Nikos! έγραψε:Που'σαι dim...για να μην έχεις παραισθήσεις...
http://www.athensvoice.gr/article/city- ... E%AE%CF%82
Θα το διαβασω οταν μας παρεθεσεις και την αποψη του Γεωργελε να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη
bibendum έγραψε:Nikos! έγραψε:Που'σαι dim...για να μην έχεις παραισθήσεις...
Θα το διαβασω οταν μας παρεθεσεις και την αποψη του Γεωργελε να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη
Nikos! έγραψε:
Η συμφωνία αυτή είχε χθες έναν κυρίως στόχο: να προλάβει την κατάρρευση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Νομίζω ότι ο στόχος αυτός επετεύχθη. Ένας δεύτερος στόχος ήταν να μην υποχρεωθεί η Ελλάδα να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη. Κι αυτός επετεύχθη - προς το παρόν. Ο τρίτος στόχος ήταν να ρυθμιστεί ο τρόπος που θα «κλείσει» το μνημόνιο. Θυμίζω ότι η προηγούμενη «μνημονιακή» συμφωνία έληγε στις 31/12/2014. Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν την έκλεισε, ζήτησε μόνο δίμηνη παράτασή της (μέχρι 28/2/2015) για να πιέσει τους Έλληνες ψηφοφόρους πριν τις εκλογές και να παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.
Nikos! έγραψε:Μέχρι τον Ιούνιο οι «θεσμοί» θα μας ελέγχουν και θα μας αξιολογούν (μια από τα ίδια δηλαδή). Αν η αξιολόγηση μας βγάλει προβιβάσιμους θα κλείσει το προηγούμενο μνημόνιο - που θυμίζω ότι έπρεπε να κλείσει στις 31/12/2014 αλλά δεν έκλεισε λόγω της αποτυχημένης απελπισμένης προσπάθειας της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να βγει η χώρα μας στις αγορές.
Nikos! έγραψε: Βλέπετε το σχέδιο των γερμανών ήταν να τηρήσουν σκληρή στάση, να αποφύγουν τη συμφωνία και να αφήσουν ευάλωτο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα για να μας πιέσουν ακόμα περισσότερο. Η κατάσταση μέχρι χθες ήταν τραγική. Οι εκροές καταθέσεων (αναλήψεις) από τις ελληνικές τράπεζες την Τετάρτη και Πέμπτη, ξεπέρασαν το €1 δις. Δεν ξέρω τι έγινε την Παρασκευή αλλά όλοι έτρεμαν το τριήμερο (καθώς θύμιζε Κύπρο).
Nikos! έγραψε:Καταρχήν δεν είμαστε υποχρεωμένοι πλέον σε πλεόνασμα 3% φέτος.
Nikos! έγραψε:Επιπλέον η κυβέρνηση μάλλον δεν θα αγγίξει τις συντάξεις.
Nikos! έγραψε:Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί να αυξηθεί ο «τουριστικός» ΦΠΑ.
Nikos! έγραψε:Το ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταρτίσει αυτή το πρώτο σχέδιο για τις μεταρρυθμίσεις παρουσιάζεται ως θετικό αλλά δεν είναι, για τους λόγους που εξηγώ πιο πάνω.
Nikos! έγραψε:Ως πιο θετικό σημείο παραμένει η στήριξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Εφόσον κάθεστε σήμερα χαλαρές/οί μπροστά στον υπολογιστή σας και διαβάζετε αυτό το κείμενο αντί να τρέχετε από ATM σε ATM ή να ακούτε διαγγέλματα για την ανάγκη περιορισμών στα κεφάλαια των τραπεζών (δηλαδή στις καταθέσεις σας), η συγκεκριμένη επιτυχία δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Επιπλέον δεν θα σας κάτσει η λαγάνα στο στομάχι.
Nikos! έγραψε:Χθες έγινε ένα μεγάλο θετικό βήμα. Ακόμα έχουμε δρόμο. Πρέπει να συμφωνήσουν για τις μεταρρυθμίσεις σύντομα και κυρίως πρέπει να συμφωνήσουν για το νέο μνημόν… σόρυ! ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ μέχρι τον Ιούνιο..
bibendum έγραψε:Το αρθρο δεν λεει ψεμματα αλλα ο τροπος που τα παρουσιαζει οδηγει σε ψεμματα
21 quadra έγραψε:Kατά τη γνώμη μου πάντα, δύο πράγματα μπορούμε να κάνουμε, ένα γενικό και αόριστο κατά κάποιον τρόπο όπως είναι η ψήφος, και το δεύτερο και στοχευμένο να προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε με λογικά επιχειρήματα τον μικρόκοσμο μας, το περιβάλλον μας δηλαδή εκεί που συζητάμε με φίλους κλπ, πέραν τούτου είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, δεν είναι εύκολο ο Έλληνας από individual person να γίνει team player, δεν ήταν ποτέ τουλάχιστον όσο ζεί στη χώρα του, όταν πηγαίνει να δουλέψει έξω που το περιβάλλον δεν σηκώνει Ελληνικούρες τότε συνήθως τα πάει από καλά έως και να διαπρέπει γιατί συνήθως το έχει μέσα τους, εδώ το σκατένιο περιβάλλον είναι το θανατικό της πατρίδας που το περιβάλλον αυτό είμαστε εμείς βέβαια.
Ο Έλληνας είναι πολύ καλός όταν είναι μόνος του σε ξένο περιβάλλον, όπου είναι πολλοί Έλληνες μαζί συνήθως τα σκατώνουν με τις διαφωνίες τους και τις παπαριές τους.

italakias έγραψε:Εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι δεν κοβουν αποδειξεις;
Απο κριτικες και αποψεις χορτασαμε.
EDDIE_147 έγραψε:Είδες τι ωραία που είναι όταν στο κάνει ταληράκια ο κάθε Τέκι και Τσουρέκι, προπαγανδιστικό όργανο του εκάστοτε κόμματος;![]()
![]()
Το άρθρο ψέματα δεν λέει αλλά τα παρουσιάζει υπό έντονο αντικυβερνητικό πρίσμα (no shit) και κρύβει έντεχνα την προσπάθεια να γίνουν κάποια πράγματα διαφορετικά στην εκτέλεση του μνημονίου.
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]