έχω μεν εμπειρία όπως κ από ηλεκτρικό , αλλά δεν έχω μπει καν σε Tesla , κ έχω μεγάλη απορία σε σχέση με τη σύγκριση αυτή , ποιοτικά , σαν αίσθηση εσωτερικού , σαν ηχομόνωση , σαν άνεση , κλπ .
Άβαταρ μέλους
By Zeus
vagmag έγραψε:Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό !

Μιας κ ανέφερες τη σύγκριση αυτή , θα μπορούσες να ενημερώσεις αν έχεις εμπειρία κ από τα δυο τις εντυπώσεις σου ;
Ή οποίος έχει ;
Από το Volvo έχω μεν εμπειρία όπως κ από ηλεκτρικό , αλλά δεν έχω μπει καν σε Tesla , κ έχω μεγάλη απορία σε σχέση με τη σύγκριση αυτή , ποιοτικά , σαν αίσθηση εσωτερικού , σαν ηχομόνωση , σαν άνεση , κλπ .

Καλησπερα. Ειχα γραψει την πρωτη φορα που οδηγησα το Υ (το εχω οδηγησει αλλες 2 :innocent: ) εδω
viewtopic.php?p=776265#p776265
..αν δεν βαριεσαι ριξε μια ματια. :)

Απο τις αλλες δυο φορες αυτο που εχω να προσθεσω ειναι οτι τελικα το Performance κοπαναει πολυ στις λακουβες της πολης, και τα δυο που οδηγησα κουδουνιζαν μεσα σαν τρελα κι ας ειχαν κατω απο 5Κ χλμ...καμια σχεση με το βολβο των 96Κ χλμ με τις 21¨!

Το feature με τον καθρεπτη καμερα στο αριστερο τμημα της οθονης τη νυχτα δεν με βολεψε τοσο, και μεγαλο μερος της οθονης στα αριστερα κρυβεται απο το τιμονι.

Επισης νυχτα δεν τρελαθηκα με τα φωτα, μου φανηκαν εφαμιλα του 118 αλλα καμια σχεση με τα matrix led του βολβο, και με χαλασε και η ελλειψη φωτισμου μεσα στην καμπινα σε πολλα σημεια.

Και τελικα το ηχοσυστημα το ειχα αδικησει, ειναι σημαντικα καλυτερο του bmw, αλλα βεβαια δεν εχει σχεση με το bowers του βολβο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Zeus έγραψε:(το εχω οδηγησει αλλες 2 :innocent: )

Πάρε το απόφαση Κωνσταντίνε, είναι μονόδρομος :lol:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#805119 Κατατοπιστικός Zeus !!! Ευχαριστώ πολύ !!!

Scotch φαντάζομαι θα έχεις γράψει σε διαφορά σημεία εντυπώσεις , αν δε σου κάνει κόπο να αναφέρεις έστω κ επιγραμματικά κάποια σχόλια , για να γνωρίζουμε τυχόν αρνητικά μετά από συμβίωση πλέον !
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#805125 Δεν είναι κάτι που δεν έχω ξαναγράψει .. Απλά απάντησα στον άνθρωπο σε mail που μου έχει γράψει εδώ και μέρες και είχα ξεχάσει να απαντήσω.