Γενικά επειδή έχω μικρό καρπό δε μπορώ να ξεφύγω στο μέγεθος, και τα lugs παίζουν μεγάλο ρόλο.
Αλλά το SKX009 το λατρεύω, όπως και πολλά άλλα divers.
Amen and a-women!

George_Prix έγραψε:Μη δικαιολογεισαι, δεν εισαι ο μονος με βιτσια. Ενας φιλος μου εχει κολλημα με τα νυχια των γυναικειων ποδιωνε
Ενας απο το χωριο, δεν τον ξερω
Μεγειά!
Chris έγραψε:... Παντως μου κανει παντα εντυπωση ποσο πιο ωραια μου φαινονται τα ρολογια που ειναι πιο λεπτοσχεδιασμενα στο κυκλωμενο, σε σχεση με τα πιο μονοκομματα. Παιζει να ειναι το πρωτο σημειο που κοιταω ...Νομίζω είναι το σημείο που όλοι κοιτάνε πρώτα. Το δεξί μέρος είναι αυτό που δεν κρύβεται από το μανίκι και είναι λογικό να κοιτάς από πάνω προς τα κάτω.
Συμφωνώ ότι σε μερικά ρολόγια δυσκολεύεσαι να δεις την ώρα (αυτό το μπουγκατόπραμα στον αριστερό καρπό είναι απαράδεκτο για ρολόι αλλά σκίζει αλλιώς) αλλά από την άλλη εμένα μου αρέσει η περιστρεφόμενη στεφάνη με γραμμές, νούμερα, φωσφορούχες τελίτσες κλπ.
George_Prix έγραψε:Μη δικαιολογεισαι, δεν εισαι ο μονος με βιτσια. Ενας φιλος μου εχει κολλημα με τα νυχια των γυναικειων ποδιωνε
sknipper έγραψε:...Νομίζω είναι το σημείο που όλοι κοιτάνε πρώτα...
ΗΜΑΡΤΟ ΘΕ ΜΟΥ
vagmann έγραψε:Εμένα ο Άγιος Βασίλης μου έφερε αυτό:
ωραίο! και πολύ ταιριαστός ο συνδυασμός μπλε-καφέ!
με γειά σου!
Chris έγραψε:Παναθεμα σας, ΣΚΑΣΤΕ. Λουκουμακια τα βλεπω![]()
Παντως μου κανει παντα εντυπωση ποσο πιο ωραια μου φαινονται τα ρολογια που ειναι πιο λεπτοσχεδιασμενα στο κυκλωμενο, σε σχεση με τα πιο μονοκομματα. Παιζει να ειναι το πρωτο σημειο που κοιταω
Χωρίς τριγωνάκι το γλυκό μου

NickTG έγραψε:Και εμένα είναι μαζεμένο.
ΑΝ θυμαμαι καλα και εισαι αυτος με τα τεραστια χερια, ακομα και αυτη η γκουμουτσα το ρολοι σα κοσμημα θα φαινεται πανω στο χερι σου
QsisVTS έγραψε:θα μπορούσες να σκοτώσεις άνθρωπο με αυτό
Εντάξει, έχει κάτι περίεργες γωνίες το ποντίκι αλλά δεν είναι τόσο επικίνδυνο.

George_Prix έγραψε:NickTG έγραψε:Και εμένα είναι μαζεμένο.
ΑΝ θυμαμαι καλα και εισαι αυτος με τα τεραστια χερια, ακομα και αυτη η γκουμουτσα το ρολοι σα κοσμημα θα φαινεται πανω στο χερι σου
Φυσιολογικό θα το έλεγα. Έχω έναν ελαφρώς μεγαλύτερο συνολικό όγκο οπότε θεωρώ πως δεν φαίνεται κάπως.

Παραμένει μεγάλο βέβαια καθώς είναι 55.5 x 53.6 x 17.5mm.

https://timeandtidewatches.com/hands-on-the-depancel-serie-r-cruiser-draws-high-octane-inspiration-from-the-world-of-motorcycling/
Τι φρούτο είναι αυτή η Depancel?
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)