Asimov έγραψε:Αα. Την ανέφερε και ο Πορτοκάλογλου σαν επιρροή. Θα την δω και για του λόγου το αληθές.egobrain έγραψε:Ναιsaxon_747 έγραψε:Δε μου αρέσει που το "Μουσικό κουτί" στην ΕΡΤ1 θα προβληθεί για τελευταία χρονιά.Έκαναν σπουδαία δουλειά! Ίσως ήταν/είναι αρκετός ο κύκλος που έκανε.
Και ο Πορτοκάλογλου επάξια στην κορυφή για την ποιότητα και τον σεβασμό στους μουσικούς.
Υπήρξε ποτέ καλύτερη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση?
https://www.ertflix.gr/series/ser.12395 ... o-tragoydi
< >
Λείπει ο Παπαδόπουλος και το "Στα Τραγούδια λέμε ναι".
REALZEUS έγραψε:Αν εξαιρέσεις της ομορφιά της Μόρφη, πραγματικά δεν βλέπω τι καλό είδατε σε αυτήν την εκπομπή. Φλώρικη, με μερικές εξαιρέσεις, όταν έφερνε λαϊκούς τραγουδιστές. Πολύ καλύτερη η Αυλή των Χρωμάτων με τον μέγιστο Χρήστο Νικολόπουλο!Λείπει ο Παπαδόπουλος και το "Στα Τραγούδια λέμε ναι".
Εσύ παίξε με BMP, ΚΕΤΘ, EMES, APFDS , ΑΠΜΑ, ΓΕΜΑ κτλ και μη μιλάς για μουσική.
Μέχρι εδώ είσαι :
https://www.tiktok.com/@user69900931342 ... 1391296773
Τολμάς να τον βάζεις δίπλα σε Νικολόπουλο;
REALZEUS έγραψε:Μα Πορτοκάλογλου ρε Γιώργο; Τι ξενέρα είναι αυτή; Θυμίζει 1995, 5ήμερη κλπ.Τολμάς να τον βάζεις δίπλα σε Νικολόπουλο;
Το θέμα δεν είναι Νικολόπουλος vs Πορτοκάλογλου
(Βέβαια, έκαστος στο είδος του)Κατά τη γνώμη μου, το "Μουσικό κουτί" δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το "Ζήτω το Ελληνικό τραγούδι".
Το κουτί απαρτίζεται από ταλαντούχους μουσικούς που ενορχηστρώνουν με διαφορετικό και πετυχημένο τρόπο τραγούδια που τα παρουσιάζουν "ζωντανά. Το "Ζήτω" ήταν περισσότερο doc.
Ακριβώς αυτό .
Αν σκεφτόμουν κάποια άλλη εκπομπή , θα ήταν το Αλάτι της Γης , σε πεδία τελείως διαφορετικά,
πλην όμως με διάθεση και γνώσεις άλλου επιπέδου .
Και με χρονιότητα.
Μόνο κρατικό κανάλι θα μπορούσε να στηρίξει τέτοιες προσπάθειες .
REALZEUS έγραψε:Αν εξαιρέσεις της ομορφιά της Μόρφη,
Την ποια της Μόρφη;
Μη τα μηδενίζουμε ολα.Και η αυλή καλή είναι από τότε που μπήκε ο μαέστρος αν και οι τραγουδιστές είναι κατώτεροι των τραγουδιών τις περισσότερες φορές.Προφανως παραμένει χειρότερη από το κουτί.
popolaros έγραψε:Lalfamaz έγραψε:ΟΜΟΡΦΙΑREALZEUS έγραψε:Αν εξαιρέσεις της ομορφιά της Μόρφη,
Την ποια της Μόρφη;
Ηρεμα κυριοι, βιτσια ειναι αυτα. Ολοι δικιο εχουμε οτι και να πιστευει ο καθενας
kostis20 έγραψε:Και η αυλή καλή είναι από τότε που μπήκε ο μαέστρος αν και οι τραγουδιστές είναι κατώτεροι των τραγουδιών τις περισσότερες φορές.Προφανως παραμένει χειρότερη από το κουτί.
Αυτό με τους τραγουδιστές συμβαίνει επειδή για να πει κάποιος τραγούδια του Διονυσίου, Μπιθικώτση, ή Καζαντζίδη, πρέπει να φέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει και πάλι δεν θα φτάσει την φωνή των θρύλων! Το Κουτί δεν μπλέκεται συνήθως με τέτοιους θρύλους. Όμως φέρνει μεγάλους τραγουδιστές. Έφερε τις προάλλες την Πίτσα Παπαδοπούλου. Η οποία όμως έχει πάει και στην Αυλή...
Εγω τις παρακολουθώ και τις δύο πάντως αλλά το κουτί το θεωρώ ανώτερο και απο τεχνικής άποψης και απο τη μεριά της παραγωγής.Το Αλάτι της Γής επίσης καλό.
REALZEUS έγραψε:Μάλλον είναι θέμα γούστου. Το Κουτί είναι πιο ροκ, η Αυλή πιο λαϊκή. Εγώ είμαι του βαριού λαϊκού.Ε όχι και ροκ, απ' όλα έχει.
Δες το εκπληκτικό σόλο κλαρίνο του Βασιλόπουλου παρακάτω και παρατήρησε πως "εκσυγχρονίζει" η μπάντα ένα δημοτικό τραγούδι χωρίς να χάνει την αυθεντικότητα του.
https://youtu.be/ZbaLlDvYp0Y