- 15 Φεβ 2023, 14:43
George_Prix έγραψε:Δε με πειραξε που πληγωθηκαν οι Ελληνες, αυτος ηταν ο τιτλος του σαιτ. Το δικο μου το ποιντ ειναι οτι μιλαμε για Νεοναζι, δηλαδη για τα μεγαλυτερα σιχαματα της ανθρωποτητας. Και το 90% την ανθρωποτητας τους αγαπανε, γιατι ετσι πρεπει συμφωνα με το σανο που τους ταιζουν τα δυτικα μεσα.
Ειπαμε. Ο μεγαλος κινδυνος της ανθρωποτητας ειναι οι Ρωσοι. Και κατα πως δειχνουν τα πραγματα, οι επομενοι που θα φτασουν στις αυλες των σπιτιων μας, θα ειναι οι Κινεζοι.
Παλι καλα θε μου που εχουμε τα Αμερικανακια να μας σωσουν απο τους κακους.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Mawaka μου, είσαι ζωντανό case study του πώς η αμάθεια σε κάνει να καταπίνεις και να διαδίδεις τη προπαγάνδα και γράφεις κι από πάνω "ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ'...

Το εντελβάις από τα μέσα του 19ου αιώνα είχε αρχίσει να γίνεται σύμβολο ορειβατικών και αλπινιστικών συλλόγων (χάρη στον αυτοκράτορα Φραγκίσκο Ιωσήφ και τη Σίσι).Διάφοροι ορεινοί στρατιωτικοί σχηματισμοί το υιοθέτησαν ως σύμβολο από πριν τον Α' ΠΠ (ξεκινώντας από τον Αυστρο-ουγκρικό στρατό).

Ακόμα και σήμερα, οι ανώτατοι αξιωματικοί στον Ελβετικό στρατό έχουν εντελβάις αντί για αστεράκια στα διακριτικά τους. Έξτρα πόντοι ειρωνίας για την ύπαρξη των Edelweißpiraten, που ήταν αντιστασιακή οργάνωση νεολαίας στη Ναζιστική Γερμανία και είχε ως σύμβολο το εντελβάις.

Κρίμα που δεν πρέπει να έχει μείνει σήμερα κανείς τους εν ζωή, δεν πρόλαβε να τους πει ο Τζόρτζ-Πρί ότι ήταν στη πραγματικότητα Ναζί.

Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιο είναι το επιχείρημα που αναμασάς, είναι σαν να λες ότι αφού οι ταγματασφαλίτες στην κατοχή φορούσαν στολή Εύζωνα

και οι Εύζωνες της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα φοράνε την ίδια στολή

--> συμπεραίνουμε ότι το σημερινό Ελληνικό κράτος είναι νεοναζί.

Κατάλαβες τώρα το πώς εσκεμμένα δημιουργήθηκε το κουτοπόνηρο επιχείρημα που κατάπιες;
Tό τοι νομισθὲν τῆς ἀληθείας κρατεῖ.