Chris έγραψε:@ντριφτερ: Το πλανο ειναι στα 10 χρονια να εχει μεινει τοσο λιγο κεφαλαιο που να μη με νοιαζει καθολου αν παει στο 5% ή στο 20%
Προφανως ο καθένας κάνει τα κουμάντα του, αλλά όταν έχεις εξασφαλισμενο έναν ορίζοντα 30 ετιας με επιτόκιο 1.8% ,μπορείς να κάνεις απείρως καλύτερα πράγματα με τα μετρητά σου απ το να αποπληρωνεις το κεφάλαιο του δανείου.
rx8_drifter έγραψε:@σκνιπερ: ποιο πανεπιστήμιο εξασφαλίζει στέγη σε αλλοδαπούς ολλανδια? είχα την εντύπωση ότι πλέον δεν ασχολείται κανένα...Στο Άμστερνταμ είναι και σπουδάζει μαθηματικά. Και κατάλαβα ότι τους έχουν εγγυημένο μέρος να μείνουν σε πολύ καλή τιμή και ότι αυτό δεν θα ίσχυε αν πήγαινε με το ολλανδικό διαβατήριο. Δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο αλλά αν θέλεις θα ρωτήσω.
mousatos έγραψε:Αθήνα
Επίσης στο άρθρο λέει : Για πρώτη φορά δε δρόσιζε ούτε το βράδυ.
Και Θεσσαλονίκη στάζαμε και δεν ήταν η 1η φορά. Η ΕΜΥ έχει αρχεία παρόμοιων καυσώνων δεκαετίες πριν.
sknipper έγραψε:rx8_drifter έγραψε:@σκνιπερ: ποιο πανεπιστήμιο εξασφαλίζει στέγη σε αλλοδαπούς ολλανδια? είχα την εντύπωση ότι πλέον δεν ασχολείται κανένα...Στο Άμστερνταμ είναι και σπουδάζει μαθηματικά. Και κατάλαβα ότι τους έχουν εγγυημένο μέρος να μείνουν σε πολύ καλή τιμή και ότι αυτό δεν θα ίσχυε αν πήγαινε με το ολλανδικό διαβατήριο. Δεν ξέρω ποιο πανεπιστήμιο αλλά αν θέλεις θα ρωτήσω.
λογικά η το VU η το UvA θα είναι, αλλά εκπλήσσομαι. αν μπορείς μαθε από περιέργεια τι ακριβώς deal παιζει.
https://www.apodimoi.org/vote-abroad
Επισης αν για οποιοδήποτε λόγο τύχει και ειστε Ελλάδα οταν εχει εκλογές μπορεις μέχρι και 3 μέρες πριν να ακυρώσεις την αίτηση.
KiloMeater έγραψε:έχω πάρει και επιβεβαίωση επιτυχημένης εγγραφής!!Τι δικαιολογητικά θέλει;
Γιατί εγώ γιολαρα και ανεβασα μια κατάσταση ασφαλιστικών αποδοχών και με απέρριψαν.
Είναι κρίμα να χάσει το ΚΚΕ μια ακόμα ψήφο.
Αλλά δεν ξέρω αν με είχαν ήδη μέσα, είμαστε γραμμένοι και υπηρεσιακά γιατί παίρνω και memos από την πρεσβεία της Χαγης περιοδικά γι αλλα θέματα
Μου είπαν ότι θέλει να εχεις κάνει φορολογική τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα.
Δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έχουν οι εκλογείς που τα τελευταία 35 χρόνια έχουν ζήσει δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση Ε1 ή Ε2 ή Ε3 ή Ε9 είτε το τρέχον είτε το προηγούμενο φορολογικό έτος.
Για τους Έλληνες και Ελληνίδες που φοιτούν στο εξωτερικό, δεν απαιτείται υποβολή φορολογικής δήλωσης εφόσον ο εκλογέας δεν έχει συμπληρώσει τα 30 έτη ζωής και έχει υποβάλει φορολογική δήλωση συγγενής α΄ βαθμού κατά το τρέχον ή το προηγούμενο φορολογικό έτος.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Α) Βεβαίωση φοίτησης από σχολείο πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας, τεχνικής ή επαγγελματικής εκπαίδευσης ή από ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Β) Βεβαίωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών (ένσημα) της ημεδαπής.
Γ) Βεβαίωση εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητείας για όσο διάστημα διαρκεί.
Καλα κρασια

< >
dimik έγραψε:Τι σκατά δηλωθηκαμε στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού τότε;
Δεν κάνεις μηδενική δήλωση όντας εφορία εξωτερικού?
rx8_drifter έγραψε:dimik έγραψε:Τι σκατά δηλωθηκαμε στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού τότε;
Δεν κάνεις μηδενική δήλωση όντας εφορία εξωτερικού?
Nope, μηδενική έκανα πριν δηλωθώ εξωτερικού.