Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#803405 Το έχει πάει η γυναικα,βάλαμε πετσετουλα στο κλουβακι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν ξερει απο τα μοντερνα τα καλοριφερ ο ΧαιΦαι. Τα παλιακα με τις φετες εχει :s_tongue
Αφού δεν ανάβει ρε καλοριφέρ..

:omg:

Και καθομαι εγω ο μλκας και ζηλευω το ΧαιΦαι "που δε λεει να παρει μπροστα ο θερμοστατης του" :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Από πάνω αέρας κυκλοφορεί δεν καίει. Η πρόσοψη δεν ακουμπιεται πάνω από 5 δευτερα

.

Δεν ξερει απο τα μοντερνα τα καλοριφερ ο ΧαιΦαι. Τα παλιακα με τις φετες εχει :s_tongue
Αφού δεν ανάβει ρε καλοριφέρ..

Έφερε κάπες βοσκών από το χωριό, ξέρεις από αυτές που στέκονται αν τις ακουμπήσεις κάτω, και κάθονται όλοι γύρω γύρω.

.

Tι να κάνω μάνα μ';
viewtopic.php?p=803419#p803419
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#803426 Όλα κομπλέ.
Ο γάτος είναι ανάμεσα 2 και 3 μηνών,είναι υγιέστατος,του έβαλαν αμπούλα,έκανε και το εμβόλιο του,τέλος Φεβρουαρίου το επομενο εμβόλιο μαζί με τον επαναπρογραμματισμό.
Τον εξέτασαν, τον βρήκαν παντού οκ.
Το πρωί που τον έβαλα στο κλουβακι για να πάει στο γιατρό έκλαιγε το κακόμοιρο συνέχεια.
Μόλις γύρισαν ανταμοιφθηκε με πατεδακι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#803428 Μιας και σημερα ειναι τσαγκαρο-Τριτη ας πω μια ιστορια, μπορει και δυο.

Ο μοναδικος καθετα αρνητικος στο θεμα κατοικιδιο στο σπιτι ηταν η :inlove: . Εγω ειχα παλιοτερα στο μαγαζι για πολλα χρονια γατα, ο γιος ηθελε σκυλακι-γατακι για χρονια, ομως η συζυγος αντιστεκοταν σθεναρα. "Δεν τα θελω στο σπιτι, κανουν ζημιες, μυριζουν, εχουν ευθυνες", κλπ.

Απο τοτε που πηραμε το γατι η :inlove: αν και αρχικα διστακτικη αρχισε σιγα σιγα να το αποδεχεται. Καποια στιγμη ειδα την μικρη να ανεβαινει στο κρεβατι και να παιρνει θεση πανω στα ποδια της :inlove: . Ετσι κοιμηθηκαν κι οι δυο.

Αργοτερα γυρνωντας απο την δουλεια τις ειδα καθισμενες στην πολυθρονα, η μια να κοιμαται στην ποδια της κι η αλλη να χαιδευει.

Την προηγουμενη βδομαδα ειχε πονοκεφαλο δυνατο η συζυγος και η Λιλη ολο την γυροφερνε, την εσπρωχνε με το κεφαλι για ενα χαδι, κατι. Πηρε παυσιπονο, σβησαμε τα πολλα φωτα και εκατσε με κλειστα τα ματια στην πολυθρονα, στην οποια θα καθεται ειτε η Λιλη ειτε η :inlove: , ειτε κι οι δυο μαζι :lol: :lol: και η ατιμη η γατα πηγε και κουρνιασε στο πανω μερος της μπερζερας και της εγλυφε το κεφαλι!!!!!!!!

Αλοιφη η :inlove:

Ολο αυτο το διαστημα μας κοιμιζει το βραδυ και μας ξυπναει το πρωι κολλωντας την μουσουδα της στο μαγουλο μας.

Την τελευταια βδομαδα εχει αγαπησει πολυ τον μικρο, ολη μερα στο δωματιο του ειναι, ειτε στο κρεβατι του πανω ειτε στο καλοριφερ, ειτε σε μια καρεκλα μπροστα απο αυτο. Ειναι δε ο μοναδικος απο τον οποιο δεν ζητιανευει το φαι που τρωει!

Οπως καταλαβατε, εμενα με 'χει δεδομενο και ετσι με αγνοει. Εγω που της καθαριζω την αμμο, της βαζω φαι και νερο, την παιζω, την κυνηγαω για χαδια, με αγνοει, εκτος του πρωινου ξυπνηματος ( το οποιο βεβαια ειναι και "ξυπνα σκλαβε να με φροντισεις" )...

Ουφ, τα ειπα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
Την προηγουμενη βδομαδα ειχε πονοκεφαλο δυνατο η συζυγος

ρε συ Νικο μονο τη προηγουμενη εβδοαμαδα ειχε πονοκεφαλο? Τυχερος εισαι :thumbsup:
γιατι η δικια μου εχει 23 χρονια πονοκεφαλο
made in Germany μου βγηκε. Πονοκεφαλο,μεση,ποδι,σφαχτης, και παμε παλι απο την αρχη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Την προηγουμενη βδομαδα ειχε πονοκεφαλο δυνατο η συζυγος

ρε συ Νικο μονο τη προηγουμενη εβδοαμαδα ειχε πονοκεφαλο? Τυχερος εισαι :thumbsup:
γιατι η δικια μου εχει 23 χρονια πονοκεφαλο
made in Germany μου βγηκε. Πονοκεφαλο,μεση,ποδι,σφαχτης, και παμε παλι απο την αρχη. :lol:

:lol: :lol: :lol: Με επνιξες με τον καφε ρε! :lol:

Εχει συχνους μωρε και καποιες φορες την νυχτα που κοιμαται.

Οσο για τους πονους αλλου, τα ιδια και η δικια μου. Κληρονομησε τα μυοσκελετικα του πατερα της, ομως δεν το βαζει κατω. Το βασικο φαρμακο ειναι ασκηση, 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο και ειναι μια χαρα.

Εγω ο βαριοκωλης να δω τι θα κανω
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε: Το βασικο φαρμακο ειναι ασκηση, 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο και ειναι μια χαρα.

εμενα γραφτηκε μια φορα πριν 20 χρονια,πληρωσε την ετησια συνδρομη και πηγε 2 φορες.
Μια αλλη φορα πριν 10 χρονια της ηρθε να πηγαινουμε για πεζοπορια σε Παρνηθες και τετοια
Πηγε αγορασε τα παντα απο εξοπλισμο,και πηγε μια φορα.Εκεινη την φορα που πηγε, γυρισε πισω στο 1/4 της διαδρομης. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#803475 Φόρουμ, αυτός είναι ο Λίο.. Το νέο μέλος της οικογένειας dimviii.

Ο μπαμπάς Ντιμης δεν ξέρει από ανεβάσματα φωτό, μόνο από πατήματα και στριψιματα...ΕικόναΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803476 Μωρε ας πονανε οι γυναικες δεν πειραζει. Γερνανε κι αυτες οπως κι εμεις. Αρκει οι πονοι να μην εμφανιζονται σε ωρες που πρεπει να εκπληρωσουν τα συζυγικα τους καθηκοντα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#803479 ευχαριστω Νικ!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NiTse έγραψε:Κούκλος. Σίγουρα είναι δύο μηνών; Ψιλοτεραστιος μου φαίνεται.

Κι εγω για τουλαχιστον τριων μηνων τον εκοψα!

Ωραιος Ντιμη. Πλατυκεφαλος, σερνικος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:Λίο από το (C)lio?

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
δεν το ειχα σκεφτει,ο γιος μου τον εβγαλε ετσι. :lol: