Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#79724 ! πολύ καλές!

( Συμφωνώ με τους προηγούμενους, αν δεν είναι κόπος γράψτε μέρος, μηχανή και επεξεργασία )
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#79732 :)
Έκανα edit το προηγούμενο μήνυμα μου με τις επιπλέον πληροφορίες.

<
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#79756 Ιάσωνα εύγε για τη ματιά του Αλόγου

Παραλία "του Μανώλη το κλήμα" λίγο έξω από το Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής. Τραβηγμένη με ND400 φίλτρο, 30 δεύτερα, f/11 ποτέ πιο πάνω γιατί φωνάζει ο δίσκος Airy για περίθλαση. Από την κάμερα ρύθμισα αντιστάθμιση cross balance λίγο προς το μωβ και κάπως περισσότερο μπλε (το φίλτρο βάζει μια ανεπιθύμητη κιτρινίλα), και γενικά μπλεδίζον (νομίζω 5500K) white balance. Λίγο τονισμός του κιτρινο πορτοκαλιού χρώματος της δύσης στο φώτοσιοπ.
Εικόνα

Στο στεππικό πέρασμα πάνω από το Μέτσοβο προς Μηλιά Ιωαννίνων, λέγεται "Πολιτσές", υψόμετρο 1380μέτρα. Κατευθείαν από την κάμερα, με white balance κανα 7500 8000Κ κ πάλι λίγα ήταν. (είπαμε 12.000 θέλει)
Εικόνα

Δάσος Χολομώντα, Ταξιάρχης προς Αρναία, με όμορφο ντεγκραντέ ομίχλης. Λίγο τόνισα κόντραστ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
JasonLouk έγραψε:
Στον τοπικό (Γιαννιτσά μιεχ) ιππικό όμιλο με d3000 και 18-55. Βασικη επεξεργασία στο LR 5 για

απο οτι φαινεται, δεν το παλευουν και πολυ...

ξυστρι & βουρτσες να τους παρεις για αρχη

ωραια η ματια που λεει και ο τζιμκλαρκιος

αλλο βλεμμα περιμενω να βγαλετε φωτο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#79788 Χθες έμαθα οτι ο υπευθυνος έπαθε σοβαρό πρόβλημα υγείας για αυτό ήταν απεριποίητα :(

Για το άλλο το βλέμμα περίμενε :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
JasonLouk έγραψε:Μετά από 5 μήνες ξανάπιασα μηχανή . :help:

Στον τοπικό (Γιαννιτσά μιεχ) ιππικό όμιλο με d3000 και 18-55. Βασικη επεξεργασία στο LR 5 για να μαζέψω τα χρώματα κυρίως.
ΕικόναDSC_0073 by JasonLouk, on Flickr

ΕικόναDSC_0055 by JasonLouk, on Flickr

ΕικόναDSC_0056 by JasonLouk, on Flickr

Έκτός από την ματιά, μου άρεσε πολύ η επεξεργασία :thumbsup:

Μου άρεσε που γράφεις "βασική επεξεργασία"! Εγώ γιατί δεν μπορώ να κάνω ούτε τα βασικά; :x

Και όλα αυτά με τον κιτ φακό...

Συγχαρητήρια και πάλι.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#79941 Τα αλόγατα του Jason βγάζουν μια ηρεμία, και όντως πολύ όμορφα χρώματα, όπως και το ηλιοβασιλέμα του Ν. Μαρμαρά. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#79962 @axel
Σοβαρά είναι βασική επεξεργασία. Δεν έχω γνώσεις επεξεργασίας. Ανοίγω Light room και παίζω με exposure, contrast, highlights etc όπως τα έχει δεξιά στο develop tab.

Ευχαριστώ για τα σχόλια :)

<
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#79981 Nikon D40 35mm και λίγο PS για να πάρει λίγο τα πάνω του το μπλε
Εικόνα
Δεν είναι τίποτα τρομερό από χρώματα ή τεχνική, αλλά μ' άρεσε η το γεωμετρικό pattern του κάγκελου με το μέτωπο της παλιάς παραλίας.
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
rocsta έγραψε:Nikon D40 35mm και λίγο PS για να πάρει λίγο τα πάνω του το μπλε
Εικόνα
Δεν είναι τίποτα τρομερό από χρώματα ή τεχνική, αλλά μ' άρεσε η το γεωμετρικό pattern του κάγκελου με το μέτωπο της παλιάς παραλίας.

Για να πω την αμαρτία μου, νομίζω θα το προτιμούσα λίγο λιγότερο έντονο το μπλε. :oops: