Εντωμεταξύ βλέπω τις τιμές της Tesla και μου έρχονται στο μυαλό κάτι Qashqai E-Power, κάτι Honda Civic με 40 χιλιάρικα...
Εντωμεταξύ βλέπω τις τιμές της Tesla και μου έρχονται στο μυαλό κάτι Qashqai E-Power, κάτι Honda Civic με 40 χιλιάρικα...
axel12p έγραψε:Για τον πελάτη δεν υπάρχει όφελος. Εταιρεία είναι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Πρακτικά αυτό που ισχύει είναι ότι αν θέλει (καλή ώρα όπως τώρα), έχει μεγάλο περιθώριο να ρίξει τις τιμές και να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική.
Νίκος Παππάς έγραψε:axel12p έγραψε:Για τον πελάτη δεν υπάρχει όφελος. Εταιρεία είναι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Πρακτικά αυτό που ισχύει είναι ότι αν θέλει (καλή ώρα όπως τώρα), έχει μεγάλο περιθώριο να ρίξει τις τιμές και να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική.
Καπως ετσι γινονται τα ηλεκτρικα θελκτικα ακομα και χωρις επιδοτησεις![]()
Ανεβαινουν οι τιμες των θερμικων / υβριδικων και η διαφορα μικραινει.. Το προβλημα ειναι οτι τα εισοδηματα μας δεν αυξανονται με αναλογο τροπο

Asimov έγραψε:Σε κάθε περίπτωση το 10 cents αφορά, αν αφορά, ελάχιστους και δεν περιλαμβάνει ΥΚΩ κλπ που είναι εύκολα άλλα τόσα
< >
Scotch έγραψε:Ναι, δεν αντιλέγω ότι είμαι μειοψηφία. Πάντως κάποιοι διατείνονται ότι πληρώνουν την kWh ακόμη χαμηλότερα από εμένα, λόγω της επιδότησης.Στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις που είναι το 50% σχεδόν σε αυτά της κατανάλωσης
Αυτά τα 5 λεπτά πού λέτε, πού φαίνονται στον λογαριασμό;
< >
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]