Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#803618 Και γω προτίμησα να έχω ξεχωριστά 2 AP και να μπουν ακριβώς στο σωστό σημείο.
Μακάρι να μπορούσα να δοκιμάσω 500αρα στο σπίτι και να μη φτάνει χαχα

Ναι η mikrotik είναι πάντα πίσω σε θέμα WiFi. Τώρα στα κοντά βγάλανε WiFi6 συσκευές (τα ax) με το αντίστοιχο package wifiwave2.

Αυτό πχ είναι στο διάδρομο έξω από τα δωμάτια και καλύπτει μια χαρά από σήμα σε 5GHz.
Είναι στο ταβάνι σχεδόν στη μέση του σπιτιού, καλύτερα δε γίνεται..Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#803619 Το έχω στο διάδρομο, ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού. Στις γωνίες, δεν πιάνει τίποτε. Αν κλείσεις πόρτες, πάλι το σήμα είναι κακό (έρχεται και φεύγει). Στα 2.4 δεν έχει θέμα, αλλά δεν είναι σωστό να μην έχεις 5Ghz και τις ταχύτητές τους.
Άβαταρ μέλους
By glf
#803639 Είμαι ξάπλα στο κρεβάτι στη μια άκρη του σπιτιού και έχω -68dBm στο 5GHz.
Με 80MHz channel width.
Άβαταρ μέλους
By Morx
glf έγραψε:Είμαι ξάπλα στο κρεβάτι στη μια άκρη του σπιτιού και έχω -68dBm στο 5GHz.
Με 80MHz channel width.

Τουλαχιστον δεν κανει Buffering η τσοντα!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:Το έχω στο διάδρομο, ακριβώς στο κέντρο του σπιτιού. Στις γωνίες, δεν πιάνει τίποτε. Αν κλείσεις πόρτες, πάλι το σήμα είναι κακό (έρχεται και φεύγει). Στα 2.4 δεν έχει θέμα, αλλά δεν είναι σωστό να μην έχεις 5Ghz και τις ταχύτητές τους.

και για παντα κοιταω αν εχουν openwrt support ολα αυτα με dynamic voltage control ειναι αηδιαστικα βαζεις openwrt σεταρεις 100milliwatts και πιανεις παντου
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804147 Έγινε η ενεργοποίηση από cosmote, αλλά πάνω από 95mbps δεν βλέπω στα speed tests (με καλώδιο) ή από το deco (ασύρματα). Το upload είναι 30+. 300άρα η fiber. Να ανησυχήσω;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#804151 Σήμερα έγινε η ενεργοποίηση; Δώσε λίγο χρόνο. Και μένα όταν ήρθε ο τεχνικός έπαιζε γύρω στα 60Mbps. Την άλλη μέρα που το ξαναείδα είχε στρώσει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804152 Θα το δοκιμάσω ξανά μετά. Προς το παρόν όλα τα tests είναι λίγο πάνω από τα 90.Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804153 Ναι, σήμερα, πριν από μισή ώρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#804158 Σφαγμενη η ταχυτητα. Παρε τηλεφωνο και αρχισε τα βρισιδια.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#804159 Χαλάρωσε, θα φτιάξει μόνο του. Βάλε τα μαχαίρια μέσα :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#804161 Θα φτιάξει....

Tα δικα μου....

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από PaNick67 και 08 Φεβ 2023, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#804162 Κοιτατε επιπεδο του φορουμ ρε παιδες :(

Εχουμε το Ντιμη που νομιζει οτι το ιντερνετ ειναι μονο για το γιουπορν και δεν ξερει ουτε μια φωτο το γατι να ανεβασει.

Εχουμε το Νικολαο που ειναι σε καλυτερο λεβελ και προσφερει γραμματειακη υποστηριξη στο Ντιμη και εν ετη 2023 τραβαει φωτο με το κινητο το αποτελεσμα του σπιντ τεστ.

Ημαρτο θε μου

Εικόνα

Ετσι ποσταρονται τα τελικιασματα κυριοι:

Εικόνα

Ο Νικολαος συγχωρειται γιατι μου ριχνει σε γκαζα :lipsealed:
Ο Ντιμης συγχωρειται γιατι εφτιαξε το παιχνιδι για να νυχια του γατιου (εμεις δεν ειχαμε ονυχοδρομιο στο χουργιο μας :s_tongue ) και επαθα πλακα με το μαστορη. Τρομερη δουλεια σε ιδεα και σε εκτελεση. Αν δε σκεφτομουνα αυτο το εφιαλτικο γυρω γυρω ολοι με το σπαγκο, μπορει και να το αντεγραφα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#804163 Εχεις την εφαρμογη Γεωργιε; Γιατι απο browser, κανε print screen, επεξεργασου την, ανεβασε την καπου, παρε το λινκ για το φορουμ, μπες και κανε αναρτηση, ειναι ποοοοοοολυυυυ κουρασηηηηηηη

Ενω ετσι απο το tapatalk του μπουμπουνας μια και σε 10" ετοιμο