Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#801801 Γιατι οχι windows RDP εφοσον εχεις dynDNS φυσικα και domain, εστω και μεσω vpn καρφωτα στο πισι που θες να χειριστεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#801802 Στο πατρικό έβαλαν τελικά το πριζάκι οπτικής μέσα και ενώ είχαν στείλει από την cosmote το Speedport Smart ως αντικατάσταση του Speedport Plus, αποφάσισαν οι τεχνικοί να βάλουν ένα μαύρο ZTE H1600 αν θυμάμαι καλά. Ποιό να κρατήσω τελικά ;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#801808 Σ' εμένα έστειλαν το Speedport Plus 2, σε αντικατάσταση του Speedport Plus και οι τεχνικοί μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω (πρότειναν δηλαδή να κρατήσω το αρχικό Speedport Plus). Σ' εσένα δηλαδή οι τεχνικοί ήρθαν με νέο ρούτερ, παρόλο που σου είχαν στείλει από cosmote; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Morx έγραψε:Γιατι οχι windows RDP εφοσον εχεις dynDNS φυσικα και domain, εστω και μεσω vpn καρφωτα στο πισι που θες να χειριστεις.

Γιατί πρέπει να κάνεις τα παραπάνω. Όχι πως είναι κάτι δύσκολο, μιας και έχω και domain και τον server του petrolheads, αλλά το TeamViewer είναι πανεύκολο και παίζει παντού. Είναι δηλαδή η ευκολία που με κάνει τεμπέλη.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#803379 Η Cosmote έριξε τις τιμές FTTH κι έκανα αναβάθμιση από 300ρα και 31.90€ που έδινα σε 500ρα 28.90€, 10 λεπτά πήρε και ήδη έχει συγχρονίσει.
Οι τιμές αυτές είναι με τη χρήση κουπονιού sfbb
Χωρίς κουπόνι είναι αυτές.
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fix ... /N-1j97vy1
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#803381 Τι φάση με το κουπόνι; Σ' εμένα δεν το δέχτηκαν επειδή "έληξε", όπως είπαν. Αναβαθμίσεις όμως δίνουν με έκπτωση κουπονιού; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#803382 Όταν έκανα την αρχική αίτηση ίσα που είχα προλάβει το κουπόνι. Οπότε το δέχτηκαν στην αναβάθμιση επειδή ήδη το είχα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#803385 Ναι, το θυμάμαι. Απλά μου φαίνεται λίγο "κάπως" ο τρόπος που χειρίζονται το θέμα.

Εντωμεταξύ ακόμα περιμένω την ενεργοποίηση της οπτικής ίνας από cosmote. Ακόμα με χαλκό παίζω.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#803398 Εικόνα

ποτε μου δεν πιστευα οτι θα υπηρχαν τετοια νουμερα σε σπιτι...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#803399 επρεπε να ερθει ο Κουλης για να δεις τετοιες ταχυτητες. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By glf
#803406 Ακριβώς το 10πλασιο από μένα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#803407 Μονο 41,90€ το μηνα δινει η Κοσμοτε την 500αρα. Δε βλεπω την ωρα να ερθει FTTH στην περιοχη μου να αναβαθμιστω (σε 1000αρα για να κερδαω τον Ποπολαρο :shifty: ).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Μονο 41,90€ το μηνα δινει η Κοσμοτε την 500αρα. Δε βλεπω την ωρα να ερθει FTTH στην περιοχη μου να αναβαθμιστω (σε 1000αρα για να κερδαω τον Ποπολαρο :shifty: ).

Με το Μετρο θα ερθει, μεινε ανησυχος :iconcool: :innocent:

Η 200ρα στο μαγαζι σκοτωνει! Το καλο της FTTH ειναι η σταθεροτητα!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μονο 41,90€ το μηνα δινει η Κοσμοτε την 500αρα. Δε βλεπω την ωρα να ερθει FTTH στην περιοχη μου να αναβαθμιστω (σε 1000αρα για να κερδαω τον Ποπολαρο :shifty: ).

Με το Μετρο θα ερθει, μεινε ανησυχος :iconcool: :innocent:

Η 200ρα στο μαγαζι σκοτωνει! Το καλο της FTTH ειναι η σταθεροτητα!

Ε ναι ρε φιλε, πολιτισμος!

Γενικα οσο παραλογο και να μου ακουγεται κατι, ειμαι της αποψης "βιτσια ειναι αυτα" και δεν επιμενω. Αλλα ακουω μερικους να λενε "και με την 24αρα την ADSL κανω τη δουλεια μου, γιατι να δωσω 5 Ευρω το μηνα παραπανω για τη VDSL?" και φρικαρω ΕΝΤΕΛΩΣ :s_crazy