Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
JarnoT έγραψε:Με αρέσει πολύ αυτή η βινταζιά..

wow , πανέμορφο !!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
dimik έγραψε:Σαν αντιγραφή Tag Heuer Monaco

Ναι! Αυτό μου θύμισε κι εμένα.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#816557 Υπάρχει κάποια πρόταση καταστήματος στην Αθήνα και πέριξ προς επισκευή ενός Tissot (πλην αντιπροσωπείας); Ιδανικά Νότια Προάστια, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Serf έγραψε:Υπάρχει κάποια πρόταση καταστήματος στην Αθήνα και πέριξ προς επισκευή ενός Tissot (πλην αντιπροσωπείας); Ιδανικά Νότια Προάστια, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.

Στη Γλυφάδα μου είχε προτείνει φίλος το watchmakers.gr, αλλά εγώ το ήθελα για κάτι πολύ απλό (μπαταρία και στεγανότητα) δεν χρειάστηκα επισκευή σε αυτόματο και όλα ήταν οκ.

Τους ρώτησα και ενδεικτικά τιμή για όταν θα χρειαστώ service στο oris μου να ξέρω.

Γενικά τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#817071 Ψιτ ...θα σέβεστε Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό είναι το πραγματικό classic, κάτι Rolex είναι για την φιγούρα μόνον.
Αυτό είναι god tier
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
g8777 έγραψε:Tης πλακας ιστορια το συγκεκριμενο , οταν μιλαμε για Casio θα ξεκιναμε απο αυτο:

Εικόνα
Έχεις δίκιο ...δεν ξέρεις τι λες

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#817091 Σουρ, φορα το καθε μερα για κανα χρονο , ( αθληση, θαλασσα κλπ) και οχι για τις αναγκες της φωτογραφισης και ελα να μας πεις τα χαμπαρια μαστορα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
g8777 έγραψε:Σουρ, φορα το καθε μερα για κανα χρονο , ( αθληση, θαλασσα κλπ) και οχι για τις αναγκες της φωτογραφισης και ελα να μας πεις τα χαμπαρια μαστορα. :lol:

μιλαμε για ενα ρολοι θρυλο, δεν εγραψα κατι ουτε για την κατασκευη ουτε για αντοχη ουτε για τιποτα αλλο
εξαλου 18 ευω κοστιζει
Αυτο το ρολοι ειναι η ιστορια της casio αλλα μπορει να εισαι μικρος και να μην τα ξερεις αυτα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#817113 Τί εννοείς;

Ότι το πρώτο πράγμα που αου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάς για ρολόγια Casio είναι κάτι άλλο από τα g shock ; :lol:

Ότι κάποια άλλη σειρά την πήρε από το χεράκι και την έβαλε σε κάθε σπίτι παγκοσμίως;

Ότι κάτι αστικοί θρύλοι για τα g shock (πχ έβραζαν την κάσα σε νερό για να μαλακώσουν τα κουμπιά :metalo: ) δεν ήταν και τόσο θρύλοι;

Ποια Casio πρίν τα g shock, η Timex και η Q&Q ήταν.

Καλή χρυσή αυτή η μπακατελα που πήρες, μόνο που σε 3 ώρες θα την βγάλεις :shifty: ,να πάρουν σειρά κα τα επόμενα.

Η Casio δεν χτίστηκε όμως από τέτοιους πελάτες. :iconcool:

Από μικρό και από τον edit mod. Ο αναφερόμενος χρήστης έκανε report.[Admin] μαθαίνεις την αλήθεια. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Serf
#817126 Η σύζυγος τις προάλλες σε ένα ξεκαθάρισμα συρταριών βρήκε το εφηβικό μου G-shock και είπε να το πετάξουμε :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Εννοείται τοποθετήθηκε εκ νέου ευλαβικά στο συρτάρι :inlove: