Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
kyr80 έγραψε:Ναι έχω αναρωτηθεί. Και ΝΟΜΙΜΗ δικαιολογία δεν έχω βρει.
Αυτός που κλέβει την εφορία, κλέβει όλους μας. Ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά δεν τον κόβει το μυαλό του μέχρι εκεί.
Είναι κοινός εγκληματίας του ποινικού. Δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ, από αυτόν που μπουκάρει σε άδειο σπίτι άοπλος. Φυσικά υπάρχει συνεργός. Αυτός που ΔΕΝ ζητάει την απόδειξη.
Το ίδιο με το λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων. Το ίδιο με αυτόν που παίρνει μίζες στην πολεοδομία ή την εφορία. Το ίδιο με τον υπουργό που τα αρπάζει. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Αλλάζει το ποσό και η ποινή.

Οτι να ναι.
Βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα και γραφεις πραματα που ειναι δημιουργηματα της φαντασιας της σκεψης σου.
Ακου εκει,εγκληματιας ποινικου καποιος που δεν κοβει αποδειξη. :slap:
Τα πραματα ειναι απλα.
Ο ελληνας δεν κοβει αποδειξεις ή κοβει οσες κρινει εκεινος οτι πρεπει να κοψει, διοτι εαν λειτουργησει απολυτως νομιμα και δεν φοροδιαφυγει ,συντομα το κρατος θα τον ξεσκισει στους φορους και αυτος θα αναγκαστει να κλεισει.
Με συνολικο φορο ετησιως το 50 % των εισοδηματων ,δυσκολα τα πραματα.
Εγω συναιτερος με το κρατος δεν εγινα για να τους πληρωνω νταβαντιζλικια.
Εξαλλου ποτε δεν με βοηθησε στις επαγγελματικες μου δραστηριοτητες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#80398 Η διαφορά είναι ότι εγώ και εσύ δεν πληρωνόμαστε για να γράφουμε ότι γράφουμε.
Ο τέκης, ο γεωργελέκης και ο μανδραβελέκης πληρώνονται.

Καμία εμμονή.
Αυτόν σερβίρετε, αυτόν κρίνω.
Όταν με το καλό προκύψει άλλο ταλέντο θα σχολιάσω και αυτόν.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
italakias έγραψε:
Αυτός που κλέβει την εφορία, κλέβει όλους μας. Ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά δεν τον κόβει το μυαλό του μέχρι εκεί.
Είναι κοινός εγκληματίας του ποινικού. Δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ, από αυτόν που μπουκάρει σε άδειο σπίτι άοπλος. Φυσικά υπάρχει συνεργός. Αυτός που ΔΕΝ ζητάει την απόδειξη.
Το ίδιο με το λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων. Το ίδιο με αυτόν που παίρνει μίζες στην πολεοδομία ή την εφορία. Το ίδιο με τον υπουργό που τα αρπάζει. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Αλλάζει το ποσό και η ποινή.

Οτι να ναι.
Βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα και γραφεις πραματα που ειναι δημιουργηματα της φαντασιας της σκεψης σου.
Τα πραματα ειναι απλα.
Ο ελληνας δεν κοβει αποδειξεις ή κοβει οσες κρινει εκεινος οτι πρεπει να κοψει, διοτι εαν λειτουργησει απολυτως νομιμα και δεν φοροδιαφυγει ,συντομα το κρατος θα τον ξεσκισει στους φορους και αυτος θα αναγκαστει να κλεισει.

Δε μας χρειάζεται Τροικα.... Γ@μησι μας χρειάζεται
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#80402 Η ουσία των διαπραγματεύσεων και το διάγγελμα του πρωθυπουργού μετά τη συμφωνία. Ο νόμος της ζούγκλας στη γερμανική ΕΕ και το δίκαιο του ισχυρού, με όπλο τις απειλές και τον εκβιασμό

http://news247.gr/eidiseis/gnomes/stath ... 19488.html
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#80403 Η 13η σύνταξη πως θα περάσει απο συμφωνία? Εως τον Ιούνιο λέει! :roll:
Το να λέω απο το να το κάνω έχει διαφορά. Μακάρι και το εύχομαι απο καρδιάς . Όμως θα πρέπει να δενειστεί τον Απρίλιο για να τα δώσει! Και δεν είναι εύκολο στην πράξη. Ούτε επιτυχία επειδή μας είπαν παρτε χρόνο και πέστε μας τι θέλετε να κανετε και εφοσον εγκρίνουμε κι εμεις συνεχίζετε με τα λεφτά που θα σας δώσουμε. Ψυχολογία πετύχαμε για την συνέχεια.

Θα ξαναπώ κάτι. Όταν την συζυγο την υποχρεώνουν να προεκδίδει αποδείξεις παροχης υπηρεσιων (όλε να ειναι με ημερομηνια 30 του μηνα) και τελους του επόμενου μηνα να πλήρωνεται ,ΑΝ πλήρωνεται πέστε μου ποιός φταίει για την φοροδιαφυγή? Καλά όλα αυτά αλλά να τα βλέπουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
kyr80 έγραψε:
italakias έγραψε:

Οτι να ναι.
Τα πραματα ειναι απλα.

Δε μας χρειάζεται Τροικα.... Γ@μησι μας χρειάζεται

Ε ναι,οταν εχουμε πολιτες σαν εσενα που δεχονται τα παντα ανενοχλητα.
Γιαυτο μας πανε πιπα κωλο και αυτοι που μας κυβερνουν και η τροικα και η ευρωπη ολη.
Πηγαινε τωρα κοψε μια αποδειξη και μολις πας σπιτι κοιταξου στο καθρεφτη και πες απο μεσα σου ,ειμαι νομοταγης πολιτης.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
EDDIE_147 έγραψε:Η διαφορά είναι ότι εγώ και εσύ δεν πληρωνόμαστε για να γράφουμε ότι γράφουμε.
Ο τέκης, ο γεωργελέκης και ο μανδραβελέκης πληρώνονται.

Καμία εμμονή.
Αυτόν σερβίρετε, αυτόν κρίνω.
Όταν με το καλό προκύψει άλλο ταλέντο θα σχολιάσω και αυτόν.

Απο που ξερεις οτι ο Τεκις πληρωνεται για αυτα που γραφει στο μπολγκ ?

"καμια εμμονη" ? Μονο τις δυο τελευταιες μερες εχεις ανφερθει σ αυτον 5-6 φορες.

Μετα τον Τεκι , θα κανεις σκονη και οποιο αλλο ταλεντο προκυψει ? Γεια σου ρε Ζαν Κλωντ βαν Νταμ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
italakias έγραψε:

Οτι να ναι.
Τα πραματα ειναι απλα.

ο Κυριάκος τα λέει σωστά... +1
αφού εσύ δεν βοηθάς το κράτος, πως περιμένεις να πάρεις κάτι πίσω?
με τσαμπουκάδες κ γυφτοαπατεωνιές δε γίνεται χωριό... κ εσύ γιατί να μην πληρώσεις φπα ενώ ο άλλος να πληρώσει, μ@λ@κ@ς είναι?

αλλά δεν καταλαβαίνεις κάτι... εφόσον δεν κόβει απόδειξη αυτός που σου προσφέρει υπηρεσία, το κράτος δεν εισπράτει τίποτα από την αγοροπωλησία σου. το κράτος όμως, επειδη τα κουκιά δε βγαίνου, θα τα πάρει αλλιώς... θα σου κόψει επιδοτήσεις, επιδόματα σε μισθούς, 13 μισθό της γυναίκας, δρόμους, σχολεία κτλ.

οπότε επιστρέφει μπούμερανγκ, είτε είσαι μισθωτός, είτε ΕΕ. γιατί ως ΕΕ έχεις πελάτες μισθωτούς που έχουν μικρότερη αγοραστική δύναμη. συν το ότι υποβαθμίζεται η κοινωνία που ζεις με χειρότερες παροχές, δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία... πονάει το γόνατο κ για να κάνεις μια μαγνητική θα σκάσεις 250€ από την τσέπη σου ή θα ζεις με αυτό χωρίς να ξέρεις τί έχεις...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#80407 Ακόμη κι αν όντως πληρώνεται ο Techie, για τους άλλους καταφανώς πληρωμένους (η AthensVoice ουσιαστικά χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα Σαμαρά...) Δεν είδα τόση ευαισθησία Eddie...
Δεν απαιτώ προφανώς 50-50% συμπεριφορά, αφού όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας, αλλά όπως και να το κάνεις, μια μονομέρεια τη βλέπεις...
Τέλος, ο Techie σε εμένα μου μοιάζει πολύ πιο σοβαρός από τους αστείους του capital.gr που για μένα, έχει χάσει πλέον κάθε σοβαρότητα...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#80413 Φιλε εγω σε αυτο το κρατος οπου κυριαρχουν οι αχρηστοι και οι απατεωνες,δεν πληρωνω φραγκο.
Ας πανε πρωτα να πιασουν αυτους και μετα ισως φιλοτιμηθω.
Προς το παρον θα φοροδιαφευγω οσο θελω εγω διοτι τα λεφτα τα εχω αναγκη ,δουλευω για την επιβιωση μου και οχι για να χτισω βιλες και πισινες.
Ουτε περιουσιες εχω ουτε τιποτα.
Στα παπαρια μου το κρατος και οι φοροι του και αν αυριο διαλυθει χρεοκωπησει η χωρα,παλι στα παπαρια μου.
Και αν καταρρευσει το τραπεζικ οσυστημα,παλι στα παπαρια μου γιατι εχω μονο 1000 ευρω στην τραπεζα να χασω.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#80418 Αυτά παθαίνεις όταν πράττεις εντελώς άλλα από αυτά που διατυμπάνιζες... Πρώτα η Κομμουνιστική συνιστώσα, τώρα ο Γλέζος και θα έχουμε και συνέχεια...

Μπουρλότο από τον Μανώλη Γλέζο: Βαφτίσαμε το κρέας ψάρι με τη συμφωνία στο Eurogroup- Ζητάω συγγνώμη από τον λαό γιατί συνήργησα στην ψευδαίσθηση
Τελευταία ενημέρωση: 22.02.2015 | 13:49

- Λάβρος κατά των χειρισμών της κυβέρνησης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
- Όταν μετονομάζεις την τρόικα σε θεσμούς, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση λέει ο Μανώλης Γλέζος
- Έχει περάσει ένας μήνας από τις εκλογές και ακόμη δεν καταργήσαμε με ένα νόμο την τρόικα, αναφέρει σε επιστολή του
- "Δεν υπάρχει συμβιβασμός σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο, τονίζει η ιστορική μορφή της Αριστεράς
- Διαβάστε όλη την επιστολή - κόλαφο για τον Αλέξη Τσίπρα

Όλο το κείμενο του Μανώλη Γλέζου

Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.
Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
Κρίμα και πάλι κρίμα.
Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.
Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.
Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.
Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη κι αν όντως πληρώνεται ο Techie, για τους άλλους καταφανώς πληρωμένους (η AthensVoice ουσιαστικά χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα Σαμαρά...) Δεν είδα τόση ευαισθησία Eddie...
Δεν απαιτώ προφανώς 50-50% συμπεριφορά, αφού όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας, αλλά όπως και να το κάνεις, μια μονομέρεια τη βλέπεις...
Τέλος, ο Techie σε εμένα μου μοιάζει πολύ πιο σοβαρός από τους αστείους του capital.gr που για μένα, έχει χάσει πλέον κάθε σοβαρότητα...

Για να μη λέμε σαχλαμάρες.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4951032955

Η διαφορά είναι ότι ποτέ αντί επιχειρήματος δεν μόστραρα Γεωργελέ uncut και πολύ περισσότερο δεν τον παρουσίασα (αυτόν ή τον Πάσχο ή άλλη πένα) ως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.

Μπουρλότο από τον Μανώλη Γλέζο: Βαφτίσαμε το κρέας ψάρι με τη συμφωνία στο Eurogroup- Ζητάω συγγνώμη από τον λαό γιατί συνήργησα στην ψευδαίσθηση

Εικόνα

edit
Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.

Μια προσφορά του Ebixa

Εικόνα

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By vice246
#80431 διαβαζω με την ιδια προσοχη και την αποψη του @ιταλακια και του γείτονα @κυρ…

το δικιο ειναι καπου στη μεση,
σε όλη την επαγγελματική μου πολύχρονη διαδρομη δεν γνωριζω καποια περιπτωση διαφορετικης αντιμετωπισης του κράτους απεναντι σε ενα νομιμοτατο ΕΕ, ενος νομιμοφανη και ενος εξωφθαλμα παραβατη…