Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimik
NiTse έγραψε:Ο διλιτρος με τα 184 τόσο ψοφιος είναι;;;
Τον Skyactiv X δεν τον οδήγησα, G ήταν και τα 2, τώρα από άλογα θα σε γελάσω αλλά ναι ήθελαν στροφαρισμα για να κουνηθούν.
Τα αυτόματα ταιριάζουν πάρα πολύ σε τουρμπακια, σε ατμοσφαιρικά όπως και στο 320i μου θέλουν kickdown κλπ και μετά αρχίζουν τα βογγητα όπως και τα μπερδέματα σε κατεβάσματα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε: βρήκα και μια 3αδα τασια για να έχουμε.

Είναι γνωστό ότι τα γαλλικά πάνε και με 3 ρόδες, αλλά μόνιμα;; :hmmm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Εικόνα

Με γεια τα λαστιχα! Παει παντου ε; :s_wink

@kostis20, απολυτως ερωτευσιμη εικονα εσωτερικου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#805034 Σε κάποιον δασικό δρόμο λίγο πάνω από την Αγόριανη είμαι. Την περασμένη εβδομάδα έκανα...προπόνηση στον Αγ. Στέφανο.
Θα γράψω 2 λόγια στο λαστιχοτοπικό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#805920 Εικόνα
Astra cdti 2015 1,6 110hp

To είχε φίλος που επέστρεψε μονιμα Ρουμανία . Λίγα χλμ ,αρκετά καλή κατάσταση..Βολικότατη και για τους δυο μας αποπληρωμή.
Θέλει λίγα μαζεματάκια (τακάκια ίσως και δίσκους) ,θα αλλάξω προθερμάνσεις και θερμοστάτη γιατί βγάζει ένα μήνυμα όταν είναι παγωμένο.Εχω ήδη αλλάξει λάδια και όλα τα φίλτρα.Καλά πάει στον δρόμο ,πιο ήσυχο απο το πούντο,πιο οικονομικό ,ήθελα λίγο χρόνο να μάθω στο μεγαλύτερο μέγεθος.Η σύζυγος το πάει καλά,άλλωστε αυτή θα το οδηγεί πιο συχνά απο εμένα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Νίκος Παππάς έγραψε:Καλοταξιδο Βασίλη και απροβληματιστο να είναι.

.

Thanks.
Αν βγει σαν το πούντο θα ειναι μια χαρά.
Δεν σχεδίαζα να πάρω τώρα αμάξι αλλά οικονομικά ήταν ευκαιρία που δεν θα την ξανα έβρισκα.Θα λύσω και το πρόβλημα με το πούντο που το ζητάει η μητέρα μου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#805923 καλοριζικο Βιλλ!
προγραμμα να του κανεις :iconcool: αφου καθαρισεις πρωτα την βαλβιδα egr.
βαλε και κανα καθαριστικο,και πηγαινε το μια βολτα για κανα μισαωρο στις 3000-3200 στροφες.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 22 Φεβ 2023, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά