Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#803510 Τι υπεροχη ζωη εχετε με απειρο χρονο για να την σπαταλατε σε συγκρισεις προγραμματων δεη αεριου πετρελαιου καρτες καρτες σουπερ μαρκετ καρτες εταιρειων καυσιμων καλαθι νοικοκυριου προιοντων σουπερ μαρκετ ολα τα προιοντα σε 365γρ 414 γρ 511γρ η μεζουρες καλαθι αδωνι , εκπτωσεις ψευτικες , ολα ειναι απατη .Τι ωραια που ηταν η ζωη του πατερα μου που πληρωνε ενα λογαριασμο δεη στον ταχυδρομο .
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:
Αλλά ξέχασα, ο πληθωρισμός είναι εισαγόμενος οπότε δεν φταίμε. :s_bye :s_roses

Ρε πάλι καλά λέμε που έχει απελευθερωθεί η αγορά ενέργειας και έχουμε ελεύθερο ανταγωνισμό (με 4 κολλητούς), γιατί αλλιώς μπορεί και να πληρώναμε φθηνά το ρεύμα, και τι θα κάναμε! Ο Θεός μας φύλαξε λέμε!
Άβαταρ μέλους
By skous
Anonymous Founder έγραψε:Επίσης, στο ρεύμα προσοχή σε ένα λεπτό σημείο: η επιδότηση είναι αυτό που λέει: επιδότηση και με όχι εγγυημένα κεφάλαια. Πληρώνεται από κεφάλαια του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, αλλά δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα γίνεται αυτό.

Σίγουρα μέχρι τις εκλογές :)
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
saxon_747 έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:πρακτικώς γύρω στο 0,15 €/kWh

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα στη zeniθ? :hmmm:
Δικό μου:
ΖΕΝΙΘ GAS HOME STAR
03/11/2022 έως 04/01/2023 (63 μέρες) - 3841,95kWh
Πληρωτέο 227,69 € (0,059/kWh) γιατί περιλαμβάνει και ένα πιστωτικό 198€ - κανονικά ο λογαριασμός είναι 426€ (0,11€/kWh πρακτικά)

τι να σου πω, ήταν σε ένα παλιό πρόγραμμα που είχε καταστεί αορίστου χρόνου, αλλά δυστυχώς την πήραν έναν τηλ. τον Σεπτέμβριο και την "έπεισαν" να συναινέσει σε ένα "οικονομικότερο" πρόγραμμα, με τις ανωτέρω συνέπειες.
Όπως λέει και ο HF μιλάμε για υπερδιπλάσιο κόστος ενέργειας, τον χειμώνα 20-21 με παρόμοια κατανάλωση ο αντίστοιχος λογαριασμός ήταν κάτω από 300 €...
Success story.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#803531 Το παλιό FIX της Ζενίθ ήταν 0,035/KWh και πλέον με τα κυμαινόμενα TTF βγαίνει περίπου 0,11-0,25 ανάλογα τον μήνα.
απροπό, είδα ότι για τον Φλεβάρη έπεσε στα 0,06 περίπου
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803537 Ουτε που τα κοιταω πλεον. Οσο ειναι να κλεψουνε, ας κλεψουνε. Βαρεθηκα να κανω πραξεις καθε ωρα/μερα/μηνα για αγαθο πρωτης αναγκης...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#803539 Ε εσύ Γιώργε είσαι χουβαρντάς άνθρωπος. Ανοίγεις θερμοστάτη στους 80 και βάζεις σουβλάκια πάνω στο καλοριφέρ!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
egobrain έγραψε:Ε εσύ Γιώργε είσαι χουβαρντάς άνθρωπος. Ανοίγεις θερμοστάτη στους 80 και βάζεις σουβλάκια πάνω στο καλοριφέρ!

Ετσι κανουμε εμεις οι πλουσιοι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By glf
#804004 Εδώ είμαστε συνεχώς υπό το μηδέν εκτός αν το μεσημέρι έχει λιακάδα που εκεί ανεβαίνει για λίγες ώρες το θερμόμετρο.. Χιόνι ούτε για δείγμα, μόνο ο βοριάς..
Έχω λοιπόν το τζάκι σε συνεχή καύση. Τρίτη μέρα που καίει 24/24ωρο. Τα χει βγάλει τα λεφτά του δε μπορώ να πω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#804006 Κι εγώ άνοιξα προφανώς τον θερμοστάτη το Σάββατο και έχω 2 μέρες που καίει το ΦΑ, αν και δίνω λίγo και με τα κλιματιστικά όταν κλείνει η θέρμανση για να έχω ζέστη σε μεμονωμένα δωμάτια. Θεωρώ αυτό βγαίνει πιο οικονομικό. Αν και νομίζω πως το ΦΑ θα πέσει σε κόστος στους επόμενους λογαριασμούς, εντούτοις το έχω πάρει από φόβο και το πάω με προσοχή μην μου έρθει κάνας λογαριασμός σαν τους άλλους που πόσταρε ο ArrowsF1, είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία με τα καρδιακά!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#804009 Απο το Σαββατο το μεσημερι λειτουργει η θερμανση εκτος απο την νυχτα. Κυριακη και Δευτερα απο τις 7 και μιση το πρωι μεχρι τα μεσανυχτα. Αφου ο μικρος κανει τηλεκπαιδευση και σημερα ανοιξε παλι το πρωι. Δυο τρεις μερες θα ειναι, χαλαλι.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#804108 Υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό ( :tomato: ) πακέτο παρόχου για ρέυμα & αέριο;

Πρόκειται για μεταφορά συνδέσεων σε νέο σπίτι. Μήπως να μεταφέρω τις υπάρχουσες συνδέσεις (Watt & Volt Zero) και βλέπουμε;
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#804109 Αν έχεις κουράγιο κατέβασε ένα τοπικό αντίγραφο από αυτό:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1939256855 (file-->download-->.xlsx)
βάλε τα νούμερα σου, κάνε συγκρίσεις και....άγιος ο θεός :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
ArrowsFA1 έγραψε:Αν έχεις κουράγιο κατέβασε ένα τοπικό αντίγραφο από αυτό:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1939256855 (file-->download-->.xlsx)
βάλε τα νούμερα σου, κάνε συγκρίσεις και....άγιος ο θεός :lol:

Καλά άσε, θα μεταφέρω τις παροχές και βλέπουμε. :lol: