Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#800906 Και μηχανικό. Αν είναι κάτι απλό δεν πρόκειται να του κοστίσει πάνω από μισή ώρα, βαριά μία. Θα σταματήσει όλη η Τογιότα να τον βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#800995 6' από τον Μοράες και σχεδόν 7' από τον Νάσερ. Εντυπωσιακό σερί του Λεμπ, 4η σερί ειδική, αλλά δεν κάνει κάτι έτσι, μέχρι 2ος.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#801108 Πήρε ο κοντός και την σημερινή μέρα, 5η στη σειρά και 6η στον αγώνα. Τα 3 λεπτά δεν φτάνουν σίγουρα, αλλά ανέβηκε 2ος! Αυτός ήταν και ο στόχος του μάλλον. Μετά την 2η μέρα έχει καλύψει 1ω10λ :s_omg χαμένου χρόνου από τον Νάσερ
2 μέρες έμειναν και 1000χιλ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#801110 Είναι εξαιρετική η προσπάθειά του, και ειδικά με ένα αμάξι που μάλλον είναι το χειρότερο από τα 3 κορυφαία (Toyota, Audi, BRX).
Κοιτώντας το BRX, φαίνεται λες και δεν έχει αρκετή διαδρομή στις αναρτήσεις του, να χοροπηδάει σαν κατσίκι, ενώ και σε άλματα, δείχνει να μην είναι ισορροπημένο το βάρος του. Βλέπεις το Toyota, να προσγειώνεται πάντα πολύ πιο όμορφα και να συνεχίζει χωρίς χοροπηδηχτά.

Δεν ξέρω αν είναι απλώς η εντύπωσή μου, αλλά όσο τα βλέπω, τόσο πιο έντονο μου φαίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Είναι εξαιρετική η προσπάθειά του, και ειδικά με ένα αμάξι που μάλλον είναι το χειρότερο από τα 3 κορυφαία (Toyota, Audi, BRX).
Κοιτώντας το BRX, φαίνεται λες και δεν έχει αρκετή διαδρομή στις αναρτήσεις του, να χοροπηδάει σαν κατσίκι, ενώ και σε άλματα, δείχνει να μην είναι ισορροπημένο το βάρος του. Βλέπεις το Toyota, να προσγειώνεται πάντα πολύ πιο όμορφα και να συνεχίζει χωρίς χοροπηδηχτά.

Δεν ξέρω αν είναι απλώς η εντύπωσή μου, αλλά όσο τα βλέπω, τόσο πιο έντονο μου φαίνεται αυτό.

την ιδια εντυπωση εχω και εγω.Εαν ο Μαεστρος ειχε Τογιοτα θα ηταν πολυ πιο γρηγορος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
dimviii έγραψε:Εαν ο Μαεστρος ειχε Τογιοτα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#801283 6η στη σειρα
https://www.dakar.live.worldrallyraidch ... om/en/car/
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#801322 Έτσι είναι αγώνες, δεν κερδίζει πάντα ο γρηγορότερος.

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#801387 Καλά δεν ξέρουμε και πως θα το πήγαινε ο Νάσερ αν δεν ήταν μιάμιση ώρα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#801388 οντως αν και θα ειναι γρηγοροτερος ο Λεμπ,ο Νασσερ μαλλον θα κανει λιγοτερα λαθη.
Ειναι πολυ δυνατος σε τετοια τερεν/αγωνες.
Άβαταρ μέλους
By glf
#801417 Εμπειρία λέγεται :)
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#801464 Πάει κι αυτό! Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#801474 Ιστορικός αγώνας για τις μηχανές, αλλά για τα αμάξια δυστυχώς από την τρίτη μέρα είχαν σχεδόν κριθεί τα πάντα, αρκεί ο Αλ Ατίγια να είχε αποφύγει κάτι τεράστιο. Είχα βάλει όμως το πρωί να παίζει στην τηλεόραση το streaming από την απονομή των κλασσικών και ζήλεψα κάτι γεροντάκια με Πάντα ή Axel ή CX ή ακόμα και με την Πόρσε του Μέτζ
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#851639 Ξεκίνησε χθες με όλους τους γνωστούς πρωταγωνιστές μέσα.

Όλα εδώ
Dakar.com
Εικόνα

.